0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط yekta98 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
یک مجموعه کامل اجراهای صوتی کتاب اول و دوم و سوم و چهارم روم الله خالقی موجود هست خیلی عالیه و تو پیشرفتتان بسيار موثر خواهد بود . شماره تماس 09149094295
پیشنهاد می کنم حتماً یک سری رو بخرید حتی با اینها اگه کمی تلاش کنی می تونی بیشتر درس ها رو بدون استاد یاد بگیری
ویرایش توسط professor violine : Thursday 10 March 2011 در ساعت 03:24 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
منم اینارو خریدم اما کاست بودن و خودم تبدیلش کردم.نوشته اصلی توسط professor violine [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اگه دوستان خواستن فقط می تونم چندتاشو آپ کنم چون نشرش محفوظه و کار درستی نیست که همشو واسه دانلود بزارم.
ممنون
Thumbs Up/Down |
سلام
الماس66 هستم حدود یک ماه کتاب اول رو کار کردم
قبلا le violon میزدم اما بعد تصمیم گرفتم ایرانی کار کنم و استادم این کتاب رو معرفی کردن
حقیقتش کتاب le violon خیلی خوب و مرحله به مرحله توضیح داده بود ولی وقتی کتاب خالقی رو شروع کردم یه جورایی از ویلون زده شدم چون بدون هیچ مقدمه ای تعویض سیم و چند مدل انگشت گذاری رو تو یک صفحه توضیح داده بود
البته استادم هم با تمام احترامی که براشون دارم اصلا خوب آموزش نمیدادن
سوالم اینه که شما برای ویلون ایرانی چه کتابی رو پیشنهاد میدین که بهتر توضیح داده باشه
ممنون
Thumbs Up/Down |
Received: 28/3 Given: 7/0 |
سلام الماس خانوم ... من به شما همين كتاب رو توصيه ميكنم چون خودم كار كردم و براي شروع و آشنايي با رديف ها و آواز هاي ايراني بسيار مقدمه خوبي دارهنوشته اصلی توسط almas66 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوستان چند تا شماره تو پست هاي قبل گذاشتن براي تهيه cd هاي اجراي صوتي اين كتاب ها(كتاب هاي هنرستان)
اگه يتونيد تهيه كنيد تاثير زيادي در پيشرفت دارن
البته يه دو محموعه تصويري اجراي اين دو كتاب هم منتشر شده كه از كيفيت خوبي برخوردار نيست... من به شما اجراي صوتي رو پيشنهاد ميكنم
آمورش ويولن (رديف نوازي)
http://www.noteahang.com/forum/showthread.php?t=13801
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 0/0 |
درود دوستان
من تو اجراي اتود شماره 1 كتاب اول خالقي البته فقط آرشه كنده رو مشكل دارم. براتون ممكنه كه لطف كنيد و اجراي تصويريش رو قرار بديد؟
ممنون
Nothing RhymedWhile thousands of children are starving to death in some African countries, Britney Spears fans pay up to $14000 for her second hand chewing gums!
Thumbs Up/Down |
چرا كسي جواب نميده؟
نكنه اين تاپيك فراموش شدست؟
Nothing RhymedWhile thousands of children are starving to death in some African countries, Britney Spears fans pay up to $14000 for her second hand chewing gums!
Thumbs Up/Down |
سلام... دوست عزيز واستون ظبط ميكنم ميذارم
آمورش ويولن (رديف نوازي)
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان
پیش درآمد همایون/مشق شماره76/کتاب دوم/صفحه42
امکانش هست بزارید در تاپیک؟
ممنون از محببتتون
Thumbs Up/Down |
اين تاپيك فراموش شدست...
Thumbs Up/Down |
دوستان اميدوار باشيد
از قديم گفتن از اين ستون به اون ستون فرجه D:
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
Thumbs Up/Down |
عجب ويولن خوش صدايي
آمورش ويولن (رديف نوازي)
Thumbs Up/Down |
Received: 8/0 Given: 1/0 |
با سلام من واستون فایل صوتیش رو می زارم چون امکان فیلم برداریش برام نیست چون دانشجوی شهرستان هستمنوشته اصلی توسط zendegieh_khabha [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط omshooter : Sunday 17 April 2011 در ساعت 08:25 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 8/0 Given: 1/0 |
در ضمن دوستان لطف کنند اوتار درستی انتخاب کنند نیازی نیست عکس ل... از خودتون یا دیگران بزارید.
حالا این نظر منه. البته نظر خیلی های دیگه هم هست. این رو به کاربر
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] بودم به دیگران بر نخوره یه وقتی
Thumbs Up/Down |
سلام به همگینوشته اصلی توسط TurkOghlan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
میدونم جاش اینجا نیست ولی بقول آقا نیمای گل عجب ویلن خوش صدایی
چند خریدش؟
مارک و سازندش لطفا
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)