0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 1/0 |
والا جي بكم
هي داونلود ميكنم آخرش كه ميرسه داونلود نميشه
خودم هم كفتم ميرم يه جاي ديكه داونلود ميكنم
شايد اشتبا از pc خودم و اينترنت خودم باشه
اينرو يدونم كه سرور نت خوبه
مشكل بيش خودمه
موفق باشي
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
داونلود شد
دستت دردنكنه عالي بود
سبك متال زدي؟
راستي يك سوال ديكه
من بيشتر نوازنده هاي متال رو ميبينم kick pedal دوتا جكش داره
مال شما هم اينطوريه يا دوتا kick drum داريد؟
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
سلامنوشته اصلی توسط mariwan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اول مرسی از اینکه کار رو دیدی و نظرت رو دادی
در مورد سوال اولت باید بگم این چیزی که زدم یه وارم آپ (گرم کردن) برای شروع تمرینهای روزانه ام هست، که خوب البته توی فضای هوی متال استفاده میشه گرچه روحیات خودم جدیداملو شده ولی خوب این فضا فعلا بهتره بگم من از سرش فعلا" بر نداشتم و فضای اصلی کاری هست که بیرون میکنم، در مورد سوال دوم بله تو این ویدیو ایی که دیدین من داشتم با 2 تا کیک درام میزدم که استاندارد چینش سازم هست، که اونم چندتا دلیل داره یکی اش این هست که این تا کیک رو کوک های متفاوتی دارن که هنگام زدن دابل بیس ریتم ها جنس صدا متفاوت باشه تا کمی از یکنواختی اش رو بگیره، دلیل دوم اش این هست که حجم صدا رو از دست ندم چون اگه دوبل پدال بر روی یک بیس دارم باشه پوست طبل زمان کمتری برای لرزش پیدا میکنه و توی تمپوهای بالای 190 اینا حجم صدا کم میشه همینطور توی پاساژهای سرعتی با کیک، دلیل سوم اش اینه که من علاوه بر میکرفن گذاری ها برای کیک از تریگر هم استفاده میکنم، و تریگر ها زمان میخوان که دیتا رو منتقل کنن و با یک بیس توی سرعتهای بالا کیفیتشون رو از دست میدن
مرسی یازم ارسلان
Thumbs Up/Down |
مرسي از توضيحاتتون
ولي اكه با يك كيك ولي دوتا جكش كاركني ميتوني از hihat استفاده كني بجاي ride مكه نه يا هر دوتا رو بزني
يعني يك با براي كيك
يكي براي hihat و يك دست براي ريد و ديكري هم براي snare
كارت عالي بود
اميدوارم منم به اين حد برسم
البته همش روي تمرينات خودمه
جند تا سوال دارم توي خصوصي ببرسم بهتر نيست تا فضاي اينجا بهم نخوره؟
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط mariwan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در واقع اونی که 2تا چکش داره، 2 تا هم پدال داره ، فرقی نمیکنه در هر صورت پاهات باید روی 2 تا پدال باشه، ولی یه شرکت به نام Dual List یه پدال رو تولید کرده که خودش میزنه تو برگشت اولی ولی خوب چون نمیشه کنترل توی ضربه دوم روش داشت میشه گفت زیاد به درد بخور نیست،
من از دبل پدال استفاده میکنم توی کارهایی که متال نیست و یه بیس درام با خودم میبرم
اینم یه عکس از تویین پدال DW 9000
راستی مگه تو درامز میزنی؟؟!
ارسلان
Thumbs Up/Down |
مثل عكسي كه كذاشتي
ولي نميدونم اينه يا نه
دوتا بدال نيست يك بدال دوتا جكش
توي نمونه هاي jon karel هم هست اكه ديده باشي
آره درامز ميزنم ولي زياد حرفه اي نيستم
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
آره گفتم که هستش شرکت دوال لیست تولید میکنه ولی چون ضربه برگشت و خودش میزنه نمیشه ریتهایی که فرد هستند و کمی ترکیبی هست رو باهاش زد، البته شرکت سونور هم یه پدال طراحی کرده که مثلا" توماس لنگ باهاش میزنه که خیلی هم گرونه و خوب یکی از ضربه هاش با پنجه هست یکی دیگش با پاشنه حالا عکس جفتش رو میزارم، راتش من سونور رو امتحان کردم خودم و خوب چون سالهاست که من از تکنیک هیل آپ و فلت استفاده میکنم خیلی برام سخت بود با اون یزنم چون باید با تکنیک هیل دان بزنی، که خوب توی سرعتی زدن من برام سخت هست.
اینم عکسهاش:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Admin/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot. png[/IMG]
اتفاقاخوبه که بحث او اینا میشه چون اصلا هدف تاپیک برای بحث و گفتگو هست دیگه، بازم اگه مطلبی بود در خدمتم
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
من جندتا سوال دارم از شما ر جوري باشه از م حرفه اي تري
همينجا ببرسم يا توي خصوصي؟
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
میشه یه تاپیک برای سوال در مورد درامز گذاشت من این کار رو میکنمنوشته اصلی توسط mariwan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ارسلان
Thumbs Up/Down |
كار خوبي كدي
خسته نباشي
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
فکر کنم تاپیک خیلی قدیمی هست اما:
ایول ارسلان کارت عالی بود ولی چه سازی داشتی من در رویا دنبال همچین سازی هستم.
والا ما دوبل پدال نداریم با تک پدال دولاچنگ پا رو میزنم.
عالی بود
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط STIESTO [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ممنونم
آره تاپیک قیدیمی بود، کشیدیش بالا :P
دم شما گرم با یه پا میتونی سریع بزنی ایول :دی، دیگه دوبل کنی حسااابی دیگه میترکونی
ارسلان
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
با سرعت بالا که نمی تونم ممتد بزنم ولی در حد پرکننده باشه می تونم یه میزان برم.نوشته اصلی توسط avm [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 49/2 Given: 0/0 |
خیلی عالی بود.
همو که به نبرد با اهریمن برمیخیزد، باید برحذر باشد که در این فرایند خود به اهریمنی مبدل نگردد و آنگاه که تو به مغاک منگری، مغاک نیز به تو مینگرد.
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط alimetallica_2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تاپیکهای قدیمی و حاک خورده رو بالا کشیدی، ممنون بازم
ارسلان
Thumbs Up/Down |
Received: 49/2 Given: 0/0 |
خوب حالا شما یک اجرای دیگه بگذار که جدید و به روز شده باشه. مثلا یک ریتم رو بنواز.
من خودم الان 4 ماهیه نمونه کار نگذاشتم مثل خیلی های دیگه، همین مسائل هست که باعث میشه موضوعات خاک بخوره.
همو که به نبرد با اهریمن برمیخیزد، باید برحذر باشد که در این فرایند خود به اهریمنی مبدل نگردد و آنگاه که تو به مغاک منگری، مغاک نیز به تو مینگرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)