0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 28/3 Given: 7/0 |
نوشته اصلی توسط v. i. o. l. i. n [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
درود
از همكاري با شما واقعا خوشحال ميشم... اگه ميشه تو همين تاپيك به كمك هم آموزش بديم عال ميشه.
در ضمن ميخوام هر كتاب و نتي مه دوستان درخواست كردن در همين تاپيك پاسخ داده بشه... لطف كنيد اگه ميخوايد كتاب ديگه اي هم آموزش بدين در همين تاپيك بيان كنيد.. از فردا اين تاپيك به صورت رسمي شروع به كار ميكنه..
من كتاب 3 و 4 رو كار نكردم همكار خوبي ميشي
بدرود
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
منم می تونم یه کوچولو کمک کنم
چون همتون خبره تر از منید می گم یه کوچولو
خوشحال می شم کاری کرده باشم
خالقی 1و2
le violon 1,2
روی ردیف صبااونقدر که باید و شاید تسلط کافی ندارم
اما تا جایی که بتونم در خدمتم
Have Fun
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 0/0 |
سلام...
با تشکر از همه دوستان به خصوص kak maki عزیز که این تاپیک رو راه انداخت. kak maki عزیز میخواستم خواهش کنم در صورت امکان درس 90 و 91 تمرین سی بمل و فا بکار (تو کتاب جدید. آخه انگار تو چاپ 1388 یه چنتا درس کم و زیاد شده) برام اجرا کنین... مرسی
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 0/0 |
راستی اگه ممکنه و وقت داری تمام درسای کتاب اول رو به مرور زمان بذار تا ما بتونیم با کارای خودمون مقایسه کنیم اینجوری یه مروری کردیم و اشکالاتمونم در میاد. مرسی
Thumbs Up/Down |
آقا این چه آموزشگاهی است که ۲ ماهه ۲ کتاب را درس می دهد؟ بگو ما هم بیاییم.
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
با سلام
من برای کتابهای 1 و 2 و 3 و 4 خالقی در خدمت دوستان هستم
__________________________________________________ _______________
در کنسرتی، یکی از حاضرین که از اجرای ویولن کرایسلر به وجد آمده بود،
وی را در آغوش گرفت و گفت: «ای کاش همه ی زندگی خود را می دادم
اما مانند شما ویولن می زدم.» کرایسلر گفت:«من هم دقیقاً همین کار را
کرده ام.»
__________________________________________________ _______________
Violin Proved to be Everything for me
http://f-14tomcat.persiangig.ir/violin1banner2.jpg
Thumbs Up/Down |
سلام دوست عزیز .. آموزشگاهی ندیدم که 2 ماهه 2 کتاب درس بده اما هنرجو دیدم 1 هفته ای 1 کتاب بزنه (خواستن توانستن است) ×(کار نشد نداره) و ...نوشته اصلی توسط keshvari [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
این همه ضرب المثل دانشمند خودشو ترکوندن زدن ئاسه ما که شما این حرف رو نزنی اما شما بازم...
Thumbs Up/Down |
خواستم بپرسم کسی که بیش از 5 ساله که خودش ویالون دست گرفته و بدون استاد کار کرده اگه بخواد بره اموزشگاه چقد واسش سخته و چه مشکلاتی داره؟
Thumbs Up/Down |
اگه 5 ساله ویولن میزنی بدون استاد 100٪ خیلی باید در قانونی نواختن و صحیح نواختن مشکل داشته باشی اما یه خوبی که داره اینه که به آرشه کشی و صداها واردی و ترسی از ویولن و دست گرفتنش نداری .. اما حتما فکر کنم موقع نواختن چون استاد نداری کف دست چپت به سمت بالا خم میشه و صاف نیست... اگه الن بخوای با یه استاد کار کنی همه ضعفات زود از بین میره و خیلی زودتر پیشرفت میکنی چون با این ساز آشنایی کامل رو داری ..نوشته اصلی توسط MEHDI 67 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
فقط باید اراده کنی
الان چون داری مسیر نوازندگیت رو تازه به صورت واقعی دنبال میکنی اولش سختی داره اما بعد از هر سختی راراحتی است..
موفق باشی در تمام مبانی زندگیت... (مخصوصا هنر)
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 2/0 |
سلام بچه ها
یه سوال دارم که اگه راهنمایی کنید یه دنیا ازتون ممنون میشم
من الان کتاب 2 خالقی رو تموم کردم. نظر استادم اینه که باید برم کتاب 3 و میگه بهترین کتاب ،کتاب 3 خالقی هست... ولی اکثر دوستانم میگند کتاب 3 عمر و وقتت رو تلف مکنه و چیز خاصی نداره و باید برم سراغ کتاب ردیف استاد صبا. نظر شما چیه؟
برای کشتن یک پرنده یک قیچی کافیستلارم نیست ان را در قلبش فرو کنییا گلویش را پاره کنیپرهایش را بزنخاطره پرواز با اون کاری میکندکه خود را به اعماق دره پرتاب کند
Thumbs Up/Down |
سلام. به نظر من برو کتاب ردیف استاد منوچهر لشکری .. خیلی عایه.. یا هم برو صبا هردوشون خوبن اما صبا مشکل تر هستش و چون تازه داری میری رو ردیف با لشکری شروع کن بهتره...نوشته اصلی توسط I Walk Alone [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
چرا كتاب 3 عمرو وقت رو تلف بكنه ؟! من خودم كتاب 3 خالقي و رديف1 صبا رو همزمان زدم و تموم كردم و اتفاقا چيزاي خاص زياد داره ! اگه ميخواي رديف صبا رو بزني با همون 3 بزن چون توي كتاب 3 مثلا وقتي به دستگاه دشتي رسيدي نوشتهمدرس بايد در اينجا آواز دشتي صبا 1 را تدريس كند يعني همزمان 2تا كتابو ميري جلو. موفق باشينوشته اصلی توسط I Walk Alone [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اساس موفقيت استقامت است
♪♫♫♪♪♫♪
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان
من به کمکتون نیاز دارم
لطفا میشه پیش در آمد ابوعطا
کتاب 2 روح ال.. خالقی
تمرین شماره57
صفحه 28
رو بزنید
لطفا
ممنون میشم
منتظرتون هستم
:-(
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
[quote=yekta98;167224]سلام دوستان
من به کمکتون نیاز دارم
لطفا میشه پیش در آمد ابوعطا
کتاب 2 روح ال.. خالقی
تمرین شماره57
صفحه 28
رو بزنید
لطفا
ممنون میشم
منتظرتون هستم
:-([/
quote]
درس 57 از کتاب دوم
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
واااااای!
من واقعا ازتون ممنونم
اصلا فکرشو نمی کردم انقدر سریع جواب بگیرم
راستش من یه تیکه از ملودی یادم رفته بود و هرچقدر سعی کردم زماناشو قاطی می کردم
سپاس گذارم از محبتتون
:-)
Thumbs Up/Down |
[quote=staccato;167228]درود دوست عزیزنوشته اصلی توسط yekta98 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من مدتی مشغئل بودم ... ممنون که جواب رو دادین و اجرا کردین
آمورش ويولن (رديف نوازي)
http://www.noteahang.com/forum/showthread.php?t=13801
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)