0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
بچه ها میشه اکورد های اهنگ زمستون از فرزین و بزارین خواننده قدیمیه
ممنون![]()
دستم بوی گل می داد مرا به جرم چیدن گل محکوم کردن ولی کسی نیاندیشید شاید گلی کاشته باشم
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Gm D7 Gm D7 Gmنوشته اصلی توسط Jooker [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Zemestoon, tane o'ryoone baghche choon biyaboon derakhtaan, ba paahye berahne zire baaroon
Gm G7 Cm F7 Bb
nemidooni to ke aashegh naboodi che sakhte marge gol baraaye goldoon
Gm F Gm Eb F Gm
gol o goldon che shabha neshastan bi bahoone vase ham ghese goftan aasheghoone
Gm F Gm
che talkhe, che talkhe bayad tanhaa bemoone ghalbe goldoon
Gm F Gm
mesle man, ke bi to neshastam zire baaroone zemestoon
Gm D7 Gm D7 Gm
Zemestoon, baraaye to ghashange poshte shishe bahaare, zemestoonha baraaye to hamishe
Gm G7 Cm F7 Bb
to mesle man zemestooni nadaari ke bbashe lahzeye cheshm entezaari
Gm F Gm Eb F Gm
goldoon khaali nadidi neshaste zire baaroon Golhaye kaaghazi dari to goldoon
Gm F Gm
to aashegh, naboodi bebini talkhe roozaye jodayee
Gm F Gm
che sakhte, che sakhte beshinam bi to ba cheshmaye geryoon
Thumbs Up/Down |
سلام. من چند جا آهنگ های درخواستیم رو گشتم اما نبود. هر کی میتونه بران بنویسه ممنون می شم
آکورد هوای خانه از قمیشی
طلوع من قمیشی
پنجره از قمیشی
آخه من هیچی ندارم که نثار تو کنم(دو ولی) از قمیشی
بیا برگرد به خونه از قمیشی
چشم های منتظر از قمیشی
فصل پاییزی من که می رسه از قمیشی
من می گم منو شکستن از قمیشی
حکایت از قمیشی
نیاز دارم این ها رو بزنم توی خلوت خودم. ممنون می شم اگه هر کسی بلده بهم این ها رو بده.
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط ehsan_golshan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ممنون از وقتی که گذاشتی اما من زدمش و فکر کنم آکوردش درست نیست. اگه میشه یا بار بزن و ضبط کن و بذار توی نمونه کارت تا ببینم. ممنون
هفت سین امسال من هفت سیلی محکم است که صورتم را سرخ نگه دارد...
این انتهای کفر نیست، آغاز تفکر است ما خدا را آفریدیم یاخدا مارا ؟!
Thumbs Up/Down |
عالی بود. من نمیتونستم پس در بیارم. ممنون از بابت همه چیز. اگه بقیه ی درخواستمو هم بلدی ممنون می شم
هفت سین امسال من هفت سیلی محکم است که صورتم را سرخ نگه دارد...
این انتهای کفر نیست، آغاز تفکر است ما خدا را آفریدیم یاخدا مارا ؟!
Thumbs Up/Down |
salam
mamnun misham kasi acord hang gahi vaqta az mohmade zare ro vasam bezare
mc
- - - Updated - - -
salam
mamnun misham kasi acord hang gahi vaqta az mohmade zare ro vasam bezare
mc![]()
Thumbs Up/Down |
سلام میشه لطف کنین اکورد اهنگ پریود شاهین نجفی و محسن نامجو رو بزارین ممنون میشم.
با تشکر از سایت خوبتون
![]()
Thumbs Up/Down |
دوستان عزيز دنبال آكورد آهنگ((كم كم عاشقم شو)) از راما هستم . كسي ميتونه كمك كنه
با تشكر![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان
کسی میدونه ریتم آهنگ قبله ابی دقیقا چطوری زده میشه؟
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
مدیر این بخش کیه؟؟؟؟؟
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
^^^^^
دوست عزیز، این بخش هنوز مدیر مستقیم نداره. سوالتون رو بفرمایید دوستان در حد امکان جوابتون رو خواهند داد.
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
میخواستم ببینم جوری میشه که خودم آکورد یاد بگیرم؟؟؟؟نوشته اصلی توسط FMETAL [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
گیتار کلاسیک بلدم ولی آکورد دوست دارم... میشه؟؟؟
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
مگه سبک کلاسیک آکورد نداره؟ تا اونجایی که من میدونم داره. حالا منظورتون از آکورد چی هست؟
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
Received: 34/0 Given: 21/0 |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/2 Given: 1/1 |
نوشته اصلی توسط Darya2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام دوست عزیز
چون شما کلاسیک کار میکنید بنابرین با کلیات آشنا هستید . برای آکورد زدن یا بهتر بگم نواختن یک آهنگ در سبکی غیر از کلاسیک هم باید ابتدا ریتم آهنگ را شناسایی کنید.
اگرچه در هر گامی میتوانید آهنگ را اجرا کنید ولی ترجیحا گام اصلی را پیدا کنید . در ساده ترین حالت هر گام سه آکورد اصلی دارد و تقریبا تمام اهنگ را میتوان با همان 3 آکورد اجرا کرد. دقت کنید که عرض کردم تقریبا.
معمولا آهنگ یا صدای خواننده در نقاطی از اجرا تغییرات خاصی دارد که شبیه بخش کردن کلمات فارسی است. (مثلا اگر میخواهم را بخش کنید خواهید دید که 3 بخش دارد) . معمولا این نقاط محل تغییر آکورد است. اگر احساس میکنید باید آکورد تغییر کند ولی آکوردهای اصلی جواب نمیدهد اگر اشتباه نکرده باشید قاعدتا باید یک آکورد فرعی جواب بدهد. حال ممکن است آکورد دیمینش یا افزوده یا 7 یا گاهی 9 باشد.
تقریبا 2 - 3 سال پیش در همین مورد در یکی از تاپیک ها بحث مفصلی شد. نمیدانم میتوانید پیدا کنید یا نه .
حالا باید ریتمی را که پیدا کرده اید بنوازید، شعر را زمزمه کنید و آکوردها را پیاده کنید.
روی کیبورد علاوه بر حس نیاز به تغییر آکورد که عرض کردم، نواخته شدن نتی از آکورد بعدی هم معمولا به تعیین آکورد کمک میکند. مثلا اگر بعد از آکورد می به آکورد لا نیاز باشد معمولا زمان تغییر اکورد نواخته شدن یکی از نت های آکورد لا است (عرض کردم معمولا ، چون گاهی اینطور نیست) . بنابرین روی گیتار هم سعی کنید ابتدا ملودی آهنگ مورد نظر را یدا کنید ولو قسمت کوچکی از ان تا به پیدا شدن گام و آکورد های اصلی و فرعی کمک کند.
امیدوارم پاسخ مناسبی داده باشم.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/2 Given: 1/1 |
شاید کم رنگ باشم ولی دورنگ نیستم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)