0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام
تفاوت ویولا و ویلون در چیست؟
اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم
صفر صفر
کمک کنید
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
درود
دوست عزیز شما به من بگو شباهتشون چیه؟
lo0o0l شوخی کردم
والا تا حدی که من میدونم... ویولا یا همون ویلن آلتو ... کمی بزرگتر از ویلنه... صداش فکر کنم 1 اکتاو بم تر از ویلنه... و کوک سیمهاش هم فرق میکنه...
البته من اطلاع دقیقی ندارم... مطمئنن نوازندگان ویلن میان جواب کارشناسی و دقیق بهت میدن
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 11/1 Given: 22/3 |
رامين جون دروست ميكن يكمبزركتره من يادم نيست ولي فكر كنم كليدش لا باشه
این نیز بگذرد
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط مهدي_ارشه [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مهدی جان کلید ویولا دو هستش.
اگر می خواهید جامعه ای را به انحطاط بکشید،موسیقی را از آن بگیرید.(ارسطو)وبلاگ من و پدرام:http://www.alone-musicians.noteahang.com
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
منم فکر کنم وضیعت انگشت گذاریش فرق داره مثلا روی سیم اولش که لا هست انگشت دوم که نت دو میشه (منظورم نت دو بکار هستش) به سی نمیچسبه . (اگه بخوایم با همون وضیعیت آلتو . ویولن بزنیم دو سری میشه) . اگه اشتباه گفتم دوستان درستش رو بگن
امضا بلد نیستم انگشت میزنم.
Thumbs Up/Down |
راستش من توی خانواده سازهای زهی-آرشه ای از تنها سازی که خیلی کم میدونم ویولا هستش.
اما این طور که از یکی از آشناها که ویولا میزنه شنیدم،انگار خیلی سخته،مخصوصا نت خوانیش.
اگر می خواهید جامعه ای را به انحطاط بکشید،موسیقی را از آن بگیرید.(ارسطو)وبلاگ من و پدرام:http://www.alone-musicians.noteahang.com
Thumbs Up/Down |
از لحاظ سايز ويولا به اندازه 7/1 بزرگتر از ويولن هستش. ميدان صوتي اون تنگتر از ويلون هستش. چهار سيم ويولا مانند ويلون با فاصله پنجم درست كوك مي شن و نت اين ساز را با كليد « دو »ي روي خط سوم مي نويسند.
Thumbs Up/Down |
از لحاظ سايز ويولا به اندازه 7/1 بزرگتر از ويولن هستش. ميدان صوتي اون تنگتر از ويلون هستش. چهار سيم ويولا مانند ويلون با فاصله پنجم درست كوك مي شن و نت اين ساز را با كليد دو ي روي خط سوم مي نويسند.
Thumbs Up/Down |
Received: 11/1 Given: 22/3 |
نوشته اصلی توسط violincell [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خيلي ممنون كه اكاهم كرديد جيكار كنيم ديكه هم كم تجربه ايم هم كم حواص-بازم ممنون
این نیز بگذرد
Thumbs Up/Down |
خواهش می کنم...نوشته اصلی توسط مهدي_ارشه [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اختیار دارید...
Thumbs Up/Down |
دوستان تقریبا همه چیز رو گفتن
صداش زیبایی خودشم داره
صدای بم یه لطافت خاصی داره
Thumbs Up/Down |
البته کوک اون بترتیب
C3
G3
D4
A4
دو سل ر لا
راستی سه سیم هم داره
آرشه اون با ویلن یکی نیست همونطور که با ویلن سل یکی نیست
سایز ویلا یه چند سانتی بزرگتر از ویلن
ویلن بین 38 تا 46
ولی ویلا بین 48 تا 52 سانتی متر
سایز پچگونه هم داره اگه دیدی تعجب نکن
یه چیز دیگه هم اینکه بعضی مواقع سیم دو ر و همینطور سی کوک میشه
Thumbs Up/Down |
ویلون ویلونه
ویلا ویلاه
حرفم حقه یا نه
قـرار بود به دلهـا کمی قـرار بیاید....قرار بود که از خواب پای کار بیایـد قـراربود نرنجدکسی ز گفتن حـرفی....قرار بود سر عقـل روز گار بیایـد قـراربود سر بیگنـاه به دار نباشـد....قـرار بود فقط تا پای دار بیایـد برای آنکه بدانیـم این بهار چه زیباست....قـرار بود که بعـداز خزان بهار بیاید
Thumbs Up/Down |
خب منصور جان مگه کسی گفت ویولا،ویلنه یا ویلن،ویلنسله؟!!!نوشته اصلی توسط mansoor. violin [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
ممنون خیلی کمکم کردید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)