PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بد ضبط شدن صداهای VST



hmd_kro
Thursday 25 December 2008, 02:17 PM
با سلام خدمت همه دوستان.

من با برنامه سونار 7 کار میکنم .تو یکی از آهنگهام همزمان از 10 لاین VST دارم استفاده میکنم، زمانی که تک به تک میخوام هر لاینی رو رکورد کنم یه صدای خشی گاها بین آهنگ میاد مثل این میمونه که سی دی خش داشته باشه.

به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟

MehRun
Thursday 25 December 2008, 11:57 PM
دوست عزیز این مشکل 2 تا دلیل داره
یا که مشکل با حجم بافر Asio هست و ... که مربوط به کارت صدات میشه
یا اینکه سورس کار سنگین شده . البته اطلاع دقیق از اینش ندارم اما به طور مثال تو FL Studio وقتی تو ترک های میکسر افکت های سنگین باز می کنم مثل : GTR 3 همچین صدایی رو میشنوم که مربوط به میشه به مشکل پردازش و ...

اما اطلاعاتم دقیق نیست و بر اساس چیزی که دیدم بودم گفتم و نمیدونم درسته یا غلط !

موفق باشید

hmd_kro
Friday 26 December 2008, 09:58 AM
میشه لطفا بگید چه جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟

hmd_kro
Friday 26 December 2008, 07:37 PM
با تنظیمات asio هم ور رفتم اما فرقی نکرد. اگه میشه دقیق تر کمکم کنید

MehRun
Friday 26 December 2008, 09:09 PM
خوب اگر به تنظیمات بافر برگرده که متاسفانه من اطلاعاتم زیاد نیست اما پیشنهاد می کنم یک کارت صدایی که ASIO رو به صوورت سخت افزاری داره رو تهیه کنید چون که دیگه کارتون به بافر سیستم ربط پیدا نمی کنه و مشکل به احتمال 90 % حل میشه


اما در مورد اینکه این Vst ها سنگین هستند . نمی دونم مشکل از اینه یا نه اما راح حلش این هست . مثلآ Vst که باهاش پیانو کار رو می زنید رو باید جدا رکورد بگیرید (Solo Record) . یعنی اینکه مثلآ یه پروژه ی جدید باز کنید . بعد ملودی یا .. رو با اون Vst بزنید .. بعدش اون رو ضبط کنید و به صورت یک فایل Wave به پروژه اصلی انتقال بدید ..
اگر متوجه منظور نشدید بگید تا با مثال بهتون بگم


موفق باشید

hmd_kro
Friday 26 December 2008, 10:18 PM
دوست عزیز من کارت صدایcreative plutinium دارم .

اون کارم که گفتید به صورت سلو امتحان کن انجام دادم بقیه لاینها رو میوت کردم و فقط سولو رو ضبط کردم بازم اون تیک بعضی جاهاش ظاهر میشه.

به نظرتون از کارت صدامه؟

MehRun
Friday 26 December 2008, 11:00 PM
نگفتم بقیه رو mute کنید .. شما باید یه پروژه جدید باز کنید که فقط یک vst باشه

hmd_kro
Saturday 27 December 2008, 12:13 AM
میشه لاین مورد نظر رو کپی کرد بعدش تو یه پروژه جدید paste کرد ؟ که دوباره نیاز به زدن نباشه.

چون زمانی که شما یه ملودی رو با همراهی دیگر سازها میزنی حس بهتری به شما میده و ملودی رو با زیباییهای بیشری اجرا میکنی تا اینکه تک و تنها با یه ساز بزنی

Babak_mix
Saturday 27 December 2008, 09:05 AM
با سلام به دوستان عزيز و ممنون از راهنماييهاشون...

دوست عزيزم hmd_kro اگه لطف كنيد و يك مشخصات كامل از سيستمي كه با اون كار مي كنيد رو به من بديد بهتر ميتونم راهنماييتون كنم در ضمن مشكل ASIO رو مي شه با نرم افزار تا حدي بر طرف كرد...

دانلود نرم افزار مورد نظر : You can see links before reply

موفق و پيروز باشيد Babak

hmd_kro
Saturday 27 December 2008, 11:08 AM
سیستمم اینه:

main: MSI K9N SLI V2

RAM: 2+2G DUAL UMAX

CPU: AMD PHENOM 8450

HDD: 320

SOUND: CREATIVE PLUTINIUM

POWER : 535 GREEN

VGA : ATI RADEON X1550

2ماهه که خریدمش

MehRun
Saturday 27 December 2008, 11:15 AM
میشه لاین مورد نظر رو کپی کرد بعدش تو یه پروژه جدید paste کرد ؟ که دوباره نیاز به زدن نباشه.

