0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
باز میگم به نظر من کارتن پلاست از همش بهتره هم عایقه هم نما رو زشت نمیکنه هم نسبتا ارزونه
میتونی 3 یا 4 لایه کارتن پلاست بکشی بعد برای اینکه به دیوار خوب بچسبه روش چند سری به صورت افقی چوب شیار که برای زینت دادن استفاده میشه (قدیما باهاش قاب هم درست میکردن) روی کارتن پلاست ها بزاری و با میخ همه اینها رو به دیوار بکوبی...
واسه زمستون هم اتاقتو گرم میکنه!
اما تابستون ممکنه اتاقت بیشتر گرم بشه ...
سعدیا دور نیکنامی رفت
نوبت عاشقیست یک چندی
Thumbs Up/Down |
شما اتاقکو چطوری میخواین بسازین؟نوشته اصلی توسط mariwan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
یعنی با چی؟
سعدیا دور نیکنامی رفت
نوبت عاشقیست یک چندی
Thumbs Up/Down |
سلام...
یکی از مشکلات بیشتر آهنگسازان و خوانندگان داشتن یه اتاق آکوستیک،برای ضبط های زنده هست.
این کتاب که معرفی میکنم،یکی از راهنماهای خوب برای دونستن اینکه اصلا اتاق اکوستیک چیه و چطوری میشه،اتاق آکوستیک درست کرد...
به موارد خیلی مهمی از جمله شکل اتاق،سقف،کف ،چگونگی چیدمان ابزارها همراه با محاسبات دقیق و ... اشاره میکنه.
در آخر این کتاب هم چند تا پلان باز از بالا برای یه اتاق آکوستیک گذاشته...
میخواستم فهرستش رو بذارم ولی دیدم که کتاب حجمی نداره و بهتره دانلود کنید و خودتون به کاربردی بودن کتاب پی ببرید...
چون سورس دانلود برای Hot File بود،خودم دانلود و براتون آپلود کردم تا عزیزان به مشکل بر نخورن.
دانلود با حجم 4.4 مگابایت:
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلام...
راهنمایی کامل و علمی آکوستیک کردن اتاق.
لطفا به این تایپیک بیاین:
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 1/0 |
به به
آقا حميد كل
خسته بياشي
دستتم درد نكنه
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
با نئوبان و لترون و عايقهاي آكوستيك
همه اينها توي بازار هست البته بيدا كردنش واسه من سخته
توي كردستان نميدونم جي ميكن بهش ولي يكي از دوستام درست كرده اون كفت خواستي بهم بكو
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
راستي
حميد جون دستت درد نكنه
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
از اول یونولیت تو دیوارها بذارید بهتره... الان همه دیگه با یونولیت این کارو انجام میدن. هم عایق سرما و گرما میشه هم دیگه صدا بیرون نمیره...نوشته اصلی توسط mtb [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
چه زیباست زندگانی در کنار انسانهایی که به دور از دنیا اند.آنان که نه ترسی به دل دارند نه خاشاکی در قلب.نه چشمی بر مال.فقط حرفهایی برای نگفتن دارند. دکتر شریعتی
Thumbs Up/Down |
ممنون از راهنماییت اما الان دیگه همه توی ساختمون سازی تو سقف و ودیوارا از یونولیت استفاده می کنند یعنی همین واسه آکوستیک کردن کافیه؟نوشته اصلی توسط mahroo [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط mtb : Sunday 17 October 2010 در ساعت 11:00 PM دلیل: اشتباه تایپی
برای خندیدن منتظر خوشبختی نباش...شاید خوشبختی منتظر خندیدن توست
Thumbs Up/Down |
نه كافي نيست
King Of Blue
Thumbs Up/Down |
سلام دوست عزیز چرا آدرس همین تاپیکو گذاشتی؟!نوشته اصلی توسط oxygenx [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
برای خندیدن منتظر خوشبختی نباش...شاید خوشبختی منتظر خندیدن توست
Thumbs Up/Down |
سلام...نوشته اصلی توسط mtb [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مثل اینکه توسط مدیران جا به جا شد...
