0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
سلام، البته بنده این گیتارهایی رو که فرمودید نمیشناسم. ولی در رابطه با این سوالتون که آیا اگر گیتار ۱۰ سال بلااستفاده مونده باشه، صداش تغییر میکنه یا نه باید عرض کنم که بستگی به این داره که در این ۱۰ سال چگونه از گیتار نگهداری شده. اصولاً عوامل جوی، مثل تغییر درجه حرارت و رطوبت، روی کیفیت ساز تاثیر میگذاره.نوشته اصلی توسط shadi72 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط FMETAL : Tuesday 8 April 2014 در ساعت 09:33 PM
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
Received: 285/6 Given: 378/0 |
سلام شادی جان...نوشته اصلی توسط shadi72 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مدل v-2008 واسم آشنا نیست..
درمورد پائوچیا هم باید بگم یه مدت (چندد سال پیش) خیلی توی بورس بوده... یادمه 6-7 سال پیش، قیمتش 200 بود... الان نمیدونم اصلا توی بازار وجود داره یا نه!!
درمورد یکیفیت یه ساز 10 ساله هم باید بگم، همونطور که فرشاد عزیز گفتند، رطوبت، تغییرات دمایی و هوازگی میتونه روی چوب گیتار تاثیر بذاره... مخصوصا امکان تاب برداشتن وجود داره(با اینکه یه گوشه داره خاک میخوره!!)... بهرحال یه اصل مهم توی خرید گیتار، مخصوصا دست دوم (چه استفاده شده باشه، چه نه) وجود داره و اونم اینه که:
اصلا نمیشه از روی برند ها تصمیم به خوب و بد بودن گیتار گرفت... تا دستت نگیری و نزنی و صداشو تست نکنی، یه گیتار 100 تومنی با 10000000 تومنی(!) هیچ فرقی نخواهد داشت...
موسیقی از فکر تراوش می کند و به قلب می نشیند "بتهوون"
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام كسي ميدونه قيمت گیتار کلاسیک G200 ECE-NT آي بانز و كورت ccp-10 us classic چنده؟
Thumbs Up/Down |
درود
من می خوام یه گیتار بخرم و تازه کارم. دوستام گفتن [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] سی 70 بگیر. با پرس و جو فهمیدم اکثرشون تو بازار چینی هستن.
چجوری میتونم یه گیتار اصل بخرم و از کجا اینو بفهمم که اصله(سریالی روی گیتار هک شده ولی من نتونستم از روی اون متوجه بشم)
نظرتون درباره ی خرید گیتار برای استارت کار چیه
سپاس
Thumbs Up/Down |
نظر منم گیتار C70 هست.. اما اینکه چینی و غیر چینی زده میشه.. تنها راهش اینه که از نمایندگیش بخری... بگرد دنبال مغازه ای که نمایندگیشو داره.. اگه همشهریم بودی، بهت آدرس میدادمنوشته اصلی توسط saman1330 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
البته غیر از یاماها، هافنر و stagg (استیج) هم واسه شروع خوبن...
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان مدتیه گیتار تمرین میکنم و حالا تصمیم به عوض کردن گیتارم گرفتم
و یک مدل گیتار
cuenca 50-r
دست دوم هست تمیزه خط و خش و خوردگی نداره
درحال حاظر قیمت این مدل چنده؟ گیتار خوبی هست؟
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
سلام به همه من خودم یک سال و خردی دارم گیتار میزنم از صدای گیتارم خوشم نمی اید لطفا اگه گیتار خوبی در حد هشت صد تومن تا یک میلون دارید پیشنهاد بدید.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 5/0 |
سلاممممممن میخوام واسه اولین بار گیتار بخرم.
ب سبک پاپ علاقه دارم و میخوام حدود 200_ 400 هزینه کنم. ب نظرتون چه گیتاری بگیرم؟
واسه سبک پاپ چه نوع گیتاری باید بگیرم ؟ فرق داره سبک کار با نوع گیتار؟ ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
Thumbs Up/Down |
سلام. امروزه بازار گیتار ماشالا بیشتر از قبل متنوع شده . یعنی قبلا میگفتن گیتار رو با یاماها c40 یا c70 شروع کن و بعدا یه چیز بهتر بگیر. اما الان گیتارهایی مثل، , aster work, focus, ibanez, ortgo, clariss, ... وجود داره که بنده دست بیشتر بچه ها میبینم . توصیه ی من به شما اینه جدای اینکه گیتارتون باید دارای مشخصات باشه (گیتار بی نام و نشون نخرین) ، باید با یک شخص با تجربه(ترجیحا اساتید «هرچند الان تعداد استادا بیشتر از شاگردا شده (: » به فروشگاه رفته و ساز خوب بگیرین...) درضمن اگه قراره آموزشگاه برین یا پیش یه استادی برین و گیتار آموزش ببینین، حتما اول باهاشون مشورت کنین و بعدش گیتار بخرین
سوال دیگه ای هست ، درخدمتم
- - - Updated - - -
سلام. امروزه بازار گیتار ماشالا بیشتر از قبل متنوع شده . یعنی قبلا میگفتن گیتار رو با یاماها c40 یا c70 شروع کن و بعدا یه چیز بهتر بگیر. اما الان گیتارهایی مثل، , aster work, focus, ibanez, ortgo, clariss, ... وجود داره که بنده دست بیشتر بچه ها میبینم . توصیه ی من به شما اینه جدای اینکه گیتارتون باید دارای مشخصات باشه (گیتار بی نام و نشون نخرین) ، باید با یک شخص با تجربه(ترجیحا اساتید «هرچند الان تعداد استادا بیشتر از شاگردا شده (: » به فروشگاه رفته و ساز خوب بگیرین...) درضمن اگه قراره آموزشگاه برین یا پیش یه استادی برین و گیتار آموزش ببینین، حتما اول باهاشون مشورت کنین و بعدش گیتار بخرین
سوال دیگه ای هست ، درخدمتم
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 5/0 |
مچکرم خیلیییییییییییییییی ممنون از راهنماییتون :)![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)