PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در نصب میکروفن به کامپیوتر



Omid5
Tuesday 26 February 2013, 09:39 PM
امیدوارم که حالتون خوب باشه
من یه میکروفن بهرینگر C1خریدم اما طریقه نصبشو به کامپیوتر واسه ضبط نمیدونم میگن انگار باید کارت صدامو عوض کنم و ... بگیرم ولی می خوام هر چقدر که ممکنه واسم ارزون در بیاد هنوز تازه کارم در ضمن میخوام بدونم میشه میکروفنو به لپ تاپ وصل کرد چه جوری لطفا کمکم کنید خیلی فوری لازم دارم

Honey_Shababi
Tuesday 26 February 2013, 09:47 PM
امیدوارم که حالتون خوب باشه
من یه میکروفن بهرینگر C1خریدم اما طریقه نصبشو به کامپیوتر واسه ضبط نمیدونم میگن انگار باید کارت صدامو عوض کنم و ... بگیرم ولی می خوام هر چقدر که ممکنه واسم ارزون در بیاد هنوز تازه کارم در ضمن میخوام بدونم میشه میکروفنو به لپ تاپ وصل کرد چه جوری لطفا کمکم کنید خیلی فوری لازم دارم

دوست گلم

ای کاش قبل از اینکه اقدام به خرید میکردی، کمی درمورد میکروفن ها و کارت های صدا تحقیق میکردی.

این میکروفونی که شما خریدی، یک میکروفون خازنی هست. یعنی برای کار کردن نیاز به یک منبع تغذیه به نام فانتوم پاور داره. این منبع هم با کارت صداهای معمولی به هیچ وجه تامین نمیشه و باید کارت صداهای اکسترنال حرفه ای داشته باشید که سوئیچ فانتوم پاور دارن و میتونن این میکروفون ها رو تغذیه کنن.

Omid5
Tuesday 26 February 2013, 10:27 PM
دوست گلم

ای کاش قبل از اینکه اقدام به خرید میکردی، کمی درمورد میکروفن ها و کارت های صدا تحقیق میکردی.

این میکروفونی که شما خریدی، یک میکروفون خازنی هست. یعنی برای کار کردن نیاز به یک منبع تغذیه به نام فانتوم پاور داره. این منبع هم با کارت صداهای معمولی به هیچ وجه تامین نمیشه و باید کارت صداهای اکسترنال حرفه ای داشته باشید که سوئیچ فانتوم پاور دارن و میتونن این میکروفون ها رو تغذیه کنن.

راستش من بهرینگر یو اس بی سفارش داده بودم اما برام اینو فرستاده حالا پس نمیگیره میگه خودتون همینو شفارش دادین
حالا قیمت حداقل یه فانتوم پاور که کارمو راه بندازه چقدر هست ؟دست دومش چقدر؟

Honey_Shababi
Tuesday 26 February 2013, 10:30 PM
راستش من بهرینگر یو اس بی سفارش داده بودم اما برام اینو فرستاده حالا پس نمیگیره میگه خودتون همینو شفارش دادین
حالا قیمت حداقل یه فانتوم پاور که کارمو راه بندازه چقدر هست ؟دست دومش چقدر؟

فانتوم پاور که جداگانه نمیشه تهیه کرد. باید کارت صدای حرفه ای خریداری کنی که از خودش فانتوم پاور داشته باشه.

Omid5
Tuesday 26 February 2013, 10:39 PM
فانتوم پاور که جداگانه نمیشه تهیه کرد. باید کارت صدای حرفه ای خریداری کنی که از خودش فانتوم پاور داشته باشه.

من شنیدم از طریق میکسر هم که فانتوم پاور داره میشه وصل کرد کدوم ارزون تر میشه و اگه لطف کنید یه کارت صدا یا میکسر که ارزون قیمت باشه ممنون میشم

Honey_Shababi
Tuesday 26 February 2013, 10:55 PM
من شنیدم از طریق میکسر هم که فانتوم پاور داره میشه وصل کرد کدوم ارزون تر میشه و اگه لطف کنید یه کارت صدا یا میکسر که ارزون قیمت باشه ممنون میشم

میکسر ها که قیمتشون خیلی زیاد تره. کارت صدا تهیه کنید بهتره.