چون من یه تایپیک دیگه درست کرده بودم...
احتمالا صلاح رو در این دونستن که اینجا باشه ،بهتره.
ما هم توابع مقررات...
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 51/1 Given: 3/0 |
بله دوست عزیز 2 تا تاپیک ادقام شده ...
راستی از دوستان اینجا کسی نیست که عملا اتاقش رو آکوستیک کرده باشه ؟
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
همه که استفاده نمیکنن. نه من خودم خیلی ها رو دیدم که یونولیت میذارن تو دیوارها و سقفها و یا نما رو چوب مبکنن اگه از نظر مالی مسئله ای نباشه و یا به قول محمد جان کامپوزیت.نوشته اصلی توسط mtb [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
چه زیباست زندگانی در کنار انسانهایی که به دور از دنیا اند.آنان که نه ترسی به دل دارند نه خاشاکی در قلب.نه چشمی بر مال.فقط حرفهایی برای نگفتن دارند. دکتر شریعتی
Thumbs Up/Down |
Received: 51/1 Given: 3/0 |
دوستان به نظرتون واسه دیوار موکت چطوره ؟؟ من یه نفر بهم موکت رو پیشنهاد کرد هم طرح و رنگش زیاده هم ارزون در میاد هم میگفت عایق صوتی عالی داره
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 1/0 |
این راهنمایی رو قبلاً در جواب سوال خودم گرفتم...
گفتي واسه ي تمرين و گوش دادن بهتر موسيقي مي خواي
يه سري چيزا رو من تست كردم. شايد به دردت بخوره.
يه اتاق تمرين داشتيم دقيقا لب خيابون بود يه پنجره يزرگ هم داشت. كولر گازي هم داشت كه از توي اون هم صدا مي اومد تو(اونو ديگه چاره اي نداشتيم ولش كرديم)
سقف رو كامل شونه تخم مرغ زديم. ديگه انعكاسي نداشتيم. ديوارها رو هم يه تيكه موكت زديم.
شونه تخو مرغ ها رو با همون چسپ موكت زديم اما چون سقف رنگ خورده بود فكر كرديم شايد لايه ي رنگ كنده بشه با پنس هم محكمش كرديم. هر شونه اي 5 تا پنس. 4 تا چهار گوشه و يكي هم وسط.
هنوز كه هنوز كنده نشدن. (3 ساله).
از يونوليت براي پنجره مي توني استفاده كني. اما به نظر من به درد نمي خوره. مي خواي كامل پنجره رو حذف كني؟ كامل پنجره رو يه تيكه نئوپان بزن. ارزون ميشه. بعد روي لايه ي داخلي اون هم از ابر استفاده كن. هر چي كلفت تر بهتر. خيلي انعكاسا رو مي خوره.
براي در اتاق هم اگه مي توني درو ببر تا از داخل توش يونوليت بندازن كه فكر كنم دردسر و خرجش زياده.
مي توني از دو طرف ابر كلفت بزني. از همون ابر هم به صورت زائده درست كن براي دور تا دور در اتاق. يعني وقتي در مي خواد بسته شه يه زبونه از اين ابر لاي در گير كنه.
اتاق تمرينمون خيلي ساكت شد و كاملا ازش راضي هستيم.
اما براي استوديويي كه جديدا راه انداختم كاملا از ابر استفاده كردم و براي ديوار بين dead roomو اتاق كار هم ازپشم سنگ استفاده كردم. درها هم 2 لايه و 2 در ساخته شد. ويزور هم از همون شيشه هاي دو جداره استفاده كردم.
كل ديوار رو با ابر پوشونديم. همه ي ابرها رو رولپلاك كرديم با واشر پهن. بعد روي اونم پارچه كشيديم خوشكل بشه. از اون پارچه هايي كه يكم كش مي ان. متري 600 بود فكر كنم يا 800. واسه ي چسپوندن پارچه هم به صورت عمودي زه كشي كرديم با چوب هاي 6 سانتي (زهوار) بعد با منگنه برقي منگنه كرديم.
خيلي خوب شده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)