Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 3

Warning: Function eregi_replace() is deprecated in ....\archive\index.php(477) : eval()'d code on line 13
سوالات کاربران در مورد برنامه Cubase [بایگانی] - انجمن های بحث و گفتگوی جامعه مجازی موسیقی ایرانیان

PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات کاربران در مورد برنامه Cubase



Dave.Raspberry
Wednesday 3 November 2010, 04:11 PM
با سلام

من خودم در حال یاد گیری این برنامه هستم
عزیزانی که سوالی در مورد نحوه کار کردن با برنامه دارند اینجا مطرح کنند تا اساتید پاسخ بدهند

با سپاس

Dave.Raspberry
Wednesday 3 November 2010, 04:16 PM
اولین سوال من :

بنده سازم رو به کارت صدای مادربورد وصل کردم اما تاخیر داره و صدا دیر وارد می شه

می خواستم بدونم آیا تو خود نرم افزار امکانی برای تنظیم این حالت هست یا خیر؟

Acoustic
Wednesday 3 November 2010, 04:19 PM
اولین سوال من :

بنده سازم رو به کارت صدای مادربورد وصل کردم اما تاخیر داره و صدا دیر وارد می شه

می خواستم بدونم آیا تو خود نرم افزار امکانی برای تنظیم این حالت هست یا خیر؟

یه برنامه هست به اسم ASIO4ALL تاخیر رو کاملا از بین میبره !

Dave.Raspberry
Wednesday 3 November 2010, 04:39 PM
یه برنامه هست به اسم ASIO4ALL تاخیر رو کاملا از بین میبره !

آیا لینکی از این برنامه دارید که دانلود کنیم؟

Acoustic
Wednesday 3 November 2010, 05:53 PM
بفرمایید

You can see links before reply (You can see links before reply)
A (You can see links before reply)SI (You can see links before reply)O4ALL 2.10 - English (You can see links before reply)

Dave.Raspberry
Wednesday 10 November 2010, 12:39 AM
من یک سوال دارم

می خواستم توی Cubase صدای خودم رو با میکرفون ضبط و بعدش یک افکتی روی اون بزارم که صدای من رو بم کنه
یا کلا افکتهای عجیب و غریب واسه صدام بزارم که اون رو عوض کنه

آیا چنین قسمتی توی نرم افزار هست؟
اگه هست تو کدوم قسمت باید برم؟

Porya
Wednesday 10 November 2010, 01:32 AM
با اکولایزر میتونید صداتون رو بم کنید (تو قسمت insert یک اکولایزر باز کنید و فرکانس های بالا رو ببندید)

البته اگه منظورتون از بم کردن تغییر پیچ یا اکتاو صداتون هست که فرق میکنه و باید از pitch shift استفاده کنید .

Dave.Raspberry
Tuesday 4 January 2011, 05:02 PM
چجوری میتونم ویدیویی رو که در Cubase با صدا میکس کردم Export بگیرم؟
مثلا فرمت Mpeg یا هر فرمت تصویری که خود نر افزار داره؟

alimirzaei
Monday 31 January 2011, 11:00 AM
تو کیوبیس 5 میشه با کیبورد کامپیوتر مثل اف ال استودیو با VST ها کار کرد ؟؟؟؟ یه Virutal Keyboar داره ولی هرچی میزنم صدا ازش در نمیاد !!!!

imanraha
Saturday 15 October 2011, 12:33 PM
سلام دوستان من وقتی میخوام در کیو بیس اکسپورت بگیرم این خطا رو میده کسی میدونه از چیه
You can see links before reply

imanraha
Saturday 15 October 2011, 12:36 PM
سلام دوستان من وقتی میخوام در کیو بیس اکسپورت بگیرم این خطا رو میده کسی میدونه از چیه
اینم عکس (You can see links before reply)

afshin89
Monday 31 October 2011, 01:00 AM
سلام من میخواستم بدونم فرق بین کیو بیس و نیندو چیه؟اصلا فرقی دارن؟اصلا چرا انقد شبیه همن؟شایدم 2تا اسم داره

esaghamari
Sunday 10 June 2012, 05:02 PM
سلام دوستان
--------------------------------
تو كيوبيس نمي تونم وي اس تي هاشو اجرا كنم....... چه طوري بايد ادد كنم؟......ممنون

Honey_Shababi
Sunday 10 June 2012, 05:13 PM
سلام دوستان
--------------------------------
تو كيوبيس نمي تونم وي اس تي هاشو اجرا كنم....... چه طوري بايد ادد كنم؟......ممنون

سلام

كيوبيس كه به طور خودكار هرچي وي اس تي باشه رو ميشناسه و اد ميكنه!

