0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 2/1 Given: 0/0 |
من هم از نامجو خوشم میاد و افکارش هم به خودش مربوطه
نمیدونم چرا ما یاد گرفتیم وقت انتقاد منفی میکنیم
و قصد داریم یکی رو خراب کینم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ز پوچ جهان هيچ اگر دوست دارم............تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم
ز عطار، آن سوز و سوداي پر درد............كه انگيزد از جان شرر دوست دارم
تو را اي گرانمايه، ديرينه ايران زمین
تو را اي گرامي گهر دوست دارم
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
من با گفته های شما مشکلی ندارم و موافقم . . .نوشته اصلی توسط emgjey [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
فقط در مورد موسیقی سنتی بحث هایی شده در این تاپیک که به نتیجه هم رسیدند . . .
البته زیاده مطالب دوستان اگر دوست داشته باشید و { حوصله } حتما مطالعه کنید حتما نظرتون عوض خواهد شد . . .
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در مورد سنتی هم بستگی به شخص داره !! تو ایران خیلی افراد هم هستند که از راک و متال و رپ خوششون نمیاد این دلیل نمیشه که تو ایران جایی نداره ! یا قراره از بین بره !!!
نه ! این فقط نظر شخصی افراد جامعه هست و طبیعی هست که به نسبت ، یک سبکی زیاد تر طرفدار داره ، و سبکی کم تر . . .
بازم دلیل منطقی نیست. از سویی به قول شما افراد تعصبی هم هستند . این رو خودتون گفتید !
نوشته اصلی توسط iranzamin [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
عارف جان ما به افکار کسی توهین نکردیم، در نوشته هام مشخص هست ! بنده هم از افکارش خوشم میاد و چه بسا بعضی شعر هاش !
کسی رو هم خراب نکردیم !
حرفا هم تماما منطقی و شایان است. و باز هم برای اینکه رفع ابهام بشه ، باید بگم که تمامی حرف ها چکیده ی حرف اساتید موسیقی می باشد . به هر حال نامجو به اصطلاح داره تلفیقی کار میکنه و اساتید موسیقی سنتی هم حق انتقاد دارند و کار های ایشان را نقد کردند . . .
نقد هم بر هر کسی رواست. . .
با مدعی نگویید اسرار عشق و مستی
تا بی خبر بمیرد در درد خود پرستی
دوش آن صنم چه خوش گفت در مجلس مغانم
با کافران چه کارت گر بت نمی پرستی
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
محسن نامجو با آن ظاهر شوریده و بعضی حرفهای گنده تر از دهانش ظاهرا و در نظر اول فریبنده است اما در کل همانطور که گفتم حرفی برای گفتن ندارد شما اگر مستند آرامش با دیازپام به کارگردانی سامان سالور روهم ببینید(در مورد نامجو) خود ایشون تو حرفهاش اعتراف میکنه که هر کاری میخوایم بکنیم قبلا توسط دیگران انجام شده در کل اگر کارهاشو بررسی اجمالی بکنیم متوجه خودنمایی بیش از حدش و عقده های این شخص میشیم که دست به هرکاری میزنه که متفاوت جلوه کنه غافل از اینکه راهش این نیست (رجوع کنید به نوع قرآن خوندنش توی یکی از آلبومها آیا واقعا کسی که برداشتش از قرآن در همین حد خوندن و تمسخره درک درستی از موسیقی و ادبیات داره؟ جواب با خود شما و منطق شمانوشته اصلی توسط emgjey [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
محسن نامجو کسی بود که از همون اول هم آهنگاش دزدیه شد، بارها خودش گفته. آهنگ هایی مثل دیازپام یا یک روز و ... از این نوع فقط اتود ها و دمو هایی بوده که یادش نره. تازه همون ها هم قدرت بداهه سرایی شو نشون میده. آهنگ دیازپام نمونه ی کامل از یه نقد اجتماعی هستش. بالاخره بعد از مدت ها بی تحرکی و تکراری کار کردن سنتی کار ها، یکی پیدا شد که خودشو جدا کرد. الان دیگه نمیشه گفت سنتی کار ولی اولش که بوده، پایه ی کاره الانش هم هست. بخاطر همین فرد هم خیلی ها علاقمند شدن به این سبک. بهتره گاهی دست از اصول برداریم.نوشته اصلی توسط hashem2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
برای نمونه هایی از یک مفهوم عمیق آهنگ ها و شعراش و آهنگ سازیش میشه به جبر جغرافیایی، چگوارا، همش، قشقایی، Cielito Lindo، دل می رود ز دستم (با شعر حافظ) ، ترنج و ... اشاره کرد.
قیافیه ی هر کسی هم به خودش مربوطه، همین قدر آزادی هم نمی زارید؟ دوست داره موهاشو وز کنه خب! هیچ کجا نگفتن جرمه. از این بدرتش هم پیدا میشه.
شما هیچ دلیل منطقی برای حرفاتون نمیارید. فقط و فقط اشاره می کنید به عقده و خود نمایی. میشه بگید از کجا به این نتایج رسیدید؟ برسی اجمالی که انجام دادین هم ارائه کنید بد نیست.
برداشت کسی از قرآن هیچ ربطی به درکش از موسیقی و هنر و بزرگ و کوچیکی افکارش نداره. اتفاقا خیلی جاها نشون داده که نسبت عکس هم دارن با هم...
نویسنده های بزرگی بودن که اینطور بودن و ...
درضمن اگر مصاحبه هاشو می دیدید، میدونستین که از سر لج بازی اون آهنگ گذاشته تو آلبوم. به علت زندانی که اینجا محکومش کردن.
You tell me what is certain***But I'll tell you what is true
You tell me that is honesty***When all around is death and cruelly
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)