0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
سوالم این هست که کسی که هیچ آشنایی با هیچ سازی نداره، میتونه از سن 22 سالگی شروع به یادگرفتن ویولن سل بکنه؟ منظورم اینه میدونم شدنیه! همونطور که پریدن زیر ماشین هم شدنیه!! منظور این هست که فایده ای داره یا نه؟
پیشاپیش خیلی ممنونم
Thumbs Up/Down |
درود
قطعا فايده داره !
(يه جوري ميگين 22 سال ، انگار 220 سالتونه !{لوول})
موسيقي رو از هر زماني شروع كنيد به نتيجه ميرسه . مشروط بر تلاش و پشتكار و البته علاقه .
پاينده باشيد...
بر بساط نكته دانان خود فروشي شرط نيستيا سخن دانسته گو اي مرد عاقل يا خموش
Thumbs Up/Down |
همش بستگی به تلاش و علاقه شخص داره و هیچ ربطی به سن ندارهچه بسا بعضی ها که من باهاشون برخورد داشتم از سن خیلی کم شروع کرد اما خوب نوازندگی نمی کنند و بالعکس . ماهی روهر وقت از آب بگیری تازست!!!
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 0/0 |
استاد من از 20 سالگی ویلن را شروع کرد و یمی از شاگردان استاد خرم است ایشان الان چنان ویلن می زنند که انگار عمری کار کردند خیلی هم شاگرد داره که اصلا جا هم نداره ولی تمرین زیاد داشته که اینطوری شده
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
بهت نمیگم که آسونه اما اینو بدون که فقط با تمرین(حداقل روزی سه ساعت) میتونی به خوبی یاد بگیری...
اگر می خواهید جامعه ای را به انحطاط بکشید،موسیقی را از آن بگیرید.(ارسطو)وبلاگ من و پدرام:http://www.alone-musicians.noteahang.com
Thumbs Up/Down |
WOW
واقعا امیدوار شدم. فکر نمیکردم با این ضریب اطمینان شدنی باشه
واقعا از همه ممنونم خیلی روحیه گرفتم
خب حالا میشه یک لطفی کنید راهنمایی کنید چیکار کنم؟! یعنی دقیقا از کجا شروع کنم؟ مثلا برم کلاس موسیقی بگم چی؟ بگم می خوام ویولون سل یاد بگیرم که فکر نمی کنم بشه احتمالا اول باید یک چیزای دیگه ای به عنوان مبانی یاد بگیرم...
بازم ممنون![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
اگه وضع ماليتون خوبه ..! اول يه كلاس سلفژ بريدنوشته اصلی توسط Musketeer [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اساس موفقيت استقامت است
♪♫♫♪♪♫♪
Thumbs Up/Down |
اگه پیانو بزنی خیلی بهت کمک میکنه!
اگر می خواهید جامعه ای را به انحطاط بکشید،موسیقی را از آن بگیرید.(ارسطو)وبلاگ من و پدرام:http://www.alone-musicians.noteahang.com
Thumbs Up/Down |
مرسی از راهنمایی... فکر کنم یه همچین کاری باید کنم! حالا چرا اگه وضع مالیم خوبه مگه خیلی گرونه؟ :دینوشته اصلی توسط v. i. o. l. i. n [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مرسی. انصافا اینم گزینه ی خوبی بود ولی من می خوام سعی کنم زود شروع کنم خود ویلن سل یاد بگیرم، حالا یکی دو سال هم برای یاد گرفتن پیانو صرف کنم خیلی ضدحال میشه ها؟ نمیشه؟نوشته اصلی توسط violincell [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
تموم محله های شهر جلجتا شدن ... میسح در نام پدر آدما رو به صلیب کشیده
Thumbs Up/Down |
نه ضد حال نمیشه.
پیانو و سلفژ که به من خیلی کمک کرد.
Thumbs Up/Down |
خب اگه تست شده هستش که دیگه حرفی توش نیست. میتونید راهنمایی کنید که کجا برم. کدوم آموزشگاه... تهران هستم
تموم محله های شهر جلجتا شدن ... میسح در نام پدر آدما رو به صلیب کشیده
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 0/0 |
بابا عزیز شما هم یه چیزی فهمیدیا - مگه ویلنسل سازه که می خواهی بری اگه بری زده می شی همین ویلن رو بره که وسعتش خیلی زیاده ویلن سل خودتو بکشی فقط یه غر غری توش در بیادنوشته اصلی توسط Musketeer [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط BaBak. ParSian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
آقای بابک من نمی خوام بحث کنما!!!
لطفا احترام خودتون و سازتون رو نگه دارید و به سازهای دیگه هم احترام بگذارید!
ممنون.
Thumbs Up/Down |
نیلوفر راست میگه!!
به ساز نباید توهین بشه. گرچه سازم ویلنسل نیست ولی باید جلوی کسی که توهین میکنه رو گرفت.
گرچه نیلوفر جون بهتر میتونه جواب بده ولی به نظر من مبانی رو همون فردی که ساز رو یاد میده باید آموزش بده. در ضمن شما هم که بچه ی 6 ساله نیستی بگیم برو کلاس ارف. کلاس سلفژ بهترین راه حله.
پس نتیجه میگیریم که یا خودت باید یاد بگیری یا مربیت آموزش میده. اصلا نگران این چیزا هم نباش . فقط برو جلو!!!
ویرایش توسط گل دختر : Saturday 7 August 2010 در ساعت 10:41 PM
این همه پیغمبرها گفته اند که روح باقی می ماند و چنین و چنان می شود. اما هیچکس توجه نکرده که آیا روح ما قابل بقا هست یا نه ؟؟؟
شما را بخدا روح ما با این افکار پست و اندیشه هایی که از حدود معده و شهوت تجاوز نمی نماید آیا اگر از بین برود بهتر نیست ؟!؟ . موریس مترلینگ
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
Musketeer عزیز شما به راحتی میتونین هر سازی که میخواین یاد بگیرین . ما یه استاد ریاضی 50 ساله داشتیم و از موقعی که دونست من و چند تا از دوستام ساز میزنیم تصمیم گرفت که ویولن کار کنه الان چند سالی میشه که نه تنها ویولن رو کار کرده بلکه شروع کرده به زدن سه تار . فقط به نظر من چند چیز تو ساز زدن مهمه یکی علاقه به ساز . دیگری تلاش و پشتکار خودت و در آخر استاد خوب . حالا یه سوالی چطوری به ساز ویولن سل آشنا شدی ؟ اگه کلیپی یا فیلمی یا توی کنسرت یا کسی رو دیدی که حرفه ای ساز میزده باید بهت بگم که فکر نکنی تو چند سال بتونی مثل اونا ساز بزنی . به نظر من اول برو صدای ویولن سل رو از نزدیک بشنو بعد ساز بخر (میتونی یه جلسه بری سر کلاس ویلنسل تو یکی از آموزشگاه ها)
امضا بلد نیستم انگشت میزنم.
Thumbs Up/Down |
Received: 17/2 Given: 0/0 |
درود.نوشته اصلی توسط BaBak. ParSian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بابک جان از شما بعیده این حرف اصلا از کسی که خودش تو کار موسیقیه بعیده این حرف.
راستشو بخوای اولش که خوندم موندم همین طوری. و بعدش حسابی خندم گرفت خواهشن از این راهنمایی های چال میدونی نکنید تو این سایت.
سپاس.
خدایا به کجای این شب تیره بیاویزم قبای ژنده خود را....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)