0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 445/2 Given: 787/1 |
مهیار میگم حیفه تاپیک خوبیه .. باعث تعامل کاربراش میشه .. یکاری کن بقیه بچه ها بیان و با هر سازی تو این تاپیک با هم کار از راه دور!! انجام بدیم!!
سر قطعه خوابهای طلایی که زده بودم بشکل خودجوش حداقل 3 یا 4 نفر روی اون قطعه ویلن و بیس و ... زده بودن ...
این تاپیکو اگه بتونی زنده نگهداری خیلی خوبه ها!!!
Thumbs Up/Down |
Received: 26/1 Given: 5/0 |
قدم به قدم.نوشته اصلی توسط hdhamid [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در این باره اول باید با مدیران دیگر بخش ها صحبتی داشته باشم.
ممنون از پیشنهادت حمید گل!![]()
..
Thumbs Up/Down |
rumour بزن بترکون... ما منتظریم داداش..نوشته اصلی توسط rumour [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
شاد و اکتیو باشین ...![]()
Thumbs Up/Down |
خب اسم تاپیک رو موقتا عوض میکنم تا همه دوستان بیان برای بداهه نوازی.
..
Thumbs Up/Down |
بازم مثل همیشه... کارت درسته ...نوشته اصلی توسط دسیرونا [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
بدون درامز اش نیست موجود؟نوشته اصلی توسط دسیرونا [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
شما روش دوباره درامز بزن اونم سولو!نوشته اصلی توسط avm [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
توی این زمینه که استادی![]()
..
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط دسیرونا [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
آقا اجازه !!!میشه ما هم شرکت کنیم ؟
![]()
آدم ها رو به اندازه "لیاقتــــشون" دوست بدار و به اندازه ظرفیتــــشون ابراز کن !
Thumbs Up/Down |
بزن زنگو مهیار جونم ... آقای آرش هادیان .. شما از اولم بازی بودی.. بیا تو داداش.. بزن به این سازت حال کنیم...
خداحافظ .. همین حالا.. همین حالا که من تنهام
خداحافظ... به شرطی که .... ببینی تر شدن چشمام
Thumbs Up/Down |
شما که سروری عزیزم! بله چرا که نه؟ خیلی هم خوشحالم کردی. پس منتظرم.
..
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
چشم استاد مهیار !!! ولی واسه ما مبتدیا باید راهنمایی کنیا!!!نوشته اصلی توسط دسیرونا [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
راستی یه توضیحی لازمه به حمید عزیز بدم که وقتی استاد مهیار میگهحرفشو جدی بگیر . این قضیه حداقل به من ثابت شده (چشمک مهیار جون)من با کسی تعارف ندارم.![]()
آدم ها رو به اندازه "لیاقتــــشون" دوست بدار و به اندازه ظرفیتــــشون ابراز کن !
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 1/0 |
درود
آقا ما هم اجازه هست بیایم؟
کورش کبیر: فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
مهیار جون ! زمینه ای رو که پیشنهاد کرده بودی گوش کردم و دانلودش هم کردم . فکر جالب و قشنگیه .
یکی از تمرین های بسیار خوب برای بداهه نوازیه . ما حدود نه یه ده سال پیش یه همچین کاری رو انجام دادیم . تو دانشگاه آزاد کاشان (اگه اشتباه نکنم دانشگاه هنر و معماری بود) یه همایشی بود به نام عاشقی مولانا که در رابطه با مولانا و عشق بود و یه عده از مولوی شناسان هم برای صحبت و بررسی ماجرا دعوت بودند . من و برادرم (آبتین که الان به جرم بهم زدن امنیت ملی و ... تو اوینه و باید سه سال اون تو بمونه !) و یکی از دوستانم به نام مهیار که تنبور می زنه قرار بود اونجا موسیقی اجرا بکنیم . البته من تو اون اجرا تنبور نمی زدم و نی می زدم . یکی از کارهایی که کردیم همین بود که تو پیشنهاد دادی . یعنی من و مهیار به شکل سوال و جواب و در مایه ی نوا ، دوبیت از مولانا رو به شکلی ریتمیک و حماسی خوندیم (بدون ساز) بعد آبتین شروع کرد بر اساس ریتم ما تکنوازی تمبک (کاملا بداهه) و بعد از چند دقیقه ما بر اساس ریتمی که اون انتخاب کرده بود و کاملا بداهه موسیقی مون رو (در نوا) اجرا کردیم . کار جالبی شد و خیلی مورد استقبال قرار گرفت.
این پیشنهاد تو هم چنین چیزیه ولی کامل تر و بهتر . امیدوارم که برو بچه های موسیقی دستگاهی و مقامی ما هم از این پیشنهاد تو استقبال کنند . خوش باشی ، فعلا یا حق !
ویرایش توسط Don_Ramtin : Tuesday 18 May 2010 در ساعت 11:24 PM
کسی که به هیچ چیز شک نمی کنه ، هیچ چیزی نمی دونه !
Thumbs Up/Down |
درود پدرام جان.نوشته اصلی توسط Peddy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اولا من از تمامی مدیران بخش های مختلف برای حمایت از این حرکت بوسیله پیام خصوصی دعوت مخصوص کردم که شما نیز یکی از سروران هستید پس قدم رنجه فرمودید.
ثانیا این تاپیک متعلق به تمامی نوازندگان گرامی سایت نت آهنگ است.
دگر بار از تشریف فرمائی شما صمیمانه سپاسگذارم.
..
Thumbs Up/Down |
ممنون از اینکه دعوت من رو قبول کردی رامتین جان.نوشته اصلی توسط رامتین [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
پس ما منتظر بداهه نوازی شما هم هستیم!
..
Thumbs Up/Down |
Received: 11/1 Given: 0/0 |
درود
خوب کاملا کار خوبی هست من مدت ها پیش تاپیکی زده بودم و این کار قرار بود در [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] تفاوت انجام بشه که به خاطر تنبلی اعضا ادامه پیدا نکرد امیدوارم اینجا اونجوری نشه...
کار خوبیه همه همکاری کنیم و این کار رو جدی ادامه بدیم...
یک چهار چوب مشخص درنظر گرفته بشه برای این کار که بشه راحت تر جهت داد به کار...
در هر صورت میتونید رو کمک و حضور من حساب کنید..
پاینده باشید
...
انسانها یا ...
من عقده عدالت دارم، هر کس قافیه را میشناسد، عقده عدالت دارد، قافیه دو کفه ترازو است که خواستار عدل است...
فرزانگان سخن نمی گویند، بلکه با استعدادان سخن می گویند و تهی مغزان بگو مگو می کنند.
وبلاگ شخصی خشایار (من)
کمپین مبارزه با دانلود غیر قانونی آثار هنری
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)