0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام به همه دوستان من ميخوام تازه شروع كنم به ياد گيري اواز پاپ
يعني راستش رو بخواين وندم پاپ يا سنتي؟
اما فرض كه تصميم بر آواز پاپ بگيرم از كجا چگونه و پيش كي بايد برم لطف كنيد آدرس و هزينه رو هم اگر ميدونيد بفرمائيد
ممنون از همه
شاد باشيد![]()
ویرایش توسط digilap : Monday 9 August 2010 در ساعت 03:47 PM دلیل: مشكل
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
واسه سنتی یا کلاسیک که اساتید بسیار هستند...
اما برای پاپ فکر نمی کنم آن چنان کسی رو پیدا کنید.
مثلا استاد من آواز پاپ درس می ده اما نه بدون نت.
یعنی تدریس سلفژ می کنه همراه با آواز پاپ خود به خود مجبور می شیم همون سلفژ رو هم کار کنیم...
یا واسه ی آواز به خوندن خالی بسنده نمی کنه و با ساز آموزش می ده!
تازه اونم تا راه بیفتیم...
من خودم بعد از دو سه سال شروع به خوانندگی کردم تازه اولین بار که خوندم (گل سرخ ویگن بود که خوندم) از کلاس انداختم بیرون.
تازگی ها کمی تا قسمتی پیشرفت کرده م...!
پ. ن. نمی دونم حرفام کمک کرد یا نه فقط تجربیاتم رو گفتم.
آیینه ها که می تپند
آفتاب هم هراسان می شود
چه رسد به من
که عریانی واژه هایم را
صلابت خورشید نیست...
Thumbs Up/Down |
شما بزرگواري فرموديد !
من دنبال يه اسم و شماره تلفن هستم! همين
كسي ميتونه كمك كنه؟
Thumbs Up/Down |
با سلام به دوستان گل و هنرمند من علاقه مندم که آواز پاپ رو به طور اصولی یاد بگیرم و در مورد مباحث صدا سازی و ... چیزی نمیدونم میشه راهنماییم کنین که از کجا باید شروع کنم ضمنا چند سالی هست گیتار میزنم و همینطوری میخونم. آیا سی دی خود آموز خوبی وجود داره و در بازار سراغ دارین که معرفی کنین. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین . ضمنا من مشهد هستم
Thumbs Up/Down |
میشه یک کتاب معرفی کنید که اواز پاپ رو با سی دی درس داده باشد![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
دوست عزیز، این تاپیک مخصوص آواز ایرانی هستش نه پاپ. شما در همون انجمن پاپ ارسال داشتید. مطمئناً اولین کسی که بتونه بهتون کمک کنه، براتون جواب میگذاره. لطفاً نظم تاپیکهای انجمن رو رعایت کنید. ممنون.نوشته اصلی توسط Amirzambie [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
سلام. به نظر من بروید پیش استاد رضا میرهادیان. که در ایران بسیار مطرح هستند. شنیده ام علاوه بر تهران روزهایی در ماه را اصفهان هم کلاس دارند. ایشون مولف کتاب پر فروش میخواهم زیبا آواز بخوانم هستند و کتاب آواز شناسی با مقدمه استاد همایون خرم. از ایشون میتونید فیلم اجرای زنده رکورد اوج خوانی و وسعت صدا ، بدون صدا دزده و بدون فالستو کردن صدا رو در آپارات و یوتیوب با سرچ نامشون ببینید . اجازه ندارم شمارشون رو بدم اما ایمیلشون رو میگذارم عزیز[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
- - - Updated - - -
سلام. به نظر من بروید پیش استاد رضا میرهادیان. که در ایران بسیار مطرح هستند. شنیده ام علاوه بر تهران روزهایی در ماه را اصفهان کلاس دارند. ایشون مولف کتاب پر فروش میخواهم زیبا آواز بخوانم هستند و کتاب آواز شناسی با مقدمه استاد همایون خرم. از ایشون میتونید فیلم اجرای زنده رکورد اوج خوانی و وسعت صدا ، بدون صدا دزده و بدون فالستو کردن صدا رو در آپارات و یوتیوب با سرچ نامشون ببینید . اجازه ندارم شمارشون رو بدم اما ایمیلشون رو میگذارم عزیز[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
- - - Updated - - -
سلام. به نظر من بروید پیش استاد رضا میرهادیان. که در ایران بسیار مطرح هستند. شنیده ام علاوه بر تهران روزهایی در ماه را اصفهان کلاس دارند. ایشون مولف کتاب پر فروش میخواهم زیبا آواز بخوانم هستند و کتاب آواز شناسی با مقدمه استاد همایون خرم. از ایشون میتونید فیلم اجرای زنده رکورد اوج خوانی و وسعت صدا ، بدون صدا دزده و بدون فالستو کردن صدا رو در آپارات و یوتیوب با سرچ نامشون ببینید . اجازه ندارم شمارشون رو بدم اما ایمیلشون رو میگذارم عزیز[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
از نظر من رضا میرهادیان خیلی استاد خوبی نیست و در واقع فریاد را با خوانندگی اشتباه گرفته
بهترین استاد صدا در کل ایران شهاب الدین مرتضوی هستش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)