0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
از طرف تمام دوستان خواهش دوست عزیزنوشته اصلی توسط hamidreza230 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام به جناب مجتبی بهادر.نوشته اصلی توسط mojtaba_bahador [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
این اجرای چهارمضراب دشتی از خودتونه یا استاد پایور؟ البته در این اثری که شما به اشتراک گذاشتید با همه زیباییهاش دقیقه 02:05 رو اگر دقت کنید یه تفاوت داره با اجرای اصلی استاد پایور. که من هم البته خودوم کشتم اما این حس رو نتونستم منتقل و پیاده کنم. خوب فرق اساتید با یکی مثل من همینه دیگه... اما کارتون عااااالی بود بسیار عالی درود بر پنجه های زیبا نوازتان...
ویرایش توسط meisamf : Wednesday 9 November 2011 در ساعت 03:07 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 111/2 Given: 0/0 |
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط santoori_hooman [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
منم سنتور لا کوک رو برای تکنوازی ترجیح می دم. به نظر من صداش دلنشین تر از سل کوک هستش.
فقر شب را بی غذا به سر بردن نیست،فقر روز را بی اندیشه به سر کردن است!
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
سلام،به نظربنده سازاستادراسخ اول است وصدای سازایشان راخیلی هاشنیدن
کسانی هم که صدای سازاستاد رانشنیدن می توانند کارهای اساتیدازجمله میلاد کیایی وسیامک آقایی راگوش کنند.
Thumbs Up/Down |
سازاستادراسخ تهیه کن خودتو راحت کن
Thumbs Up/Down |
سلام... خوش بحالتون منم خیلی تعریف استاد راسخ رو شنیدم. یه سوال داشتم : با 1تومن یا دیگه نهایتش 1/5 میشه یه ساز حرفه ای و تمام کمال از راسخ برداشت؟
Thumbs Up/Down |
سلام
الان سازهای ایشون 2 تومنه ولی اگه میخوای حرفه ای بگیری حتما شما برو با استاد راسخ حضوری حرف
بزن اینشالله درست میشه ببینید چی میگه .
سپاس
ویرایش توسط santoori_hooman : Monday 16 January 2012 در ساعت 01:33 PM
Thumbs Up/Down |
سلام
من یه سنتور مشقی می خواهم بین 100 تا 300 هزار تومان یه چیز واسه شروع می خواهم اما می خواهم خوب و خوش طنین باشه اگه کسی داره و قصد فروش داره لطفاً اعلام کنه چون تا فردا پس فردا قطعاً یکی می خرم.
09124304368
Thumbs Up/Down |
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط Shahrashoub [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ممنون از اینکه اطلاعات ساز گذاشتی. راستی سازت از نظر صفحه خیلی خوبه پررگه /صدفی
است. میشه با دوربین چندتا عکس دیگه بذاری (و صفحه پشت). استادتون میگه صداش
چطوره ؟ نمونه صدا هم اگه مقدوره عالی میشه.
سپاس
Thumbs Up/Down |
بنا به درخواست دوستان عزیز و سهل کردن قسمتی از کار تاپیکی رو ایجاد کردیم تا دوستان خیلی
سریع به شماره های سازندگان و اطلاعاتی درباره ی اونها دستیابی داشته باشن.
نام تاپیک : [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سپاس
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان اینم عکس سنتورای من.
هر دوتاشون 2مهره سالاری یکیشون رو فروردین خریدم 500000 اون یکی رو هم آذر خریدم 600000.
در اجاقی طمع شعله نمیبندم ....خردک شرری هست هنوز
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
صداشون بد نیست خوبه. دوست دارم نمونه بذارم اما راستش باید با گوشی ضبط کنم که زیاد خوب نمیشه ولی اگه فرصتی پیش اومد چشمممممممممممممممنوشته اصلی توسط mezrab talae [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در اجاقی طمع شعله نمیبندم ....خردک شرری هست هنوز
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط simsimm [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ممنون دوست عزیز که اطلاعات سازهاتونو (همراه با تصویر) گذاشتین.![]()
Thumbs Up/Down |
فعلا دوربین دم دستم نیست ولی چشم!نوشته اصلی توسط santoori_hooman [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
راستش استادم خودش فروشنده رو معرفی کرد وقتی هم بهش نشون دادم یه قطعه زد گفت ساز خوش صداییه!
نمونه کار هم ایشالله بعدا میزارم الآن درگیر امتحانامم.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)