مطمئن هستيد كه وي اس تي هاتون سالم هستن؟

esaghamari
Sunday 10 June 2012, 05:17 PM
نه مطمئن نيستم....... چطوري بايد بفهمم سالمن؟....... همه رو نشون ميده مثه اون درام گرو....ولي نمي دونم چطوري ازش يه لاين برا آهنگسازي ميسازن..... :(

Honey_Shababi
Sunday 10 June 2012, 05:23 PM
آها...الان متوجه منظورتون شدم...خب اينو كه دوستمون توي تاپيك كيوبيس به زبان ساده توضيح كامل دادن...نخونديد؟

You can see links before reply

esaghamari
Sunday 10 June 2012, 05:30 PM
اين رو خونده بودم...ولي الانم دوباره خوندم........ من نمي دونم چطوري اينسترومنت بارگذاري كنم......اين مي توني برام توضيح بدي؟ ... ببخشيد اين همه سوال مي پرسم

Honey_Shababi
Sunday 10 June 2012, 05:34 PM
اين رو خونده بودم...ولي الانم دوباره خوندم........ من نمي دونم چطوري اينسترومنت بارگذاري كنم......اين مي توني برام توضيح بدي؟ ... ببخشيد اين همه سوال مي پرسم

خب توي اون تاپيك يه عكس هست كه با شماره همه چي رو مشخص كرده...توي محل مشخص شده راست كليك كنيد...شماره 2 مربوط به كار شما ميشه...يعني روي add instrument track بايد كليك كنيد.

اين عكس رو ميگم

You can see links before reply

esaghamari
Sunday 10 June 2012, 05:45 PM
من مي دونم شما چي مي گي دوست من :)
اينا رو هم فهميدم.... دستت درد نكنه..... ولي اين عكس رو ببين......

من از اين به بعد نمي دونم بايد چكار كنم...... كه واسم يه لاين بسازه و بتونم با وي اس تي درام كار كنم....
You can see links before reply

Honey_Shababi
Sunday 10 June 2012, 06:10 PM
بايد زير همين پنجره اي كه باز شده و نوشته add instrument track گزينه OK داشته باشه...ولي اين نداره!!!...خيلي عجيبه

مال من به اين صورت هستش

You can see links before reply .jpg


بايد حتما گزينه OK داشته باشه تا بتونه اد كنه...شايد كيو بيستون خوب نصب نشده باشه...دوباره نصبش كنيد.

esaghamari
Sunday 10 June 2012, 09:13 PM
دوست من مرسي كه راهنماييم كردي...خيلي ممنون....... شايد از همين باشه....يه بار ديگه نصبش مي كنم......... ببخش اگه مزاحمت شدم

دوست عزيز: مرسي و ممنون از راهنماييت درست شد......سپاس فراوان....... اشكال نداره اگه مشكلي داشتم از خودتون بپرسم؟

esaghamari
Monday 11 June 2012, 02:48 PM
كمك: از كجا مي تونم هاليون گير بيارم تو همين انجمن كسي داره؟
اين ورژن كيوبيس ناقصه كه من دارم........... البته فكر كنم مال هاليون باشه......چون وي اس تي ها صدا ندارن........احتمالا از همين نبود هاليون بايد باشه چون همه جا خوندم كه بايد هاليون داشته باشه......

