0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
سلام دوستان من این نسخه رو خریداری کردم اما کرک نمیشه کسی میتونه کرکش رو واسه دانلود بذار ممنون میشم
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
سلام ايمان جان... من توي پست اول اين تاپيك كركش رو هم گذاشتم به همراه توضيحاتش.نوشته اصلی توسط imanraha [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
هانی جان من نرم افزار رو دارم فقط کرکش رو میخوام اگه بخوام کرکش رو دانلود کنم باید پارت چهارم رو دانلود کنم ؟ هانی جان لینک مخصوص کرک نداره؟
Thumbs Up/Down |
هانی جان تو این سی دی که من کرفتم شماره سریال نداره الانم واسه ریجستر شدن شماره سریال میخواد
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
آخ ببخشيد ايمان جان... من فكر كردم كركش جدا هست...
ولي شما توي گوگل يه سرچي بكن فكر كنم كركش رو گير بياري!
ویرایش توسط Honey_Shababi : Saturday 23 June 2012 در ساعت 01:04 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
هانی جان حل شد فقط میمونه بانک صداش اونم که از اینجا میشه دانلود کرد منم در حال دانلودم ببینم چی میشه
دانلود پارت ۱ : [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دانلود پارت ۲ : [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
اگر بانک صدارو کامل دانلود نکنیم کرک نمیشه ؟ من یه بار اینی که لینکش رو گذاشتین دانلود کردم کرک نشد(البته اینترنتو قطع نکرده بودم) 1 پارت بانک صدارو هم دانلود کردم...
Thumbs Up/Down |
Received: 53/0 Given: 69/5 |
بابا به خدا این برنامه مشکلی نداره تازه از گیتار پرو 5 هم بهتره!
فقط یکم کرکش کار داره همین!
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
یوزر پسوردش بن شده
ویرایش توسط ashburtongrove : Saturday 1 December 2012 در ساعت 03:49 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
ویرایش توسط ashburtongrove : Saturday 1 December 2012 در ساعت 04:37 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)