0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
سلام...
لطفا هر اطلاعاتی(هر چند خیلی جزیی) راجع به این ساز دارید،بگید.
ممنون.
اگر می خواهید جامعه ای را به انحطاط بکشید،موسیقی را از آن بگیرید.(ارسطو)وبلاگ من و پدرام:http://www.alone-musicians.noteahang.com
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 0/0 |
درود - خودت که بهتر می دونی درباره این ساز - محدودی صداش در محدوده ی باس است یعنی در بم ترین صدای اقایان - در خانواده ی ویلن - یه مدت در موسیقی راک تا سال 1990 استفاده بیشد به جای گیتار بیس - در موسیقی جاز هم کاربرد دارد - بیشتر اوقات دیدم که با انگشت می زند هنوز هم در موسیقی راک کاربرد دارد
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
من میدونم که ارتفاء ساز از من بیشتره
و بم ترین ساز توی دسته ی آرشه ای هاست
و نتشو یک اکتاو زیرتر از چیزی که واقعا صدا میده مینویسن
بم ترین نتی که میشه باهاش زد C 0
و زیرترین D 2
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
کنترباس بزرگترین و بمترین ساز زهی آرشهای است که یا به وسیله آرشه، و یا از طریق زخمه زدن(پیسیکاتو) نواخته میشود. امروزه این ساز در موسیقی کلاسیک غرب در دسته سازهای زهی نقش معمی را در ارکستر ایفا میکند. کنتر باس نه تنها در موسیقی کلاسیک غربی ، بلکه در دیگر سبکهای موسیقی مانند جاز، بلوز و راک اند رول کاربرد دارد.
این ساز دارای ۴ سیم است ، اما نمونههای ۵ سیمه این ساز نیز وجود دارد. (کنترباس های ۵ سیمه قادرند ۴ نت بمتر از کنترباس های ۴ سیمه اجرا کنند) سیمهای کنترباس با فاصلهٔ چهارم درست کوک میشوند. اولین سیم کنترباس که زیرترین کوک را دارد سیم سل و به ترتیب: ر، لا و می. (در صورت ۵ سیمه بودن بم ترین سیم،سیم دو است) زیرترین سیم کنترباس نت سل در اکتاو سوم است. برای این ساز با کلید فای خط چهارم نت نویسی میگردد. صدای حاصله ، یک اکتاو بم تر از نت نوشته شده برای این ساز است.
از کنترباس به عنوان تنها ساز مدرن خانواده ویولا دا گامبا نام برده میشود، خانوادهای که اصلیت اروپایی دارد و در قرن ۱۵ میلادی پدید آمد. به همین خاطر میتوانیم به این ساز ویول بیس نیز بگوییم. با این حال این مسئله که آیا کنترباس مستقیماً از خانواده ویولا دا گامبا است یا نه، به طور کامل به جواب نرسیدهاست.
تا قبل از صده ۲۰ میلادی بسیاری از کنترباسها تنها سه سیم داشتند، در مقابل سازهای معمول خانواده ویولا دا گامبا که پنج یا شش سیم داشتند، و یا سازهای خانواده ویولون که چهار سیم داشتند.
پال برن در کتاب «تاریخی از کنتر باس»، با اشاره به چندین منبع میگوید کنترباس به عنوان یک بیس حقیقی در خانواده ویولون ریشه دارد. وی توضیح میدهد، در صورتی که شکل ظاهری کنترباس به خانواده ویولا دا گامبا شبیه میباشد، اما ساختمان داخلیاش تقریباً با سازهای خانواده ویولون برابری میکند، و با ساختمان داخلی ویولاها بسیار متفاوت میباشد.
![]()
ویرایش توسط Blue_Danube : Saturday 11 September 2010 در ساعت 12:55 PM
امضا بلد نیستم انگشت میزنم.
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 0/0 |
درود 0- دوبل جان ویکی رو ول کن چیزی که خودت بلدی بزارنوشته اصلی توسط Blue Danube [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
دوستان لطفا فقط اطلاعاتی که خودتون می دونید رو بنویسید!
مرسی.
اگر می خواهید جامعه ای را به انحطاط بکشید،موسیقی را از آن بگیرید.(ارسطو)وبلاگ من و پدرام:http://www.alone-musicians.noteahang.com
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 2/0 |
فکر کنم هدف از ایجاد این تاپیک محک زدن اطلاعات دیگران توسط یه استاد فن باشه ...
من فقط میدونم کنترباس خیلی بزرگ هست ، صداش خیلی بم هست، بیشتر دیدم که اون را با پیتسیکاتو مینوازند ، به احتمال فراوان بسیار گرون هست و گیر اوردنش هم به این اسونی ها نیست... حداقل من که تا حالا جایی ندیدم ...
