0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
اوليش من بودم كه دانلود كردم . درباره ي گيتارت حرفي نمي زنم چون بلد نيستم ولي بايد بگم سازدهني را بد اجرا نمي كني فقط يه كم هول هستي موقع اجرا . اي كاش كمي آرامتر و با حوصله بيشتري اجرا كني . ريتم هاي من در آوردي هم قشنگه . مرسينوشته اصلی توسط hdhamid [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 445/2 Given: 787/1 |
مرسی..
در مورد هول شدن که .. من کلا تمپوی کارام رو بالا میگیرم.. بنا به دلایلی که مربوط به تمرینه ..
در مورد ریتم هم!!! متوجه نمیشم منظورتونو .. مگه ریتم فقط 4 تا چیزیه که تو این کتابای در پیت ایرانی نوشتن!!! ؟؟ 4/4 و 8/6 و ... من به این چیزا اعتقاد ندارم .. موسیقی محدود نیست. همونطور که ملودی نو به نو میشه .. ریتم هم همینطوره ... هر چند اگر همین ریتم رو که زدم با یه گیتار درست و درمون بزنین .. متوجه میشید که چیه!! با گیتار شلنگ تخته ایه من جواب نمیده!!! ... دیگه یه C70 چینی رو که نمیشه با یه الحمبرا قیاس کرد!!!
از نظرتون هم خیلی ممنونم .. حتما در آینده کارام مد نظر خواهد بود ...
خداحافظ .. همین حالا.. همین حالا که من تنهام
خداحافظ... به شرطی که .... ببینی تر شدن چشمام
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
حمید جان خیلی خوب بود !! موفق باشی
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 0/0 |
ممنون،زیبا بود،دوستان این گردنبند ها،گردنبند های مخصوص ساز دهنی میباشد برای دو نوازی گیتار و ساز دهنی،واقعا حمید جان حرفه ای هستند.
یا علی
تموم شد رفت....
الآن که این متن رو میخونید، من دیگه اینجا نیستم
اگر بدی ای از من دیدید، ببخشید
دوستتان دارم، خدانگهدار
مسعود....
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/1 |
ایول حمید جون خیلی خوب بود. اگه یه درام ست هم جلوت ببندی دیگه مدال طلا رو به خودت اختصاص دادی D:
از خانه بیرون میزنم اما کجا امشب...
[glow=FFC600]نمونه کارهای من[/glow]
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
فابلا که پاک شده نمیشه دانلود کرد
- - - Updated - - -
فابلا که پاک شده نمیشه دانلود کرد
دلم تنگه واسه حس بچگیام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)