0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
نوشته اصلی توسط violincell [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خب اگه اینطوره که من گیج شدم..
پس چرا به blue_danob گفتی از خودت مطلب بگو و کپی نکن؟
اطلاعات اطلاعاته دیگه
چمیدونم والا
دلیل اینکه ویلنسل کمه اینه که تو ایران اکثر مردم حتی صدای تمام سازهای ایرانی رو هم نشنیدن... چه برسه به سازهای کلاسیک
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط ramin_herfeiy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
چون من اطلاعات خود بچه ها رو میخواستم!!!
اگر می خواهید جامعه ای را به انحطاط بکشید،موسیقی را از آن بگیرید.(ارسطو)وبلاگ من و پدرام:http://www.alone-musicians.noteahang.com
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
نیلو جان خب اطلاعات من هم در حد همون هایی بود که گذاشتم . اصلا چه فرقی داره اگه خودم هم مینوشتم همینقدر بیشتر نمیدونستم فقط جمله بندیش فرق میکردنوشته اصلی توسط violincell [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
امضا بلد نیستم انگشت میزنم.
Thumbs Up/Down |
چرا،فرق میکرد...نوشته اصلی توسط Blue Danube [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در هر صورت ممنون...
اگر می خواهید جامعه ای را به انحطاط بکشید،موسیقی را از آن بگیرید.(ارسطو)وبلاگ من و پدرام:http://www.alone-musicians.noteahang.com
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
كنتر باس تو گروه نوازي بيشتر استفاده ميشه
اما تكنوازي كنترباس يا دو نوازي با ويولن هم خيلي زيباست
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
کنترباس تو کنسرت یانی?
کدوم کنسرت?
چه آهنگی?
کی کنترباس رو میزد? گابریل ویواس?
Thumbs Up/Down |
يا قمر بني هاشم، پرده گوشم داشت از جا كنده ميشد، اين ديگه چي بود!! ، اين كلاسيكا همه چي دارننوشته اصلی توسط v_i_o_l_i_n_i_s_t [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)