PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای ضبط كردن با ميكروفن



Persian_Star_20
Tuesday 15 May 2012, 03:34 PM
با سلام خدمت شما دوستان و اساتید محترم بنده یک هدفون دارم که همراهش یه میکروفون هست .

من از سیستم عامل ویندوز 7 و از نرم افزار Adobe Au 3 برای ضبط صدا استفاده می کنم اما هر

کاری می کنم باز هم میکروفون نویز (صدای باد) داره و این نویز خودش رو تو فایل ضبط شده

بیشتر نشون میده !

قبلاً که از XP استفاده می کردم همچین مشکلی با میکروفون نداشتم .

همه ی تنظیمات صدا رو هم یه دست کاری کردم اما باز هم مشکل حل نشد .لطفاً راهنماییم کنید آخه

خیلی حیاتی ه ...:17::17::17::17:

Honey_Shababi
Tuesday 15 May 2012, 04:00 PM
با سلام خدمت شما دوستان و اساتید محترم بنده یک هدفون دارم که همراهش یه میکروفون هست .

من از سیستم عامل ویندوز 7 و از نرم افزار Adobe Au 3 برای ضبط صدا استفاده می کنم اما هر

کاری می کنم باز هم میکروفون نویز (صدای باد) داره و این نویز خودش رو تو فایل ضبط شده

بیشتر نشون میده !

قبلاً که از XP استفاده می کردم همچین مشکلی با میکروفون نداشتم .

همه ی تنظیمات صدا رو هم یه دست کاری کردم اما باز هم مشکل حل نشد .لطفاً راهنماییم کنید آخه

خیلی حیاتی ه ...:17::17::17::17:




دوست من...اين مشكل هيچ ربطي به ويندوز نداره...شما اگه از كارت صداي آنبرد و غير حرفه اي استفاده كني هر كاري كني بازم ميكروفن يكم هوا داره...

براي جلوگيري از نويز و هواي ميكروفن بايد اولا كارت صداي مناسب و حرفه اي براي اين كار داشته باشي...ثانيا براي كيفيت بهتر حتما حتما بايد از آكوستيك بودن محيطي كه در اون ركورد ميكنيد مطمئن باشيد.

HamedSedighi
Saturday 19 May 2012, 03:28 PM
اگه قبلا درست بوده ، شاید به خاطر اینه گزینه boost تیک خورده .

توی کنترل پنل وارد بخشی بشین که مربوط ب کارت صوتی است و اونجا توی منو ها ببینید گزینه ای به اسم bass boost یا boost وجود داره یا نه که تیکش رو بر دارین .

میکسری که با عنوان recording توی ویندوز هست رو باز کنین و چک کنین که fader مایک تا انتها نچسبیده باشه .

در کل با کارت صدای آنبرد و این جور مایک ها همیشه نویز وجود داره

hdhamid
Saturday 19 May 2012, 06:44 PM
سلام ..
از نرم افزار gold wave استفاده کن .. فایل صداتو ایمپورت کن توش.. منوی افکت .. گزینه ف+ی+ل+ت+ر ... noise reductoin... بادرو میگیره ..
از شانست من هنوزتو عصر پارینه سنگی هستم!! .. دیال آپم .. وگرنه برات آپ میکردم!! ..
شاد زی. ..

M_T
Saturday 19 May 2012, 07:40 PM
سلام

با اجازه اساتید مثل آقا هانی

ببینید چند تا نکته هست:

1- خود میکروفون
2- فضای ضبط صدا
3- تنظیمات نرم افزاری برای کاهش نویز

در مورد نکته اول باید بگم نوع میکروفون خیلی مهمه.
مثلا میکروفونی که برای هدست هست کیفیت چندانی نداره و صدا رو با نویز ضبط می کنه حالا شاید اگه ***** داشته باشه ( پشمک!) یه کم نویز کمتر میگیره.
پس میکروفون خوب لازمه.

در مورد نکته دوم باید بگم وقتی شما کنار پی سی قطعه ای رو ضبط می کنید صدای محیط اطراف ممکنه یه کم زیاد باشه، حتی صدای فن های کیس موقع کار کردن ک هشاید به ذهن نیاد. اگه دور و بر شما پنکه یا کولر هم روشن باشه نویز بیشتر میشه.
پس محیط کم نویز لازمه.

در مورد نکته سوم باید بگم که خب نرم افزارهای ویرایش صدا که زیاد هستند و تقریبا همشون این ***** کاهش نویز رو دارند. اما من از تجربه خودم با کول ادیت میگم.
در منوی Effects قسمتی هست بنام Noise Reduction که 4 آپشن داره و از این 4 تا دو تای آخری یعنی Hiss Reduction و Noise Reduction راست کار شماست.
نکته اینجاست که بین Hiss و noise فرق هست.
من فکر می کنم مشکل عمده شما Hiss هست نه Noise.
لذا گزینه Hiss Reduction خیلی به کارتون میاد.
منتها در هنگام کار با این ***** ها باید دقت کرد که صدا زیادی خفه و غیرعادی نشه.

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.

هر کمک دیگه ای از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم.

