0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
در مورد تکنوازی ویلنسل هم باید بگم که توی ارکستر سمفونیک،نتی که برای چلیست نوشته میشه از نتی که برای سولیست یا ویلن1 نوشته میشه به مراتب مشکل تره.
اگر می خواهید جامعه ای را به انحطاط بکشید،موسیقی را از آن بگیرید.(ارسطو)وبلاگ من و پدرام:http://www.alone-musicians.noteahang.com
Thumbs Up/Down |
Received: 18/0 Given: 0/0 |
ممنون محسن جان واسه حمایتت!
mersedes جان من خیلی زیاد دختر دیدم که نمونه کار نمیذارن ، چون میترسن بد از آب دربیاد و بچه ها مسخرشون کنن . مطمئن باش اینجا از اون جور جاها نیست که اگه کار کسی خوب نباشه ، بیایم دور هم بهش بخندیم . راهنماییش میکنیم ... .
همگی دوستیمااا مثلا ... .
نیلوفر هر وقت حوصله کردی ، جدی جدی یه نمونه کار بذار ببینیم دیگه !!!
انسان قدر سه نعمت را ، وقتی از دست میدهد ، میفهمد :
سلامتی ، امنیت ، پدر و مادر .
حضرت علی ( ع )
Thumbs Up/Down |
به روی چشم.
اگر می خواهید جامعه ای را به انحطاط بکشید،موسیقی را از آن بگیرید.(ارسطو)وبلاگ من و پدرام:http://www.alone-musicians.noteahang.com
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 0/0 |
راستوش بخواهی من خودم فقط ویلون کار می کنم - و در اینده هم می خواهم ویلنسل کار کنم کاری بهخ مقایسش نداشته باشید امن خودم ویدیوهای تکنوازی ویلونسل رو زیاد دیدم مثلا تو یه نمونش بود که با ویلنسل اهنگ چهار داش می زد یعنی اول یک نوازنده ویلن می زد بعد در جوابش نوازنده ویلنسل اون چهارداش رو می زد بستگی به نوازنده داره ولی بازم میگم که قابلیتهای ویلن بیشتر است این را که دیگه قبول دارید ؟نوشته اصلی توسط violincell [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
نه خیر قبول ندارم!نوشته اصلی توسط abidelan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به نظر شما وقتی اکتاوای ویلنسل بیشتر از ویلنه قابلیتش چجوری کمتره؟!!
ویلنسل چهار تا اکتاو داره!
چهار اکتاو کم نیستا!
Thumbs Up/Down |
Received: 384/4 Given: 1,625/1 |
هر سازی قابلیت و امکانات مخصوص خودشو داره.
هیچکدوم برتر از دیگری نیست...
ویولنسل وسعتش بیشتره، ولی چابکی ویولن رو نداره. و بالعکس!
Thumbs Up/Down |
Received: 18/0 Given: 0/0 |
انسان قدر سه نعمت را ، وقتی از دست میدهد ، میفهمد :
سلامتی ، امنیت ، پدر و مادر .
حضرت علی ( ع )
Thumbs Up/Down |
Received: 18/0 Given: 3/0 |
من ویولن سل رو به ویولن ترجیح می دم
به نظرم جدا از قابلیت هاش خیلییی جذاب تره
نیلوفر جون بی صبرانه منتظر نمونه کارت هستم
آنجا که کلام باز می ماند ، موسیقی آغاز می شود...
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
صداش که عالیه من خودم عاشقشم از بین ویلنسل زنهای اینجا هم ایدین احمدی نژاد مایستر ویلنسل ارکست زهی پارسیان خیلی قبول دارم . کلا بچه های ویلنسل ارکست زهی پارسیان
اگه چند تا اجرای تصویری از یویوما و میشا مایسکی و بن سولی ببینید دیوانه وار عاشق این ساز میشید ولی من دیدم کسانی رو که با انگشتهای کوچک در حد خودمان که ویلن میزنیم با جسه کوچک هم ویلنسل میزنن در حد 15 16 سال
ولی من که به شخصه شش سوئیت چلوی باخ با اجرای یویوما رو خیلی دوست دارم با سوئیت انگلیسی باخ
ارامش دنیا مال اون کسی است که با وجدان صادق زندگی می کند
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط Ashoo [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام.
