0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
آلبوم موسیقی بی کلام با گیتار فوق العاده زیبا و استثنایی با نام Mistico اثری از Johannes Linstead
| این آلبوم به عنوان بهترین آلبوم جهان و دارای جایزه بهترین آلبوم موسیقی بی کلام - آکوردینک از ZMR است!! |
| کاملا اختصاصی و برای اولین بار از دانلودهاا / به همراه تمامی کاورهای آلبوم |
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
با ارز پوزش لینکها تصحیح شد
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط KingOFPop : Thursday 9 September 2010 در ساعت 05:52 PM
Thumbs Up/Down |
من خودم دانلود نکردم هر کس دانلود کرد نظرشو بگه
Thumbs Up/Down |
دوستان گیتاریست نظری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
دوست عزیز من یه بار دانلود کردم دانلود شد اما اکسترکت نمی شد و فایلش فکر کنم مشکل داشت حالا دوباره میخوام امتحان کنم تموم شد خبر میدم
موسيقي گذرگاهي است اثيري به دنياي والاي معرفت که بشريت را در ميابد و اما بشريت از درکش عاجز است.« بزرگ مرد دنيای موسيقی ...بتهوون »
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
... کاشکی مثلا یه آهنگ معروفش از این البوم رو می ذاشتین... نه کل آلبوم رو
All We Are Saying Is : Give Peace A Chance
Thumbs Up/Down |
دوستان گل و عزیزم ببخشید بابات اشکالی که تو فایل بود لینکها تصحیح شدن
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
وست عزیز دوباره هم دانلود کردم بازم مشکل داشت
البته قبل از اینکه لینک رو تصحیح کنی رو میگم الان دیگه فکر کنم درست شده باشه دانلود کردم بازم خبر میدم
با تشکر
موسيقي گذرگاهي است اثيري به دنياي والاي معرفت که بشريت را در ميابد و اما بشريت از درکش عاجز است.« بزرگ مرد دنيای موسيقی ...بتهوون »
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
صاحب اثر رو خوب بود معرفی می کردین
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
گوش کردم خوب بود ولی شاهکار نبود
تم تکراری داشت
سبکش شبیه آرمیک هست تقریبا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)