چون زمانی که شما یه ملودی رو با همراهی دیگر سازها میزنی حس بهتری به شما میده و ملودی رو با زیباییهای بیشری اجرا میکنی تا اینکه تک و تنها با یه ساز بزنی

بله . موردی نیست هدف اینه که پروژه سبکت تر بشه .

البته الان که یه نگاه به سیستمتون انداختم فهمیدم که مشکل از پردازش نیست .. یعنی Cpu چهار هسته ای و 4 گیگ رم و ... !
پس مشکل از پردازش نیست .

در مورد ASIO : خوب کارت صداتون قوی هست . اما یه مشکل این وسط میمونه که من با ساند های کریتیو زیاد واسه آهنگسازی موافق نیستم .
شما لطف کنید یک بار کارت صداتون رو با کارت صدای آنبرد سوییچ کنید . ببینید که این صدا بیشتر میشه یا نه . اگر بیشتر شد که مشکل از کارت صدا هست و به قول بابک جان میشه با نرف افزار تا حدی حلش کرد


موفق باشید

hmd_kro
Saturday 27 December 2008, 12:58 PM
من موقع نصب ویندوز صدای آنبورد رو نصب نکردم. الان سی دی رو گذاشتم نصبم شد ولی ویندوز اونو نمیشناسه و فقط یه دونه کارت صدای کریتیو تو لیستشه...

Babak_mix
Saturday 27 December 2008, 01:41 PM
من موقع نصب ویندوز صدای آنبورد رو نصب نکردم. الان سی دی رو گذاشتم نصبم شد ولی ویندوز اونو نمیشناسه و فقط یه دونه کارت صدای کریتیو تو لیستشه...

دوست عزيزم، ميدونم كه شما خودت استاد هستي ولي يه سري هم به اين تنظيمات بزن :

You can see links before reply

با تشكر فراوان Babak

hmd_kro
Saturday 27 December 2008, 01:54 PM
یه پروژه جدید فقط با یه vst باز کردم اون تیک بعضی جاها بازم خودشو نشون میده.

یه مسئله دیگه هم هست نمیدونم به این مربوط میشه یا نه:

اینه که زمانی که با کول ادیت چند تا لاین آودیو رو همزمان چند بار از جاهای مختلف play/stop میکنی با چند صدم ثانیه تاخیر play میشه در حالیه که باید هر جایی از آهنگ رو شما انتخاب میکنی همون لحظه play بشه.

امکان داره هر جفت یه مشکل داشته باشند؟

MehRun
Saturday 27 December 2008, 07:37 PM
اون کار سوییچ کردن رو که بابک جان هم توضیح دادن رو انجام دادید ؟

hmd_kro
Sunday 28 December 2008, 01:53 PM
بله اگه منظورتون تو قسمت sound and audio device که من گزینه دوم رو انتخاب کردم ولی تو خود برنامه سونار هم یه قسمت هست برای انتخاب کارت صدا که فقط یه گزینه داره .

اونجایی که شما گفتید من اون کارو کردم ولی تاثیری نداشت.

یه چیز عجیب دیگه اینه که امروز بین کار داشتم play میکردم یه هو یه صدای بوق عجیب پخش شد و زود هم قطه شد

این سیستمم ما رو خسته کرده...

MehRun
Sunday 28 December 2008, 06:31 PM
خوب پس این مشکلات حتمآ واسه سیستم هست .. ببینید مثلآ من تو ریزن وقتی یه پروژه ی سنگین کار می کنم اگر رم و Cpu جواب نده وسط پروژه سیستم هنگ می کنه و باز درست میشه و یا همین صدای خشخش رو میشنوم . این یک مشکل کاملآ عادی هست . اما نه رو سیستم شما !! یعنی سیستم قدرتمندی که شما دارید فکر نکنم با چند تا Vst به این راحتیا کم بیاره .

حالا شما وقتی به پروژه سنگین باز کردید Ctrl + Alt + Delete رو بگیرید تا پنجره ی Task manager باز بشه .. بعدش ببینید که CPU usage و Physical Memody چند هست .
مثل این عکس ==> You can see links before reply

hmd_kro
Sunday 28 December 2008, 10:22 PM
cpu مدام بین 10% و 20% در نوسانه.

امکان داره از نوع رم باشه که با بقیه قطعات مچ نباشه یا اینکه مشکل همون کارت صوته؟

MehRun
Monday 29 December 2008, 12:58 AM
کارت صوتی که نیست .. مگه شما سوویچ نکردی و باز هم گفتی که خش خش می کنه ؟ پس مشکل از سیستم هست .

اتفاقآ این رم ها خیلی فوق العاده هستن . چون روی Dual کار می کنند و Bus کمتری رو اشغال می کنن . اگر دوست داشتین سیستم رو هماهنگ کنید یک روز بیارید اینجا شاید بتونم کاریش کنم .. هماهنگی های لازم رو اگه خواستید توی پیغام خصوصی انجام بدید .. با تشکر

موفق باشید .