0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
حرف شما درسته . اگه کسی از نظر مالی مشکلی نداشته باشه باید همون اول یه گیتار درست حسابی بگیره که نوازندگی براش لذت بخش باشه و طوری نباشه که دلزده بشه و کلا رها کنه !
ولی یه عده هم مشکل مالی دارن و هم دوست دارن با گیتار آشنا بشن مثل خوده من . میره یه گیتار 100 تومنی میخره و کار رو شروع میکنه و عیبی هم نداره ولی باید بدونه این صدایی که از ساز داره در میاد صدای گیتار نیست :دی به قول دوستمون دست هم قویتر میشه و هم مثلا خود من سعی میکنم هر دفعه تکنیکها رو جوری اجرا کنم که صدای بهتری در بیارم ازش . حالال ببین یه گیتار حرفه ای بدن دست من چیکار میکنم :دی
Thumbs Up/Down |
سلام
من میخام یه گیتار بگیرم
البته گیتار خوب
پول زیادی هم ندارم اخه تازه یه گوشی گرفتم
گیتار میخام در حد 200...300تومن
من سبک اکوسیت (پاپ) یه جورایی بلدم
میخام بدونم چه گیتاری بگیرم بهتره؟
Thumbs Up/Down |
از بین مارکهای yamaha که نوشتی C80 بهتره اما سازهای yamaha به خاطر جنسش صدای خالص چوب رو ازش نمیتونی بشنوی اما در مورد aria وضعیت فرق میکنه و بهتره، اما از طرفی نوازندگی با yamaha روون تر و لذت بخش تره، حالا خودت ببین صدا برات مهمتره یا سرعت پیشرفت! درباره ibanez هم من اینطور فکر میکنم که این برند بیشتر توی زمینه سازهای الکتریک قوی بوده نه آکوستیک ، پس بهت پیشنهاد نمیکنم.
این رو برای ho3in نوشتم
ویرایش توسط fariborzlp1 : Saturday 8 January 2011 در ساعت 01:43 AM
Thumbs Up/Down |
این گیتار رویال ما چون میخام بدونی میگم که همچین مالی نیست! یعنی نسبت به گیتارای هم رنج قیمت خودش که تو ایران تولید میشه مثل پویا یا حتی برندای شبیه یاماها و اریا به اون صورت چیزی ب ای گفتن نداره.نوشته اصلی توسط pacoo [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
سلام من می خوام یه گیتار پاپ بگیرم با 150000 تومن چیزی گیرم میاد...
زندگی را نخواهیم فهمید اگر از ترس زمین خوردن هرگز قدم در جاده نگذاریم.
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
اگه منظورت از گيتار پاپ همون گيتار كلاسيكه. چرا كه نه! با 150000 تومن يه مدل خوبش رو ميتوني بخري. راستي يه نكته رو بگم كه گيتار پاپ يه سبكه. نوع گيتار نيست. اسم گيتاري كه باهاش پاپ ميزنن گيتار كلاسيك يا گيتار نايلون هست.نوشته اصلی توسط j@v@d [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
مرسی (honey111) جان... ببخشید چه مدلیش بگیرم خوبه
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
من كه yamaha c 70 دارم. خيلي خوبه. فكر كنم 120000 باشه. در مورد بقيه مدلها نميدونم.نوشته اصلی توسط j@v@d [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
دستت مرسی ولی من 10 ماه پیش یه C70 گرفتم...نوشته اصلی توسط fariborzlp1 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
منم حرف شما رو تا حدودی تایید میکنم. اینکه یاماها روون تره
من خودم تا به حال 5 تا گیتار داشتم که 3 تاش برند یاماها بوده و دو تای دیگش آریا و کوئینکا
Thumbs Up/Down |
مرسی از توضیحاتتنوشته اصلی توسط honey111 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 2/0 |
سلام
نمایندگی یاماها در تهران قیمتهای زیر رو عرضه می کنه
c40 100,000
c70 130,000
c80 160,000
قیمت بعد از عیدشون بود
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان
میخوام یه گیتار بین 500 تا 800 بخرم
گیتار کلاسیک میخوام
اسپانیایی هم باشه
میشه راهنمایی کنین؟
چه مارکایی خوبه؟
مرسی
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
کسی نبود که جواب مارو بدهد؟نوشته اصلی توسط Bokhari_90 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
دوست عزیز من تو کار کلاسیک نیستم ولی تو اون رنج گیتار فلامنکو سانچز 1018 خیلی عالی من 1 سال دارم خیلی راضی ام.
شاد باشی
Life is not bed of red roses
Thumbs Up/Down |
سلام میخواستم نظر دوستان گل خودم رو راجع به گیتار اوویشن مدل:LX1773
و ایبانز مدل:G200 ECENT و یاماها مدل: SLG100N
بدونم موندم بین این سه تا کدومو بخرم در ضمن تازه وارد نیستم وسبکمم کلاسیکه اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید ممنون میشم
Thumbs Up/Down |
من فلامنکو کار میکنم گیتار رود ریگوئز CABALLERO 9 گرفتم 350 تومن ازش خیلی راضیم صدا و اکشنش عالیه دست ساز اسپانیاست از نمایندگی معتبر که وارد کننده از اسپانیاست خریدم با دفنرچه راهنما ی فارسی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)