0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
تمام کوک باانگشت گذاری لا مشخص میشه
استاد تمام کوک هارودرست میکنه حتی کوک های دییزمثل فادییز
Thumbs Up/Down |
Received: 338/2 Given: 150/0 |
ببشخید منظورتون از انگشت گذاری لا چیه؟ یعنی چند تا سوراخ بسته؟نوشته اصلی توسط mohammad0513 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
الان بم ترین کوکی که استاد درست می کنند چیه؟ کوکی درست می کنند که نت پایینش نت دوی پایین فلوت کلیددار باشه؟ منظورم C4 تیونر هست.
من از فردای خود ترسی ندارم
که بر سینه نشانی از تو دارم
ولیکن گر تو خواهی من بسوزم
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
بمترین کوک استاد تاجایی که من میدونم re کوک هست. وبمترین نت دییزfaاست یعنی انگشت گذاری 1.2.3.4.5.6.7.8بسته باشن...
- - - Updated - - -
نت laانگشت گذاری 1.2بسته
Thumbs Up/Down |
ببخشید شمامیدونی قد فلوت از کجا تعیین میشه یاقد فلوت laکوک چنده
Thumbs Up/Down |
Received: 338/2 Given: 150/0 |
خیلی ممنون، حالا متوجه شدم.نوشته اصلی توسط mohammad0513 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در واقع بهتره بگیم کوک فا دیز یا فا.
- - - Updated - - -
منظورتون رو درست متوجه نمیشم.نوشته اصلی توسط mohammad0513 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اما الان متوجه شدم که با این سیستم فلوتی که استاد وزیری می سازه عملا نمیشه فلوتی ساخت که نت پایینش، نت پایین فلوت کلیددار باشه چون خیلی بلند میشه و فاصله سوراخ ها هم زیاد میشه.
اما شما فلوت ایرلندی رو در نظر بگیر، با اون سیستم ساخت راحت کوک ر و دو و سی بمل داره یعنی مثل فلوت کلیددار.
من از فردای خود ترسی ندارم
که بر سینه نشانی از تو دارم
ولیکن گر تو خواهی من بسوزم
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان عزیز. وحید مجیدی هستم نوازنده فلوت سبک استادپرویز وزیری در مشهد. و از هنرجویان ایشون بودم در گذشته و همیشه دست بوس ایشان. بنده 10 سال سابقه فعالیت در زمینه نای فلوت سبک وزیری دارم که البته به اشتباه در بین عوام به فلوت عربی معروف شده اما به قول استاد این ساز عربی نیست وایرانیه اما میشه عربی هم نواخت.
به هر حال هر جا در این زمینه سوال داشتین من در خدمتم. همچنین میتونید به جیمیلم(flutemajidi@gmail. com) ویا سایتم(flutemajidi. vcp. ir) مراجعه کنید و سوالاتونو در میون بذارید. سپاسگذارم. پیروز وموفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)