ارادتمند
مجتبی

Honey_Shababi
Saturday 19 May 2012, 07:58 PM
من يه فايل با ويلن زده بودم قبلا كه خيلي نويز داشت... با اين نرم افزار نويزش رو تا حدودی برطرف كردم!!!

ولي...

صداي خروجي يكم نياز به اكولايز شدن داره...چون در هنگام نويز گيري بعضي از فركانس ها در محدوده فركانسي پايين تقويت ميشن كه بايد با يك اكولايزر اصلاح بشن.

براي افرادي كه امكان ماليش رو دارن بهتر اينه كه يك كارت صداو يك ميكروفن دايناميك يا خازني مناسب تهيه بشه.

چون اين نويز گيري ها براي صداي خواننده زياد مفيد واقع نميشه و باعث خورده شدن بعضي از كلمات ميشه.

M_T
Saturday 19 May 2012, 09:11 PM
لپ کلام آقا هانی گفتن.
اون بحث اکولایز خیلی مهمه.

هانی جان لینک Gold Wave رو لطف میکنی؟

Honey_Shababi
Saturday 19 May 2012, 09:20 PM
لپ کلام آقا هانی گفتن.
اون بحث اکولایز خیلی مهمه.

هانی جان لینک Gold Wave رو لطف میکنی؟


لينك دانلود Gold Wave


You can see links before reply

Persian_Star_20
Sunday 20 May 2012, 10:24 PM
دوستان همه ی نظرات رو خوندم ببینم فردا می تونم یه کاریش بکنم Gold Wave رو هم دان کردم ببینم چی میشه مرسی از این همه لطف و توجه شما دوستان گل...راستی من توو نمونه کار هام یه آهنگ گذاشته بودم به اسم "خاک جاده ها" اینو خیلی وقت پیش توی ویندوز اکس پی با Adobe Audition 3 ضبط کرده بودم اگه برما منت گذاشته و بهش گوش کنید می بینید که نویز یا به تعبیر دوست خوبم M_T ، هیس(Hiss) خیلی کمه ! شایدم به نظر خودم کمه !!!
در کل یه مثل قدیمی هست که می گه «هرچی بیشتر پول بدی همونقدر آش می خوری» وصف حال ماست که اگه بخوایم یه کار حرفه ای و بی نقص ارائه کنیم یه کم باید سر کیسه رو شل کنیم...
Mer30 & Bye

piottel
Sunday 9 November 2014, 07:40 PM
سلام!
...وقتی از دوربین لپ تاپ برای تصویر برداری از نواختن ساز (خصوصا سه تار) استفاده میشه، تصویر خوبه، اما صداااااااااا ، افتضاح!...دیستورت...بد......نوس ن داره...میلرزه...خلاصه که خیلی!
حالا چن تا سوال ! اول اینکه چیکار میشه کرد تا صدای ساز با میکروفن آنبرد بهتر ضبط بشه یا حداقل اینطور گوشخراش نباشه!.... و مهمتر اینکه ایا میشه میکروفن به لپ تاپ وصل کرد و با دوربینش تصویربرداری کرد؟! چه جور میکروفن؟ آیا تنضیماتی هم داره؟.... چرا یه بار که "پیکاپ" رو وصل کردم، اصلا صدا ضبط نشد؟! انگار نه انگار!

hamed8624
Monday 10 November 2014, 10:21 AM
سلام!
...وقتی از دوربین لپ تاپ برای تصویر برداری از نواختن ساز (خصوصا سه تار) استفاده میشه، تصویر خوبه، اما صداااااااااا ، افتضاح!...دیستورت...بد......نوس ن داره...میلرزه...خلاصه که خیلی!
حالا چن تا سوال ! اول اینکه چیکار میشه کرد تا صدای ساز با میکروفن آنبرد بهتر ضبط بشه یا حداقل اینطور گوشخراش نباشه!.... و مهمتر اینکه ایا میشه میکروفن به لپ تاپ وصل کرد و با دوربینش تصویربرداری کرد؟! چه جور میکروفن؟ آیا تنضیماتی هم داره؟.... چرا یه بار که "پیکاپ" رو وصل کردم، اصلا صدا ضبط نشد؟! انگار نه انگار!

من هم کاملا موافقم که میکروفون خود لپتاپ، به شدت ضعیفه برای ضبط کردن صدای سه تار. البته سازهای دیگه رو امتحان نکردم. تا حالا هم هیچ راه پیدا نکردم که اینطوری نشه.
بله، میشه میکروفون وصل کرد و همراه با دوربین لپتاپ از این میکروفون همزمان ضبط کرد. تنظیماتش هم فقط اینه که باید تو اون برنامه ای که ضبط می کنه باید میکروفون رو که با عنوان Audio device توی تنظیماتش هست، تغییر بدی و بزاریش روی میکروفونی که وصل کردی به لپتاپ.
برنامه ای که می تونم مثال بزنم برای این کار به عنوان مثال cyberlink youcam هست و قاعدتا تمام برنامه های ضبط از وبکم این کار رو می تونند انجام بدند. فقط باید توی تنظیماتش میکروفون رو تغییر بدی.