0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
من دیروز این تاپیک رو خوندم و جالب بود اما خیلی باورم نشد گفتم شاید شایعه باشه اما امروز یکی دو تا از سایت های دیگه هم این خبر رو منتشر کرده بودن همراه با یک سری عکس که تقریبا دیگه هیچ جای شکی نمی مونه
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
مرسی برای عکسها روحمون رو شاد کردی خداروحتو شاد کنهنوشته اصلی توسط hadi_e [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 6/1 Given: 1/0 |
من کرجی یم!
ولی اینجا به هر کی میگم ابرو کرجه باورش نمیشه!
چرا فقط یه عکس ازش هست؟(که میگن توی رستوران کرجه؟!)
جدای ازین حرفا...
ببخشید ولی من حسودیم میشه به این پسره!!!
ویدیو کنسرتهای شادمهر - ویولن :http://www.noteahang.com/forum/showthread.php?t=11081
ویدیو کنسرتهای دیوید گرت:http://www.noteahang.com/forum/showthread.php?t=13314
فول آلبوم دیوید گرت:http://www.noteahang.com/forum/showthread.php?t=11508
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
دوست عزیز schadmehr این هم یه چند تای دیگه عکس که از رستورانی توی کرجه
Thumbs Up/Down |
قیافه کچله رونوشته اصلی توسط hadi_e [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
میگه ما خیلی ارادت داریم
![]()
Thumbs Up/Down |
بابا خيلي جالبه، نمرديم و مانتو و روسري پوشيدن ابرو را هم ديديم. البته عكس كه ميگه كاملا خودشه، ولي اگه واقعيت داشته باشه ريسك بزرگي كرده،بدبخت پيش خودش فكر كرده كه اينجا از اون كشورها...
ویرایش توسط saeed_national : Sunday 15 August 2010 در ساعت 08:25 PM
«ÖLMEK FELAKET DEĞİDİR.ÖLDÜKTEN SONRA,BAŞINA GELECEKLERİ BİLMEMEK FELAKETTİR.»
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
خرم دین جد آباد هر کیه که اینو در آورده.نوشته اصلی توسط BaBak. ParSian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ببین دادش من خرم دین یه کلمه ی فارسیه درسته؟ اولا اینکه بابک فارس نبوده که اسمش خرمدین باشه
دویما اینو فارسا در آوردن و میخوان بگن که بابک دینی نداشته و دینش خرم بود و همیشه تو عیش و نوش. متاسفانه الان اکثر ترکا اینو نمیدونن.
شما هم خواهشا زیاد نگین ما ایرانی هستیم و ...
ممنون
Thumbs Up/Down |
ابرو اومده ایران اومده ایران ملکه زیبایی ترکیه ملکه پاپ ترکیه اومده ایران وای اقا تورو خدا ادرس بدین بریم از نزدیک ببینیمش کی باورش می شه ابرو اونهم ایران وای خدای من
Thumbs Up/Down |
می گم ابرو پدر عشق بسوزه چقدر ایرانی ها رو دوست داشتی
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 5/0 |
سلام اين عكس به نظر من با فتوشاپ دستكاري شده (يا به قولي به هم چسبوندنش)
از سمت چپ دومي و از سمت راست سومي ابرو گؤندش هستش.
سعي كنين گوندش رو گؤندش بنويسيد و بخونيد (ؤ صدايي بين او و ــــُــــ است).
عجب تفاوتی
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 5/0 |
سلام
به نظر من ابرو گؤندش اصلاً به ايران نيومده و نمياد اگر هم بياد مياد تبريز چون تركه و امكان اينكه به ايشون اجازه ورود بدن بسيار كمه. و همه اين عكس هايي كه آپلود شده توسط فتوشاپ به طرز غير حرفه اي كار شده چون هيكل اين خانوم با هيكل ابرو نمي خوره.
عجب تفاوتی
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 0/0 |
دوست عزیز همه مدارک موجوده که بابک ایرانی و ایران دوست بوده و اذری هم یکی از قومیتهای ایران است بابک کسی بود که لحظه ی کشتنش گفت پاینده باد ایران شما هم مدارک مندر اوردی در نیارید شما چشموتون رو بر هویتتون بستید و دنبال ترکهای ترکیه هستید که از ما ایرانیها نیستندنوشته اصلی توسط Rain of love [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
درود،ببينين دوستان ([ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] و Rain of love) عزيز اينجا جاي اين بحث ها نيست،اينجا كاربران براي دلخوشي خودشان اومدن يك اخباري را با هم تحليل و تفسير كنند،اگه شما ميخواهين مسير بحث را بطرف افكار شوونيستي و پانيسمي حركت بدين دوستان عزيزم جاي مناسبي را انتخاب نكردين.
در ضمن اين را داشته باشين فارس و ترك و اذري و لر و كرد و... همه مان سر و ته يك كرباسيم. يارو پولداره ميره دنبال عشق و حالش ،اين بدبختها هم اينجا اوفتادن به جون هم. پس خواهشن مسئله را كش ندين.
ویرایش توسط saeed_national : Monday 16 August 2010 در ساعت 03:36 PM
«ÖLMEK FELAKET DEĞİDİR.ÖLDÜKTEN SONRA,BAŞINA GELECEKLERİ BİLMEMEK FELAKETTİR.»
Thumbs Up/Down |
یک خواننده معروف زن ترکیه ای به نام ابرو ضمن حضور در رستورانی در شهر کرج که با تجمع مردم در داخل و خارج رستوران جهت گرفتن امضاء و عکس یارگاری همراه بود ، با اصرار حضار اقدام به آواز خوانی نمود.
به گزارش«جوان آنلاین»،ظاهرا این خانم خواننده همسر یکی از تجارایرانی معروف در ترکیه می باشد که از اقوام صاحب رستوران می باشد .
این رستوران در گذشته نیز پاتوق خوانندگان غیر مجاز مانند ساسی مانکن بوده و با توجه به ارتباط فامیلی بین صاحب رستوران و این خواننده ترکیه ای به نظر میرسد که این موضوع تداوم داشته باشد.
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)