0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 2/1 Given: 0/0 |
سلام بر همه
آموزشگاه خوب با اساتيد خوب ويلون تو محدوده انقلاب لطفا
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط رها3 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تو محدوده خو د انقلاب که شرمنده ولی یه چند تا استاد هست اما خوب اول بگو چه سبکی میخوای کار کنی
اگه ایرانی
بهرنگ ازاده تو اموزشگاه چکاد هنر که زیر نظر دانشکده هنر و اقای شریف لطفی هست بعد از چهار راه ولی عصر نزدیکهای چهار راه کالج سه شنبه ها اگه اشتباه نکنم انجاست یه سرچ تو گوگل بزن بنویس بهرنگ ازاده کلی مطلب هست که بخونی از شاگردهای علی تجویدی بوده و کلی از نوشته های تجویدی رو ضبط کرده عضو گروه موسیقی خنیا ست و اگه اشتباه نکنم تحصیلاتی هم در خارج از ایران داره البته خوب مهم نحوه انتقال مطالب هست که میدونم از نظر سواد و سطح نوازندگی عالی هستن شماره ش
66490709
البته اگه تو گوگل بزنی موسسه موسیقی چکاد هنر می یاره سایتش
اگه کلاسیک بخوای کار کنی که خوب انجا چند تا استاد هست
مازیار ظهرالدینی نوازنده ویلن یک ارکست زهی پارسیان شنبه ها انجاست ماهی 48 تومن
تینا جامه گرمی نوازنده ویلن دو ارکست زهی پارسیان یکشنبه ها ماهی 42 تومن
ایمان فخر نوازنده ارکست ملی اگه اشتباه نکنم سه شنبه ها 42تومن
پدرام پورقاضی نوازنده ویلن دو ارکست زهی پارسیان پنجشنبه ها 42 تومن ماهی
البته خود مازیار برای خیلی ها غیر قابل تحمله تینا جامه گرمی میدونم نوازنده خوبی ولی من به شخصه تدریسش ندیدم ایمان فخر هم همین طور ولی پدرام کاملا قبول دارم نه اینکه استاد خودمه من هم قبل از رفتن پیش پدرام کلی از این و ان مخصوصا استاد خودم پورنگ ثقفی شنیدم که تجربه نوازندگیش و سطح توانایی انتقال مطالبش عالی
اگه کسی ابراهیم لطفی رو بشناسه می تونم بگم که یکی از اساتیدی که ابراهیم لطفی تاییدش کرده از تمام لحاظ پدرام پورقاضی
اطراف انقلاب چند تا موسسه میشناسم ولی استادهاش نه اما یکی دو تاش که امتحانشون پس دادن راضی کننده نیست
ارامش دنیا مال اون کسی است که با وجدان صادق زندگی می کند
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان من چند وقت بود دنبال یه آموزشگاه موسیقی برای کودک خردسالم میگشتم تو منطقه تهرانپارس که باآموزشگاه ساز و آواز رسا آشنا شدم الان حدود دوسال هست که دخترم داره آموزش پیانو میبینه که خیلی راضی هستم خواستم از این طریق تشکر کنم اینم سایتشون هست
https://sazavazrasa. com
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
توی شرق تهران هم آموزشگاه پاییزان هست ممکنه مسیرش برات یکم دور باشه ولی اساتید بینظیری داره. فروشگاه هم دارند. [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]نوشته اصلی توسط RAHA3 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من خودم تا حالا ویولن گرفتم و دوستم دف. برای همین این دو ساز رو مطمئنم که کیفیت خوبی میتونی بگیری برای شروع آموزش.
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)