0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 51/1 Given: 3/0 |
نوشته اصلی توسط alimetallica_2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
علی جان این سوالت یعنی هرچی از اول تاپیک تا الان گفتیم قصه ی لیلی و مجنون بوده![]()
بحث تاپیک هم روی همین موضوع مد نظر شماست دیگه : عایق کردن اتاق یا دیوار یا هرجا برای صدا
Thumbs Up/Down |
Received: 49/2 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط Acoustic [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
فهمیدم قسمتی از بحث به عایق هم ربط داشت.
اما اصلا آکوستیک یک بحث دیگست، عایق یک بحث دیگه.
من همه پست ها رو نخوندم و فکر کردم تا الان بیشتر بحث سر همون موضوع آکوستیک هست نه عایق.
آکوستیک کردن هم البته موضوع مهمه اما بیشتر به درد کسانی میخوره که میخواهند صدا رکورد کنند که بنده با آن قسمت کاری نداشتم.
همو که به نبرد با اهریمن برمیخیزد، باید برحذر باشد که در این فرایند خود به اهریمنی مبدل نگردد و آنگاه که تو به مغاک منگری، مغاک نیز به تو مینگرد.
Thumbs Up/Down |
اتفاقا زیاد راجب آکوستیک کردن حرفه ای برای رکورد و این چیزا نبوده و چیزی نوشته نشده . بیشتر برای اتاق های شخصی بوده که صدا بیرون نره . نصفه نیمه آکوستیکنوشته اصلی توسط alimetallica_2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 49/2 Given: 0/0 |
خوب آخر هم کسی جواب من رو نداد که آخه متری چقدر در میاد؟!
همو که به نبرد با اهریمن برمیخیزد، باید برحذر باشد که در این فرایند خود به اهریمنی مبدل نگردد و آنگاه که تو به مغاک منگری، مغاک نیز به تو مینگرد.
Thumbs Up/Down |
یه زنگ به اون شرکت که صفحه قبلی گذاشتم بزن. احتمالا جواب دقیق بگیری ...نوشته اصلی توسط alimetallica_2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
فوم اونجور که من شنیدم از بقیه چیزها ارزون تر درمیاد
Thumbs Up/Down |
Received: 7/0 Given: 1/0 |
بچه ها یه فکری به ذهنم الان رسید...
میشه فقط در اتاق رو آکوستیک کرد یعنی که فقط رو در کار کرد... دیگه اتاقو به هم نزنیم... اینطوری به نظرتون امکان بیرون نرفتن صدا هست؟؟؟؟
آه که یک دیده بیدار نیست
هیچ کس از درد خبر دار نیست
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 0/0 |
ببینید،طبق بررسی هایی که من کردم،اگر شما بتونید درز ها را یعنی حتی همون لای در ها را بگیرید،مقدار صدا کمتر میشه،ولی ببینید 2 نکته:1- شما با اینکار فقط مقداری از صدا را میگیرید،نه تمام صدا را.2-آکوستیک کردن در،شاید خیلی هزینه برتر از آکوستیک کردن اتاق باشه،چون در قضیه اش فرق میکند،فوم ها فرق میکنند،شیوه فرق میکنند،تازه اصلا باید در کل یا در اتقاک چوبی یا تازه ساز بگذارید،یا کاملا در را عوض کنید،شاید ویو اتاقتان را نیز خراب کند،ولی باز هم بعضی اشخاص روی درب های معمولی میکنند،که نمای زشتی میشود و اون کیفیت قابل انتظار بدست نمی آید.نوشته اصلی توسط z_m [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تموم شد رفت....
الآن که این متن رو میخونید، من دیگه اینجا نیستم
اگر بدی ای از من دیدید، ببخشید
دوستتان دارم، خدانگهدار
مسعود....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)