Honey_Shababi
Monday 11 June 2012, 03:23 PM
نسخه كامل كيوبيس با تمام وي اس تي هاش خيلي حجمش زياده!!!

esaghamari
Tuesday 12 June 2012, 11:44 AM
پس حتما بايد خريداري كنم...مرسي دوست عزيز

Sampler
Saturday 29 September 2012, 03:56 PM
كمك: از كجا مي تونم هاليون گير بيارم تو همين انجمن كسي داره؟
اين ورژن كيوبيس ناقصه كه من دارم........... البته فكر كنم مال هاليون باشه......چون وي اس تي ها صدا ندارن........احتمالا از همين نبود هاليون بايد باشه چون همه جا خوندم كه بايد هاليون داشته باشه......

سلام دوست عزیز ..

نمی دونم نسخه ی کامل کیوبیس رو تهیه کردین یا نه ..

اما فقط می خوام توضیح بدم که اگر کسی اینجا رو خوند دچار اشتباه نشه ..

صدا نداشتن در کیوبیس ارتباطی با وجود داشتن یا نداشتن هالیون نداره ..

هالیون هم یه وی اس تی هستش مثل بقیه ی وی اس تی ها (مثل نکسوز ، هایپرسونیک ، استایلوس و ..)

صدا نداشتن در کیوبیس به علت تنظیم نبودن کارت صدا هستش ..

برای تنظیم کارت صدا از منوی Devices روی Device Setup کلیک کنید .. از قسمت VST Audio System می تونید کارت صداتون رو انتخاب کنید ..

اگر کارت صداتون Onboard هستش پیشنهاد می کنم حتما Asio4all رو نصب کنید .. برنامه ی کم حجمی هستش که فکر می کنم داخل فروم باشه ..


خداحافظ ..

meysam-lamster
Friday 16 November 2012, 04:07 PM
دوستان من قبلا با نرم افزار adobe audition رکورد میکردم تازه دارم با کیوبیس کار میکنم یه سوال مبتدی:icon_cheesygrin:

وقتی کارمون با همه ترک ها تموم شد چه جوری یه تراک مستر بیاریم که مثلا نرم افزار مسترینگ ایزوتوپ رو روش بذاریم تا رو همه تراک ها اعمال بشه؟

Honey_Shababi
Friday 16 November 2012, 05:35 PM
دوستان من قبلا با نرم افزار adobe audition رکورد میکردم تازه دارم با کیوبیس کار میکنم یه سوال مبتدی:icon_cheesygrin:

وقتی کارمون با همه ترک ها تموم شد چه جوری یه تراک مستر بیاریم که مثلا نرم افزار مسترینگ ایزوتوپ رو روش بذاریم تا رو همه تراک ها اعمال بشه؟

اول از همه، کلید F3 رو بزنید تا پنجره میکسر کیوبیس باز بشه (یا در منوی devices، روی گزینه Mixer کلیک کنید).

در سمت راست پنجره میکسر، یه کانال به نام stereo out وجود داره که درواقع مستر ترک شما هست...روی این کانال، گزینه های زیادی وجود داره. شما باید روی علامت e کلیک کنید تا یه پنجره جدید باز بشه که مربوط به تنظیمات برای میکس هر ترک هست.

تو این پنجره باز شده، در سمت چپ، 8 تا کانال برای Insert وجود داره (از i1 تا i8) که تو این 8 تا کانال باید پلاگین های مورد نظر قرار بگیره.

سوال دیگه ای بود، درخدمتم :)

meysam-lamster
Friday 16 November 2012, 06:25 PM
اول از همه، کلید F3 رو بزنید تا پنجره میکسر کیوبیس باز بشه (یا در منوی devices، روی گزینه Mixer کلیک کنید).

در سمت راست پنجره میکسر، یه کانال به نام stereo out وجود داره که درواقع مستر ترک شما هست...روی این کانال، گزینه های زیادی وجود داره. شما باید روی علامت e کلیک کنید تا یه پنجره جدید باز بشه که مربوط به تنظیمات برای میکس هر ترک هست.

تو این پنجره باز شده، در سمت چپ، 8 تا کانال برای Insert وجود داره (از i1 تا i8) که تو این 8 تا کانال باید پلاگین های مورد نظر قرار بگیره.

