0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
اینا که دیگه به هیچ وجه بلوز و جز نیستندنوشته اصلی توسط بابک بلخفت [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
----
من john mayer رو خیلی دوست دارم
steve ray vaughan هم همینطور
Thumbs Up/Down |
Received: 43/2 Given: 9/1 |
دوستان buddy guy رو هم مد نظر داشته باشید. من بسیار به کار ایشان علاقمند هستم.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 3/0 |
Janis Joplin
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
Rory Gallagher - Robin Trower - Gary Moore - Ronnie Montrase - Jeff Beck.
اینا سبکهای دیگهای هم میزنن. ولی آخ که وقتی Blues میزنن...
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
راستی در مورد Jazz کارها، John Mclaughlin و خدای سرعت Al Di Meola.
یه آلبوم رو صفحه از Al Di Meola داشتم که با Billy Copham درامز (تنها درامری که یه کنسرت دو ساعته فقط Drums برگزار کرده) ، Chick Corea پیانو و Stanley Clarke باس زده بود. کف میکرد آدم گوشش میکرد. اگه درست یادم باشه کار مال سال ۱۹۷۶ - ۱۹۷۷ بود. به صورت خیلی اتفاقی این چهار نفر تو یه Jazz Bar به هم میرسن و تصمیم میگیرن Improvise کنن. صاحب خوش سلیقه بار هم ضبط میکنه.
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Stevie ray vaghun, lutter allison, gary moore, eric clapton, b. b king, john mayer, اینا حداوندگار من هستند پرچم دار هم Stevie
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
با اجازه دوستان. من هم نوازنده هایی بلوزی که تا حالا گوش کردم اینا هستن:
Stevie Ray Vaughan : که یه جورایی فکر کنم نماد بلوز هست دیگه! اصلا SRV معروفه دیگه!
John Mayer : استیو ری وان مدرن !!! لهجه ی گیتارش هم بسیار منحصر بفرده! سه تا آلبوم اولش به ویژه Continuum بسیار زیباست.
Eric Clapton: بسیار با احساس میزنه !
Carlos Santana : بلوز با حال و هوای لاتین!
Gary Moore : آهنگ Prophet اش واقعا آدمو دگرگون میکنه!
David Gilmour : آلبوم Island اش بسیار زیباست، به علاوه خیلی از کارای پینک فلویدش (که البته اونا بلوز نیست)
BB King : بی نظیر!
اگه از دوستان کسی از آهنگ های دیگه ی Gary Moore که شبیه Prophet هست معرفی کنه یه دنیا ازش ممنون میشم... نوازنده های دیگه ای رو هم که سبک نوازندگیشون شبیه گری مور هستند اگه می شناسید لطفا معرفی کنید... ممنون...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)