0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 28/3 Given: 7/0 |
سلام به همه دوستان . این تاپیک صرفا برای این ساخته شده که نوازندگان ویولن که در حال فراگیری کتاب روح الله خالقی 1 یا 2 هستن مشکلات خودشون رو که در اجراها یا نکات این کتاب دارن ارائه بدن و اگر اجرای قطعه ای رو میخوان بگن تا واسشون قرار بدم . همچنین اگر کسی مایل به همکاری هم هستش میتونه به من کمک کنه تا بتونیم به دوستانی که در بعضی درس ها مشکل دارن . کمک کنیم...
از تمامی دوستان خواهشمندم که اول خودشون رو معرفی کنن و شماره درس و کتاب رو طبق الگوی زیر اعلام کنن تا تمامی توضیحات که در ذهن من میگنجه رو واسشون شرح بدم.
نام:
مدت فراگیری:
نام کتاب:
شماره درس:
مشکل :
همین و من یا اگر کسی مایل به همکاری با من بود به سوالت جواب میدیم...
دوستانی که مایل به همکاری هستند پیغام شخصی بفرستند
موفق باشید.
ویرایش توسط kak_maki_new : Monday 2 August 2010 در ساعت 09:32 AM
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 5/0 |
سلام
ببخشيد كك مكي جان مي دونم ربطي به تاپيك نداره ولي بايد بپرسم.
اسم او ويولونيست عكس آواتارت چيه؟ ويولون زدن تصويري اونو تو آهنگmonti czardas ديدم فوق العاده مي زنه.
عجب تفاوتی
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
من میتونم توی کتاب Le-violin کمک کنم. اگه کمکی از دستم بر بیاد... مرسینوشته اصلی توسط kak maki [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
سلام. اسمش دیوید گرت هستش(david greett)نوشته اصلی توسط alireza. Talieh [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلام. اگه کمک کنی ممنون میشم. راستی تا le _volon چند رو میتونی بزنی؟؟نوشته اصلی توسط sh. sahraei [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
دوستان من فردا یا پس فردا میرم خونه و به محض رسید هر آهنگی رو که از کتاب های ذکر شده درخواست کردید واستون قرار میدم... کتاب le _violon هم که اضافه شد به آموزش ها...
من خودم تا le_violon 2 زدم اما مسئول رسیدگی به بخش Le_violon (sh. sahraei شد و اگه در هر قسمت به مشکل برخوردید کمک میکنم.
Thumbs Up/Down |
سلام. sh. sahraei جان نگفتي تا كدوم كتاب le_violon كار كردي؟؟؟
Thumbs Up/Down |
دوستان من از مسافرت اومدم... اون درس هايي رو كه opera عزيز امر كرده بودن تا فردا آماده ميكنم و قرار ميدم
راستي يعني هيچ كس كتاب هنرستان موسيقي رو كار نميكنه يا اينكه همه كار كردن و تمومش كردن؟؟؟
اگه كسي به آموزش اين 2 كتاب نيازي نداره اين تاپيك رو ببندم؟؟
نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
اگر کسی رو کتاب استاد اسدا... ملک مشکل داشت شاید من بتونم کمکش کنم ردیف 1و2و3
من این 3/4 این کتاب رو زدم و 1/4 مونده
فقط خواستم کمک کنم
این کتاب از کتاب استاد صبا نوین تره و در دانشگاه هایی که موسیقی درس میدن شنیدم که اینو آموزش میدن
حق با شماست
Thumbs Up/Down |
كيارش جان از كمكت خيلي ممنون... راستي اين كتاب رو من كار نكردم. چطوره ؟خوبه؟
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط kak maki [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
راستش کک مکی من leviolin1 رو تازه تموم کردم دارم میرم سراغ 2. نمیدونم میتونم قوی رو این بخش باشم یا نه . خودتم یه کمکی .. مددی... یاری... چیزی بکن.
دستت درد نکنه. مرسییییییییییییییییی ییییییییییییی
موفق باشی.
Thumbs Up/Down |
نه بابا برا چی ببندیشششششششششش!!! !!
اینجا میتونیم از کتاب های مختلفی که استفاده میشه بزنیم و بزاریم بچه ها استفاده کنن. من خودم که Leviolin کار میکنم دوست دارم قطعه هایی که یکی دیگه هم اونو زده بشنوم مثلا اگه منو وتو یه قطعه رو اجرا کنیم و من قطعه ای که تو زدی رو گوش کنم و باعث میشه نقاط ضعف و قوت خودمو تخشیص بدم و بهتر بشم...
نظرت چیه؟؟!!!
Thumbs Up/Down |
باشه دوست خوب . باعث خوشحاليه كه چنين نظري داريد .. من هم موافقم .. پس من از الان يه اتود از LE VIOLON 1 ميذارم . آخرين اتود كتاب كه اجرا كردم .نوشته اصلی توسط sh. sahraei [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در مورد كمك هم هر جا كه مشكل داشتي و نتونستي حلس كني من در خدمتم..
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
OPERA جان من كجا و استاد بودن كجا(عطر آن است كه ببويد ،نه آن كه عطار بگويد)نوشته اصلی توسط opera2080 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من فقط هر درسي رو درخواست داشتيد تا جايي كه بتونم كمك ميكنم.. شما با اون نظرات فوق العاده فني خودتون نشون داديد كه تئوري موسيقيتون قوي هستش اما هنوز از خودتون نمونه كار نذاشتيد.
بابت تشويق هاتون بازم ممنون ...
بدرود
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
مرسي كيارش جان ميتوني يه تاپيك باز كني و رديفاي استاد ملك رو بزني ؟! يا تو همين تاپيكنوشته اصلی توسط kiarash_bach [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
kak maki جان منم مي تونم توي كتاباي خالقي 1.2.3.4 كمك كنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)