سوال دیگه ای بود، درخدمتم :)
داداش دمت گرم خیلی باحالی.
والا سوال که زیاده منتها روم نمیشه دیگه اینهمه دارم ازت میپرسم حسابی تو زحمت افتادی.
من نتهای درام رو توی گیتار پرو مینویسم بعد یه خروجی میدی از خود گیتار پرو میگیرم بعدش اون فایل میدی رو میارم تو کیوبیس و توسط ezdrummer صدا طبیعی ازش میگیرم خوب؟ حالا سوالم اینجاست اگه بخوام تک تک تیکه های درام رو جداگونه بیارم رو هر ترکی باید تو همون کیوبیس دوباره نت بنویسم؟ یا میشه از همون فایل میدی یه کاری کرد که تک تک اجزای درام رو تو هر ترک جداگانه ایمپورت کنه؟ آقا شرمنده ها اینو هم بگی دیگه تا دوماه ازت سوالی نمیپرسم.:4:

Honey_Shababi
Friday 16 November 2012, 07:06 PM
داداش دمت گرم خیلی باحالی.
والا سوال که زیاده منتها روم نمیشه دیگه اینهمه دارم ازت میپرسم حسابی تو زحمت افتادی.
من نتهای درام رو توی گیتار پرو مینویسم بعد یه خروجی میدی از خود گیتار پرو میگیرم بعدش اون فایل میدی رو میارم تو کیوبیس و توسط ezdrummer صدا طبیعی ازش میگیرم خوب؟ حالا سوالم اینجاست اگه بخوام تک تک تیکه های درام رو جداگونه بیارم رو هر ترکی باید تو همون کیوبیس دوباره نت بنویسم؟ یا میشه از همون فایل میدی یه کاری کرد که تک تک اجزای درام رو تو هر ترک جداگانه ایمپورت کنه؟ آقا شرمنده ها اینو هم بگی دیگه تا دوماه ازت سوالی نمیپرسم.:4:

خواهش میکنم

وظیفه من به عنوان مدیر بخش اینه که به سوالات دوستان پاسخگو باشم :)

نه اصلا نیازی به دوباره نوشتن نیست!
ساده ترین راه اینه که در برنامه ezdrummer هر پارت رو که میخواید به صورت جداگانه داشته باشید، به حالت solo دربیارید و بعد ازشون اکسپورت بگیرید (ترجیحا با فرمت wave). در پایان هم، در یک پروژه جدید، فایل های صوتی اکسپورت گرفته شده رو به صورت مولتی ترک وارد پروژه کنید و به میکس بپردازید.

براي اكسپورت گرفتن هم اگه مشکل دارید، بايد در اون بالاي خط ميزانها مشخص كنيد كه تا كجا ميخواين موسيقيتون اكسپورت بشه. مثلا اون پیکان رو تا اخر بكشيد. تا یه نوار آبی رنگ در خط میزان ها ایجاد بشه. در غیر اینصورت برنامه کیوبیس به شما اجازه اکسپورت نمیده!

اگه باز هم متوجه نشدید عکس زیر رو ببینید.

You can see links before reply


حالا برای اکسپورت گرفتن، به قسمت file برید ... از گزینه های export باید گزینه Audio Mixdown رو بزنید ... یه پنجره باز میشه که داخلش تنظیمات مربوطه رو داره.

taka
Sunday 28 April 2013, 01:20 AM
سلام.حرفه ای شدن تو cubase چقدر زمان میبره؟؟؟با روزی 2تا 3 ساعت تمرین خوب.کسی یه استاد برنامه cubase تو خوزستان سراغ نداره؟؟؟؟

Sampler
Sunday 28 April 2013, 12:09 PM
سلام.حرفه ای شدن تو cubase چقدر زمان میبره؟؟؟با روزی 2تا 3 ساعت تمرین خوب.کسی یه استاد برنامه cubase تو خوزستان سراغ نداره؟؟؟؟

سلام دوست عزیز ..

اول باید ابتدائیات کار با نرم افزار رو یاد بگیرید .. که میتونید با سرچ در گوگل منابع آموزشی خوبی پیدا کنید ..

بعد از این فقط و فقط باید تمرین کنید ..

