0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
سلامنوشته اصلی توسط hichnafar [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
راستش زیاد قطعاتی ساخته نمیشه تو این سرعتها گروهای بسیار معدودی این کارو میکنن که اصولا" Death یا Speed هستند البته گه گاهی توی Progressive هم دیده میشه
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
Received: 16/0 Given: 41/1 |
آهاننوشته اصلی توسط avm [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
داخل تاپیک عکس یه نفر عکس خودش و ساز رو گذاشته بود (شاید هم تاپیک دیگری بود)
که فردی نوجوان بود بعد من فکر کردم تو همونی ولی حالا متوجه شدم شما آن شخص نیستید![]()
soundcloud.com/hamedsedighi
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط Amir Akbari [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مرسی از لطفت، آره از قصد از قسمتهای دیگه استفاده نکردم مثل تامها چون جنس صداش قاطی بیس میشد، و چون تمرکز روی بیس درام هست چون سرعتی هست، و خوب دستها کاری انجام نمیدن در واقع فقط یه ریتم کاربردی و اصلی برای کارهای متال اصولا استفاده میشه،
در مورد دستگاهی که ریتم رو توش تنظیم میکنم، یه مترونوم سادس که با هدفونی که دیدین میزارم تو گوشم.
در واقع برای درامر میتونه پدالهای زیادی چیده بشه مثل سازی که پایین میبینین مال توماس لنگ هست:
که خوب 2 تاش برای بیس درام هست و 2-3 تاش برای های هت 2 تا برای اکتوبان 2 تا هم برای بلاک و کوبل
توی اون ویدیو من فقط هر دو تا بیس درام و میزد و خوب پام هم قاعدتا روی های هت نبود، ولی در اکثر ریتمها به صورت تکی روی 1 بیس درام زده میشه
امیدوارم پاسخ کاملی داده باشم
والا از سرعت بالا شروع کردم چون نمیخواستم ویدیو طولانی بشه و خب سرعتش میتونه جالب باشه البته بیشتر برای درامرها، چون واقعا سرعت 210 به بالا سخته و معدود دارمر های میتونن تو این سرعت دولاچنگ و سیکسوله بزنن، البته برای سازهای دیگه هم همین هست مثلا" شما فکر کن یه پیانیست تو سرعت 220 یه آرپژ دولاچنگ یا سیکسوله بزنه!! سخت هست و البته جالبی اش هم میتونه تو این باشه، این سرعت برای اکستریم متاها دث و اسپید کاربرد داشته باشه.
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
توی کدوم تاپیک؟! اینجا ؟! درامز بودش؟!نوشته اصلی توسط Arckey [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
خیلی زیبا بود... موفق باشي
نیستی دارم دق می کنم نیستی دارم می پوسمعکساتو من یکی یکی برمی دارم می بوسم
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 0/0 |
خیلی قشنگ بود،یادش بخیر من یک زمانی یک سه تکهAMR کلا دو تا پدال بیشتر نداشت و فقط یکدانه اش برای بیس بود،تو با این کلیپ یاد اونم موقع را زنده کرد،و من تحریک کردی تا برم دوباره این ساز را یاد بگیرم. ولی خیلی خوب مینوازی موفق باشی
یا علی
تموم شد رفت....
الآن که این متن رو میخونید، من دیگه اینجا نیستم
اگر بدی ای از من دیدید، ببخشید
دوستتان دارم، خدانگهدار
مسعود....
Thumbs Up/Down |
Received: 35/0 Given: 79/0 |
پاسخت خیلی کامل و مفید بود دوست من راستش هرگز گمون نمیکردم درام این همه پدال برای استفاده ی
پا داشته باشه حالا میتونم تجسم کنم که با این ساز چه کارهایی رو میشه انجام داد، حالا خواهش میکنم
درباره ی نحوه ی قرار گیری پا روی پدالها توضیح بدی و اینکه تمام پدالهای درون عکس شکل دایره ای در
بالای اون قرار داره به جز پدال انتهایی سمت چپ که در پایین و بالای پدال هست دلیل این مورد چی هستش،
ممنون که با حوصله به پرسشهام پاسخ میدی، امیدوارم پیروز باشی دوست من .
ویرایش توسط Amir Akbari : Tuesday 5 October 2010 در ساعت 01:29 AM
ای آنکه از دیار من آخر گریختی
چون شد که از تو باز نیامد نشانه ای
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط Amir Akbari [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خواهش میکنم، در مورد چیدن پدالها، خوب کلا" درامز مقداری گرد و قوص دار چیده میشه که دست درامر به قسمتهای درامز برسه، خود پدال هم شامل همین قضیه میشه، و خب همونجوری که قبل گفتم، میتونه کاربردهای مختلف داشته باشه که مهمترین و اصلی هاش همون بیس درام و های هت باشه.
بازم اگه سوالی بود در خدمتم.
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط Arckey [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
نمیدونم والا، ولی شاید یه عکس جدید گذاشتم تو سایت که کاملا مشخص باشه
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
آقا کارتون خیلی خوبه... عجب ست درامی دارین... حتما یک اجرای کاور بذارید.
Thumbs Up/Down |
Received: 13/0 Given: 9/1 |
ارسلان عزیز درود.
کار بسیار زیبایی انجام دادید. واقعا لذت بردم. سپاسگزارم.
Thumbs Up/Down |
درود
ارسلان جون من ساز تخصصیم درامز نیست که بخوام شر و ور زیادی بگم و سرت رو درد بیارم
کارت خوبه و با تمرین بهترم میشه
یه اشکالات کوچیکی داشتی و خودت بهتر از من میدونی که کجای کار مشکل داره و با تمرین برطرفش میکنی
من پرورگسیو متال رو دوست دارم و خودت بهتر میدونی تو این سبک درامز مثل اسپید متال خرکی و سریع نواخته نمیشه کارت پروگرسیو بود راک آن اخوی
cut this life of frome me
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط symphony-x [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دقیقافهمیدم آقا ممنون که دقت کردی، راستش در مورد اینی که دیدی اتفاقا منم اسپید و بخصوص دث زیاد دوست ندارم اینم به قولی یه وارم آپ هست، که آدم بتونه تسلط اش توی چیزهایی که علاقمند هست بالاتر ببره، مخصوصا" برای کارهای سینفونیکس عزیززز مثل Domination و خیلی چیزای دیگه و بیاد موندنی از این بند که بقولی باید توش تسلط و اینا داشت
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 1/0 |
ارسلان جون خيلي دوست دارم كارت رو ببينم ولي هر كاري كردم داونلود نشد
ببينم ميرم يه جاي ديكه اونلود ميكنم
مشتاق ديدن و شنيدن كارتم
ايشالا بنده حقير هم نظراتي خواهم داد ولي تاحد تخصصي نه
حالا بزار ببينم داونلود ميكنم؟
دعاكن داونلود بشه
ویرایش توسط mariwan : Friday 15 October 2010 در ساعت 07:18 PM
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
کجا بزارم؟! سرور اینجا که خیلی خوبه؟! مشکلت چی بوده؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)