راستش این طرز تفکر غلطه.
مثلا خود من جثه تقریبا ریزی دارم و انگشتام خیلی ضعیفه واسه چلو اما بالاخره از پسش بر اومدم.
فقط یه مقدار توی ساز زدن خسته میشم.
همین.
وگرنه توی اجرای هیچ تکنیکی با مشکل مواجه نیستم.
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 1/0 |
درود و خسته نباشید
با اجازتون بنده هم نظر بدم:
راستش با ویولنسل زیاد آشنایی نداشتم تا اینکه یه اجرا تو کنسرت 2006 یانی دیدم که آقایی به نام الکساندر ژیروف یه سولوی ویولنسل رو اجرا کرد که یک سری صداهایی از ویولنسل تولید کرد که واقعا منحصر به فرد بودن این ساز رو ثابت میکرد راستش بعد از اون آشنایی من با این ساز بیشتر شد
خب این ساز از وسعت صدایی زیادی در کنار همنوعان خودش برخورداره که میتونه یکی از ویژگی هاش باشه و همچنین چون این وسعت صدایی رو داره و البته صداش بم هست خیلی با پیانو میتونه هماهنگ بشه که این موضوع ثابت شده و خیلی از بزرگان موسیقی این رو گفتند یعنی میتونه به پیانو در پر کردن هارمونی کمک کنه که این ویژگیش خیلی منو تحت تاثیر گذاشته
راستش در مورد تفکر غلطی که همه در مورد ساختار فیزیکی بدن میدن یه چیزی بگم: راستش بدن ما انسانها قابلیت تطبیق دادن داره یعنی تو هر شرایطی میتونه دوام بیاره ... مثلا نیلوفر جان میفرمایند که براشون اجرا کردن ویولنسل سخت بود اما ببینید تو این مدتی که کار میکنه بدنش کاملا هماهنگ شده با ساز و مشکل عمده ای براش ایجاد نمیکنه این رو میتونیم به نوعی عادت کردن هم تلقی کنیم
پس نتیجه میگیریم که هیچ کسی به خاطر شرایط ساختاری فیزیکیش مشکلی با ساز زدن پیدا نمیکنه همونطور که یک انسان اهل بندر عباس از گرما هلاک نمیشه ... چون تطبیق داده شده بدنش.
ببخشید پر حرفی کردم نیلوفر جان
با سپاس
کورش کبیر: فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
Thumbs Up/Down |
اره احسن همینو خواستم که قبلا جای شنیده بودم ببین کار به بیشتر بودن ندارم دیگه از روی تعصب نگو من را هم با ویلنسل بد نکن چون خودم هم می خواهم یه مدت دیگه شروع کنم ویلنسل به چابکی و سریعی ویلون نمیرسه اینو که دیگه خودتون می تونید مقایسه کنیدنوشته اصلی توسط violincell [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
اتفاقا شما گروه آپوکالیپتو نگاه کن... 3 تا چلیست فنلاندی ثرش متال مزنن. کلی از آهنگ های متالیکا و سولو های کرک همت رو چلو می زنن! از ویالن زدن سریع تر نشه مطمئن باشید اون سولو آروم تر نمیشه!نوشته اصلی توسط abidelan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
You tell me what is certain***But I'll tell you what is true
You tell me that is honesty***When all around is death and cruelly
Thumbs Up/Down |
به زودی(یعنی بعد از امتحانات) یه دونوازی ویلنسل و پیانو میذارم.
Thumbs Up/Down |
بسیار عالی - اخرشم کم اوردینوشته اصلی توسط violincell [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)