0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
بچه ها کسی Roland Jupiter 8 رو تو تهران دیده ؟؟؟؟
خواهشمندم از بچه های تهرانی که کمک کنن...
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 1/0 |
سلامنوشته اصلی توسط rusty cooley [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بعید میدونم همچین چیزی توی ایران پیدا کنید. اگر هم باشه فکر نکنم کسی بفروشه. چون واقعا دستگاه عالی هست. فکرش رو بکن دیگه. وقتی ونجلیس ازش استفاده کنه یعنی چی...
من تهران زیاد گشتم . ولی تاحالا که ندیدم
ویرایش توسط ehsanmir : Saturday 11 September 2010 در ساعت 07:22 PM
Thumbs Up/Down |
آره صداش بی نظیره...
آگه باشه هم فک کنم خیلی قیمت بالاس...
راستی تو ایران سینتی سایزرهای آنالوگ پیدا میشه ؟؟؟
مثه roland jupiter 4 ...
اگه منظوروومو از سینتی سایزر آنالوگ نگرفتی بگو...
Thumbs Up/Down |
Received: 16/0 Given: 41/1 |
دست دوم که زیاد باید فروشگاه های مختلف رو ببینید .نوشته اصلی توسط rusty cooley [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مثلا : rs-5 و rs-9
یه مدل جدید هست که فکر کنم بتونی سفارش بدی برات بیارن GAIA
soundcloud.com/hamedsedighi
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
من چند وقته ميگردم پيدا نمي كنم
Thumbs Up/Down |
خب شاید این مدل وارد ایران نشده اصلا ، اگر در سبک خاصی فعالیت می کنید که نیاز به سایزر خاصی دارید قطعا و حتما مدل هایی برای شما وجود دارد.نوشته اصلی توسط Moory [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
حال دقیقا به چه سبک و سیاقی فعال هستید؟ چه نوع صداهایی رو استفاده می کنید ؟
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
من خودم تار ميزنم يكي از دوستام گيتار و براي يكي از دوستام هم يك سايزر ميخواستيم ميخواهيم يك كار تلفيقي اجرا كنيم .
Thumbs Up/Down |
به هیچ وجه نگردین...
چون به هیچ وجه پیدا نمی کنین ...
Thumbs Up/Down |
خب چیزی که فراوونه سینتی سایزر و فکر کنم نیازی باشه دنبال چنین سایزرهایی بگردید در حضور این همه سینتی سایزر قوی و فوق العاده حرفه ای من پیشنهاد می کنم که بازار رو جستجو کنید و با توجه به هزینه ای که دارید مدل هایی را برگزینید و اگر سوالی داشتید بپرسید چون که نمی دانم در حال حاضر سایزرهای آنالوگ و ... می خوام معرفی کنم اصلا تو ایران هست یا نه وارد نمی شه .نوشته اصلی توسط Moory [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ضمن اینکه اغلب سینتی سایزرهای امروزه با امکانات بیشتری که دارند لقب ورک ستیشن را بر دوش می کشند.
مثلا شما صدای همین jupiter رو توی یه آهنگ خاص شنیدی و خیلی دوست داری که با این صدا بنوازی .
برخی کیبرد ها (به طور کلی) قابلیت سمپلینگ رو دارند که شما از صدایی که مد نظرت هست نمونه برداری می کنی و بعد از پردازش هایی باهاش می نوازی .
و از آنجایی احتمال داره راجع به سایر برند ها صحبت بشود ادامه بحث را در [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] تاپیک دنبال کنیم . پس اگر سوالی بود در تاپیک مطرح کنید و برای شروع هم می توانید هزینه ای که دارید رو در آن تاپیک بنویسید . البته اگر تنها قصد خرید مدلی از مدل های رولند را دارید بگوئید که تاپیکی جدید ایجاد کنم .
Thumbs Up/Down |
خوب مثلا از شرکت رلند چه سینی های قوی تو ایران وجود داره ؟؟؟؟
مثلا V- synth GT ؟؟؟؟
آیا تو ایران هست ؟؟؟؟
Thumbs Up/Down |
همه مدل های فانتومنوشته اصلی توسط ajanne [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
و ...
V-synth GT رو همین چند ماه پیش قیمتشو پرسیدم یادمه توی ابرها بود ، توی گوشیم هرچی جستجو کردم شماره شخصی که میگفت نماینده است پیدا نکردم . حالا اگه واقعا دنبال خریدش هستی شماره اش رو بپرسم ؟
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 1/0 |
سلام
برای صدا سازی , سینتی سایزرهای رولند عالیه. در ادامه وورک ستیشنهای کورگ مثل تریتون هم فوق العاده هست. حالا دیگه بستگی به هزینه ای داره که میتونی برای اینکار بذاری. اگر بتونی 4-5 میلیون هزینه کنی میتونی یه roland fantom G7 بگیری. یا G6.
موفق باشید...
Thumbs Up/Down |
دوست من ژوپیتروارد شده ولی درگمرک هست وهنوزترخیص نشده قیمتش بالای 5000000هست
Thumbs Up/Down |
بله ما داریم
Thumbs Up/Down |
اگرازمحصولات رولندخواستیدبامن تماس بگیریدمن نماینده فروش محصولات رولندهستم
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)