ولی فکر کنم خیلی کلاس داشته باشه که توی خیابون یکی از اینها رو دستت بگیری!! البته دست که نمیشه گرفت احتمالا باید با وانت جابجاش کرد!!
اگه هم بخوای یاد بگیریش، استادی پیدا نمیکنی ...
برای کشتن یک پرنده یک قیچی کافیستلارم نیست ان را در قلبش فرو کنییا گلویش را پاره کنیپرهایش را بزنخاطره پرواز با اون کاری میکندکه خود را به اعماق دره پرتاب کند
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
درود
خب پس منم میخوام محک بخورم هههههه
خب همونطور که همگی میدونیم به خاطر اندازه بزرگ سیمها صدای بمی داره
من حس میکنم یه صدای پرشکوه رو القا میکنه
توی جز همیشه پیتزکاتو اجرا می کنن.
دیگه... شنیدم که گیتار باس را به نوعی جایگزین ان می دانند
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط I Walk Alone [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
راستش دیگه اونقدرا هم نایاب نیست!
توی تهران هست کلاسش،اصفهان که فعلا نداره!
واسه جا به جا کردنش یه چیزی تو مایه های وانت میخواد!!! لووول
ولی از شوخی گذشته،نصف یه ماشین رو اشغال میکنه!!!
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/1 |
دوستان خوب ویولنسل که خیلی بهتره.. حالا نیازه حتما صدای به اون بمی تولید کنیم؟ D: منم تنها چیزی که میدونم یادگیریه این ساز بیشتر از هر ساز دیگه ای نیاز به انگیزه داره... واقعا خیلی زیاد..
از خانه بیرون میزنم اما کجا امشب...
[glow=FFC600]نمونه کارهای من[/glow]
Thumbs Up/Down |
Received: 8/1 Given: 0/0 |
کلا ساز های سوپرانو، آلتو، باس و .. بیشترین کاربردشون در همنوای ارکست هست، در غیر اینصورت کسی زیاد از سولو این ساز ها خوشش نمیاد، مخصوصا که باس باشه..!
در تهران هم چند آموزشگاه خاص تدریس می کنند... ساز غول پیکری هست!
زعشق است آنچه آهنگ و ترانست دو،ر،می،فا،سل،لا،سی،دو بهانست
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط Mohammad_ngml [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
راستش اینی که شما میگی احتیاجی نیست که صدای بم تولید کنیم،توی ارکستر،کنترباس معمولا پارتی رو که ویلنسل میزنه رو با یک یا چند اکتاو بم تر اجرا میکنه واسه همین هم اسم دیگه ی کنترباس،double bass هستش...
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط Mezrab [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
طول این ساز حدوداَ 180 سانتی متره!
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
اگه اشتباه نکنم... هدف نیلوفر از این تاپیک این نیست که بخواد اطلاعات در مورد این ساز جمع کنه
بلکه چون میخواد بره کلاس کنترباس... میخواد ببینه نوازنده ها چقدر در مورد این ساز اطلاعات دارن
درسته؟
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط ramin_herfeiy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
نه بابا کدوم کلاس کنترباس؟!! شاید در آینده این ساز رو شروع کردم،البته وقتی که به عنوان یه چلیست حرفه ای شناخته بشم!
در حال حاضر ویلنسل رو عشق است...!
فعلا که متاسفانه متقاضی های ویلنسل هم دارن توی اصفهان کمتر از قبل میشن!
دیگه دلیلشو نمیدونم!!!
هدفم از ایجاد این تاپیک این بود که راجع به این ساز تقریبا ناشناخته(البته توی ایران) یه صحبتی بشه و بچه ها اگه اطلاعاتی دارن راجع به این ساز در اختیار بقیه بذارن...
ممنون...
Thumbs Up/Down |
Received: 18/0 Given: 0/0 |
سلام !
ممنون آبجی نیلوفر واسه موضوع خوبی که انتخاب کردی .
فقط اینو میدونم که صدای بم و پر هیبتی داره ، به عنوان ساز اصلی تو کنسرت ها استفاده نمیشه فقط به عنوان سازی که صدای بمی داره و بیس میده استفاده میشه . البته من همون پیسیکاتو رو دیدم ، با آرشه ندیدم . اونم تو کنسرت یانی بود . ! هههه .
فکر میکنم هر کسی بخواد این ساز رو یاد بگیره باید صبر و حوصلش خیلییییییی باشه . چون معمولا نمیتونه باهاش مثله ویلن و ویلنسل روی ساز با نتا بازی کنه و به نظرم خیلی از نتاش سفید یا سیاه (2 ضرب و 1 ضرب) هستن ... !!
انسان قدر سه نعمت را ، وقتی از دست میدهد ، میفهمد :
سلامتی ، امنیت ، پدر و مادر .
حضرت علی ( ع )
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)