سعی کنید آهنگ های ساده انتخاب کنید و مشغول دوباره ساختن اون ها با کیوبیس بشین .. این بهترین روش برای یادگیری هستش ..

saram
Sunday 28 April 2013, 10:09 PM
سلام.حرفه ای شدن تو cubase چقدر زمان میبره؟؟؟با روزی 2تا 3 ساعت تمرین خوب.کسی یه استاد برنامه cubase تو خوزستان سراغ نداره؟؟؟؟

میتونم جوری کیوبیس رو بهت یاد بدم که تو 4 روز همه زیر و بمش رو فول فول یاد بگیری اما خوب به فرض که کیوبیس رو یاد گرفتی بعدش چی؟؟؟یعنی فکر میکنی با یاد گرفتن منوهای کیوبیس یا داوهای دیگه اهنگساز میشی؟؟چقد تعوری بلدی؟؟هارمونی دوره شو گذروندی؟؟اکوردها و گام ها رو کامل بلدی و ازبری؟؟؟معکوس اموردها رو کامل بلدی؟

Honey_Shababi
Sunday 28 April 2013, 10:18 PM
دقیقا همینطوره ...

اول همیشه باید هدف رو مشخص کنیم. اینکه قصد انجام چه کاری داریم! چقدر معلومات موسیقی داریم؟!

آیا صرفا تسلط روی یک DAW خاص میتونه تضمینی بر آهنگساز بودن ما باشه؟!

متاسفانه بیشتر افراد تصور میکنن با تسلط روی یک یا چند نرم افزار آهنگسازی، میتونن آهنگساز بشن. درحالی که این نرم افزار ها فقط یک واسط هستن برای پیاده سازی اثری که قرار هست خلق کنیم.

saram
Sunday 28 April 2013, 11:41 PM
دقیقا همینطوره ...

اول همیشه باید هدف رو مشخص کنیم. اینکه قصد انجام چه کاری داریم! چقدر معلومات موسیقی داریم؟!

آیا صرفا تسلط روی یک DAW خاص میتونه تضمینی بر آهنگساز بودن ما باشه؟!

متاسفانه بیشتر افراد تصور میکنن با تسلط روی یک یا چند نرم افزار آهنگسازی، میتونن آهنگساز بشن. درحالی که این نرم افزار ها فقط یک واسط هستن برای پیاده سازی اثری که قرار هست خلق کنیم.

هانی جان متاسفانه من در تمام سایتهای اهنگسازی وقتی که تو اینترنت ان میشم دارم میبینم این کاربرا که اکثرا هم نوجوون هستند و جدیدا اکثزا زیر 18 سالن همه فقط دنبال دانلود داو و اموزش تصویری و پی دی اف و اینا هستند...فقط هر روز به سایتا سر میزنن که ببینن تو سایتا چی برای دانلود گذاشتنددچه وی اس تی جدیدی اومده سمپل جدید چیا هستند که برن مفت و مجانی دانلود کنن ولی وقتی که ازشون میپرسی مثلا برای امروز چقد با داو کار کردین و چه چیزایی یاد گرفتین جوابشون دقیاقا اینه:والا سرام جان امروز وقت نکردیم با داو کار کنیم فقط یه 5 دقیقه یی داو رو لود کردیم چون که از صبح تا شب داشتیم اف ال جدید و وی استی های جدید با چند تا سمپل و لوپ دانلود میکردیم که چون حجمشون زیاد بود صبح تا شب فقط در حال دانلودشون بودیم...و این جواب مختص یکروزشون نیست و مختص هر روزشونه..یعنی فقط افتخارشون به اینه که اقا من وی استی نکسوز دارم تریلیان دارم اتمسفر دارم کنتاکت اخرین ورژنش رو دارم اف ال 11 نیومده دانلودش کردم و الان تو هاردم دارم تمام داوهای مطرح رو تو هاردم نصب دارم از کیوبیس و نعندو و اف ال و ریزن و ریپر و استودیو وان و سونار و ادوب ادیشن و پروتولز و سونی سوند فورج و همه رو تو هاردم دارم ! و ......!!!!!!!!!!و این شده افتخار دوستان نوجوونی که سالها وقتشون رو با این چیزا تلف میکنن و بعد سالها تازه متوجه میشن که نه تنها تو اهنگسازی چیزی نشدند بلکه فرصتهای طلایی دیگر رو که میتونستند تو این سالها به کارهایی بپردازند که توش استعداد داشتند رو هم از دست دادند.....

