0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 38/5 Given: 0/0 |
سلامنوشته اصلی توسط mil_2010 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اینکه صفحه زیر طاب برمیداره چیز عجیبی نیست معمولا این اتفاق میفته و این موضوع مسئاله ساز نیست مگر اینکه بقدری باشه که صفحه بترکه... در مورد صفحه رو متاسفانه این مشکل جدیدا زیاد شده که صفحه رو کاس (طاب به سمت پایین) میشه یا برآمدگی پیدا میکنه
این مشکل برمیگرده به دو مورد 1 اینکه چوب تازه هستش و آوند ها و بافتهای چوب هنوز زنده هستش 2 - باز بخاطر اینکه چوب تازه و زنده هستش و صدای ساز در نمیاد سازندها میان صفحه روی ساز رو نازکتر برش میدهند که صدای ساز در بیاد...
کاس شدن صفحه بر روی صدای ساز تاثیر گذاره و در طول زمان و با تغییر فصل و تغییر شرایط آب و هوایی , بیشتر و احتمال ترکیدن صفحه روی ساز هم بیشتر میشه... اتفاقی که برای یکی از سازهای من که از خود آقای سالاری گرفته بودم افتاد... به دو سه ماه نکشید صفحه بقدری طاب گرفته که یک روز موقوع کوک کردن ساز یک ترک از کنار گل ساز به سمت خرکها برداشته شد...
پیشنهادم اینه که از سازنده ای ساز بگیرید که درست ساز میسازه و صنعت سازش و هنرش بیشتر از مادیات براش ارزش داشته باشه...
ویرایش توسط ehsanparty : Wednesday 12 June 2013 در ساعت 09:24 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
خیلی ممنون از توضیحاتتوننوشته اصلی توسط ehsanparty [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من چند روز بعد با فروشنده ساز تمای گرفتم و گفتم میخوام ساز پس بیارم
دلیلمم که براشون گفتم ایشون گفتن اگه دوست داری پس بیار من مسئله ای ندارم ولی به این نوع سنتور میگن گربه ماهی چوب ها اول صاف هستن ولی توسط خود استاد کمی به اونها تاب داده میشه که صدای ساز بهتر و رساتر باشه
منم تا تهران رفتم و سازمو بردم پیش یه استادی که نگفته به من گفت که این چه سنتوری هستشو و پیش هرکسی ببری تأییدش میکنن
خیالم راحت شد
ولی به یه دلیل دانشگاه مجبور شدم بر گردم سنندج و از تهران و کلاس فاصله گرفتم
الانم خودم از روی کتاب مشغول زدنم کم کم، تا پاییز که برم پیش یکی از اساتید سنندج
به هر حال ممنونم از توضیحاتتون
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط mil_2010 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
همون طور که ااحسان جان هم اشاره کرد بعضی از سازندگان قوسی(برآمدگی کم نه زیاد) که در صفحه زیرین سنتور ایجاد میکنند که صدا باز و بهتر شنیده شود اما در صفحه بالا نباید برآمدگی داشته باشیم و صفحه باید صاف باشد که به اون برآمدگی اصطلاحا طاب میگن .
اینشالا که موفق باشی و کلاس ها رو هم ادمه بدی
سپاس
Thumbs Up/Down |
Received: 34/3 Given: 0/0 |
برامدگی صفحه رو اگه زیاد نباشه مهم نیست. اتفاقا صفحه رو باید یک مقدار برامدگی داشته باشه. به این جهت که پل های سنتور یک مقدار از دیواره کلاف ها بلندتر هستند. ازطرفی صفحه رو هم به نحوری تراش میخوره که باعت تحدب صفحه رو میشه. البته این برامدگی نباید زیاد باشه
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام من تازه آموزش سنتور را شروع کردمٰوقتی میخواستم ساز بگیرم دوستان گفتن برای شروع سازهای آقای حسن تحویلیان را بگیر خیلی خوب هستن و قیمتش یک میلیون هست می خواستم بدونم نظرشون درسته یا نه؟ با تشکر
Thumbs Up/Down |
سلام. کدوم شهر هستید؟نوشته اصلی توسط Majid/habibfar [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان
بنظرتون بهترین سازنده ی سنتور در رشت کیه؟
ممنون میشم اگر کسی شناخت داره معرفی کنه
Thumbs Up/Down |
ببببببببببببببببلسلام در مورد سازهای راسخ کسی اطلاعاتی داره؟؟؟
Thumbs Up/Down |
سلام. سازاش خیلی گرونن فکر کنم دور و بر 4یا 5 میلیون باشن. من بودم ازش نمیخریدمنوشته اصلی توسط OMIDsantoori [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 1/0 |
سلام
از سازهای باجلان کسی اطلاعات داره . آدرس و یا تلفن هم اگه باشه ممنون میشم . متشکرم
Thumbs Up/Down |
سلام استاد سید جمال فلاح شمسی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)