0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
رامتین جون حالا که قصد داری کارگاهتون رو دوباره راه بیاندازی من خودم میشم اولین شاگردتون از کار با چوب خیلی خوشم میاد دیگه چه برسه به ساز سازی ... قول میدم خیلی خنگ نباشم و زود یاد بگیرم ... تو شهر ما بعد از مرحوم مسعود دیگه کسی تو کار ساز سازی نیست یا لااقل یاد نمیده... حالا که بمدت 4 سال (دانشجویی) قراره در تهران باشم چه بهتر که از حضور شما استفاده کنم از همین حالا اولین ساز نساخته ام رو تقدیم میکنم به بچه های نت آهنگی ... استاد هر وقت کارگاهتون رو راه انداختید و نیاز به شاگرد داشتید من در خدمتم ... سپاس
Thumbs Up/Down |
Received: 38/5 Given: 0/0 |
کتاب ساخت سنتور هم اگر موجوده معرفی کنید
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام
جناب رامتین منم این حرفه رو با توجه به علاقه ای که داشتم شروع کردم وبیشتر دنبال پیدا کردن صدای مطلوب و دلنشین بوده ام . خدمتتون عرضه بدارم که یک سازی رو (تنبور) با یکی از دوستانم بدون اینکه صفحه رو به اصطلاح شیره کشی کنیم و یا از حالت اصلی خودش خارج کنیم به یاری خدا ساختیم و صدای بسیار مطلوبی داشت. همین تجربه رو هم روی سه تار امتحان کردیم اما صدای اون پخته نیست البته با خرک و صفحه هم زیاد ور رفتیم که بشه صدا رو بیرون آورد اما فعلا موفق نشدیم . میشه با توجه به تجربه ای که دارید ما رو در مورد تنظیم صدای این سه تار کمک کنید ؟
ممنون میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)