ehsan_golshan
Monday 29 April 2013, 03:22 AM
آقا من توی کیوبیس ezdrummer رو باز کردم فقط نمیدونم چجوری میشه تمپوی فایل midi رو توش تغییر بدم میشه راهنماییم کنید
توی fl studio میشه همه اینکارارو کرد ولی من میخوام توی کیوبیس انجامش بدم
و یه سوال دیگه چجوری تمپوی مترونوم کیوبیس رو تغییر بدم؟ توی تنظیماتش پیدا نکردم
ممنون

Honey_Shababi
Monday 29 April 2013, 11:03 AM
آقا من توی کیوبیس ezdrummer رو باز کردم فقط نمیدونم چجوری میشه تمپوی فایل midi رو توش تغییر بدم میشه راهنماییم کنید
توی fl studio میشه همه اینکارارو کرد ولی من میخوام توی کیوبیس انجامش بدم
و یه سوال دیگه چجوری تمپوی مترونوم کیوبیس رو تغییر بدم؟ توی تنظیماتش پیدا نکردم
ممنون

سلام

اول برای اینکه فایل میدی با تمپوی اصلی خودش باز بشه، باید از منوی File، گزینه Import >> MIDI File رو انتخاب کنی.

یه پنجره باز میشه که میپرسه "میخوای فایل میدی رو در پروژه جدید باز کنی یا نه؟" ... اگه Create رو انتخاب کنی، پروژه جدید انتخاب میشه که اگه فایل میدی مورد نظر رو انتخاب کنی، با تمپوی اصلی خودش که از قبل با برنامه مورد نظر ساخته شده بود، در کیوبیس باز میشه.

اگه پروژه جدید ایجاد نشه، فایل میدی رو با همون تمپویی که در حال حاضر روی برنامه کیوبیس قرار داره باز میکنه که در این صورت باید تمپو رو دستی تغییر بدی.

این از این ...

حالا برای تغییر دادن دستی تمپو (البته در صورتی که قصد Automation نداریم)

بعد از اینکه که فایل میدی باز شد ...

در صورتی که قصد تغییر تمپو داریم، اگه پنجره Transport Panel باز باشه (با کلید میانبر F2 هم باز میشه)، اون قسمتی که عدد تمپو رو نوشته، اگه عددش با رنگ نارنجی نوشته باشه (تمپو در حالت TRACK باشه)، نمیشه تغییرش داد. با یک بار کلیک کردن روی گزینه Tempo، تمپو به حالت FIXED تغییر پیدا میکنه و رنگ عددش، سفید میشه که اگه روی اون عدد دابل کلیک کنی، میتونی تمپوی مورد نظر رو وارد کنی.

ehsan_golshan
Saturday 12 July 2014, 01:39 AM
درود
دوستان من یه مشکلی با اجرای vst در کیوبیس دارم
امروز روی یه سیستم cubase رو نصب کردیم و وی اس تی superior drummer رو هم نصب کردیم، اما توی کیوبیس فایل dll رو نمیشناسه، همه راه ها هم امتحان کردیم اون فایل dll رو هر جا که مربوط به vst ها بود ریختیم و حتی لیست vst های کیوبیس رو آدرسشو تغییر دادیم و لیست رو آپدیت کردیم نشد که نشد!
فقط هم با superior drummer این مشکل رو داشتیم، اینم اضافه کنم که من این vst رو روی سیستم خودم داخل کیوبیس بدون مشکل اجرا کردم.
من که دیگه مغرم کار نمیکنه :دی خوشحال میشم کمکم کنید :)

Honey_Shababi
Saturday 12 July 2014, 01:52 AM
درود
دوستان من یه مشکلی با اجرای vst در کیوبیس دارم
امروز روی یه سیستم cubase رو نصب کردیم و وی اس تی superior drummer رو هم نصب کردیم، اما توی کیوبیس فایل dll رو نمیشناسه، همه راه ها هم امتحان کردیم اون فایل dll رو هر جا که مربوط به vst ها بود ریختیم و حتی لیست vst های کیوبیس رو آدرسشو تغییر دادیم و لیست رو آپدیت کردیم نشد که نشد!
فقط هم با superior drummer این مشکل رو داشتیم، اینم اضافه کنم که من این vst رو روی سیستم خودم داخل کیوبیس بدون مشکل اجرا کردم.
من که دیگه مغرم کار نمیکنه :دی خوشحال میشم کمکم کنید :)

