0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 18/0 Given: 0/0 |
یه جمله از ادیسون وقتی کوچیک بود :
بزرگترا فکر میکنن حق با اوناس . ولی همیشه این طور نیست.
کوچیکیه ابن سینا رو یادت بیار وقتی به استادش درس یاد داد .
و در آخر به کللت رجوع کن ببین چه جمله ی خنده داری گفتی که فهم و درک به بزرگی و سن ساله .
شما ای بابک بزرگسال برو با درک و فهمت خوش باش .
انسان قدر سه نعمت را ، وقتی از دست میدهد ، میفهمد :
سلامتی ، امنیت ، پدر و مادر .
حضرت علی ( ع )
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 0/0 |
افریییییییییییییییییییییی یییییییییییییین خوب وقتی چیزی نمی فهمی و حالیت نمی شه اینهمه سخنرانی نکننوشته اصلی توسط Sina Yanni [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 23/4 Given: 5/3 |
میکشم... میکشم... انکه برادرم کشت.![]()
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
اقاي تقريبا محترم نظم سايتو رعايت كن. هرچي blue danube و من و baroon142 و korutzer بگيم درسته. اصلا ديگه نبينم بياي تويه اين تايپك دعوا راه بندازي. اين سايت حرمت داره.نوشته اصلی توسط BaBak. ParSian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
آقا بابک ، اینجا یه فروم واسه هنرمنداس . لطفا با احترام حرف بزن منم حالیم شه چی داری میگی . این جور بی احترامی ها تو کتم نمیره . ای هنرمند !!!
توهین نشانه ی ضعف شماست. من قصد ندارم به شما توهین کنم . تو شان من نیست. اگه دلیلی داری ، منطقی داری رو کن ، اگه که نداری ، توهین نکن . چون از همه بیشتر آبروی خودت تو سایت میره .
حضرت علی ( ع )
Thumbs Up/Down |
هیچی داداش یه دفه ای قاطی کردمنوشته اصلی توسط BaBak. ParSian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
اشکال نداره عزیزمنوشته اصلی توسط korutzer [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
خوب منم می دونم هنرمندانه است لازم نبود که بگی من احترام می زارم و اگه چیز یهم می گم فقط حواب حرفهای که می زنی فکر نکنم حرف من توهین باشه زهن شما اشتباهی می گیره ابرو من تو سایت پایداره شما خجالت بکش که فقط داری از رفیقت جانب درای می کنینوشته اصلی توسط Sina Yanni [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
بابک اگه مشکلی با من و حرفای من داری بیا پروفایلم حرفتو بزن ، جوابتم بگیر . (البته قبلش یه وجهی باید پرداخت کنی به حسابم بعد ، چون من هر کسی رو به پروفایلم راه نمیدم) بی خودی وقت منو تلف نکن . وقتم با ارزشه . تاپیکم منحرف نکن ، ملت میخوان دنبال جواب سوالاشون باشن . نه حرفای قشنگ قشنگ تو .
یه چیز دیگه . اگه همین بچه دهاتیا نبود ، تو الان از گشنگی داشتی میمیردی . فکر کن بعد مسخره کن .
حضرت علی : نادان ترین مردمان کسی است که شایسته ترین مردمان را مسخره کند .
حضرت علی ( ع )
Thumbs Up/Down |
دوستان لااقل به احترام منم که شده بس کنیدنوشته اصلی توسط sd 3.4 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اقای اشو من به شما پناه میبرم
مثل اینکه دوستامون اینجارو با چت روم اشتباه گرفتن
اگه یکم دیگه ادامه بدید من دیگه تو ای سایت نمیااااااام![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط korutzer [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام
آیا شما اصلا ویولن تمرین میکنی؟ 4-5 سال ویولن میزنی ولی هنوز کتاب 4 هستی!!! توصیه میکنم یک بار بشین و تصمیمت رو جدی بگیر...
کسایی هستن که با 3 سال اموزش الان ارکست فلارمونیک هستن...
قصدم توهین نیست.. فقط خواستم رو ویولن جدی تر بشی...
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط korutzer [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام
آیا شما اصلا ویولن تمرین میکنی؟ 4-5 سال ویولن میزنی ولی هنوز کتاب 4 هستی!!! توصیه میکنم یک بار بشین و تصمیمت رو جدی بگیر...
کسایی هستن که با 3 سال اموزش الان ارکست فلارمونیک هستن...
قصدم توهین نیست.. فقط خواستم رو ویولن جدی تر بشی...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)