سلام

احسان جان، سیستمی که خودت قبلا نصب کرده بودی ویندوزش 32 بیتی بود یا 64؟ این سیستمی که الان باهاش مشکل پیدا کردین ویندوزش چند بیتی هست؟

ehsan_golshan
Saturday 12 July 2014, 01:54 AM
سلام

احسان جان، سیستمی که خودت قبلا نصب کرده بودی ویندوزش 32 بیتی بود یا 64؟ این سیستمی که الان باهاش مشکل پیدا کردین ویندوزش چند بیتی هست؟
سیستم خودم 32 بیت هست، سیستمی که اینو روش نصب کردیم 64 بیت بود.

Honey_Shababi
Saturday 12 July 2014, 01:58 AM
سیستم خودم 32 بیت هست، سیستمی که اینو روش نصب کردیم 64 بیت بود.

احتمال داره مشکل از همینجا باشه.

این ستاپ Superior Drummer که شما داری، ویندوز های 64 بیتی رو هم ساپورت میکنه؟

ehsan_golshan
Saturday 12 July 2014, 02:02 AM
احتمال داره مشکل از همینجا باشه.

این ستاپ Superior Drummer که شما داری، ویندوز های 64 بیتی رو هم ساپورت میکنه؟
توی ستاپش چیزی نبود که 32 یا 64 بیتی رو انتخاب کنم اما آپدیتش هم 32 و 64 داشت که 64 نصب کردم نشد، اما بعد هر دوش رو امتحان کردم بازم نشد، ویندوز اون سیستم هم تازه عوض شده بود، تازه همه چیز رو از صفر داشتیم میریختیم. اما توی sonar اجرا میشه اما مهم اینه که تو cubase بیاد.
البته فکر میکنم نرم افزار cubase 32 بیت بود که ما نصب کردیم(مطمئن نیستم)

Honey_Shababi
Saturday 12 July 2014, 02:16 AM
توی ستاپش چیزی نبود که 32 یا 64 بیتی رو انتخاب کنم اما آپدیتش هم 32 و 64 داشت که 64 نصب کردم نشد، اما بعد هر دوش رو امتحان کردم بازم نشد، ویندوز اون سیستم هم تازه عوض شده بود، تازه همه چیز رو از صفر داشتیم میریختیم. اما توی sonar اجرا میشه اما مهم اینه که تو cubase بیاد.
البته فکر میکنم نرم افزار cubase 32 بیت بود که ما نصب کردیم(مطمئن نیستم)

اگه سونار میتونه بازش کنه، پس مطمئنا مشکل از خود کیوبیس هست. حالا یا نسخش همخونی نداره یا اینکه با مسیر وی اس تی مشکل داره.

ehsan_golshan
Saturday 12 July 2014, 03:30 PM
ببخشید یه سوال دیگه:
کیوبیس 5 کلا ورژن 64 بیت نداره؟ من هرچی سرچ میکنم اصلا چیزی در این مورد نمیابم!

Honey_Shababi
Saturday 12 July 2014, 06:00 PM
ببخشید یه سوال دیگه:
کیوبیس 5 کلا ورژن 64 بیت نداره؟ من هرچی سرچ میکنم اصلا چیزی در این مورد نمیابم!

آره منم الان جستجو کردم. ظاهرا 32 و 64 بیتیش یکی هست.

نظر من اینه که یه بار دیگه کیوبیس رو نصبش کن ببین درست میشه یا نه.

morison
Sunday 16 November 2014, 03:36 PM
سلام دوستان ......... من برنامه گیتار ریگ را نصب کردم و میخوام وارد cubass کنم ...فایل dll را کپی میکنم در VSTPlugins اما وقتی وارد cubass میشم در قسمت اینسرت گیتار ریک نیست .....چه باید کرد اطفا کمکم کنید :(