0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام
اقا دوبل پدا تاما آیرون کبرا تو ایرا ن پیدا میشه ؟ قیمتش حدود چنده؟
اسم چندتا فروشگاه تو تهرون که درامز و وسایل مربوط بهش رو بفروشن رو اگه میشه بدید
Thumbs Up/Down |
اقا یکی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
فکر کنم پیدا بشه قیمت ندارم چنده الان
Thumbs Up/Down |
تو ایران هست دورو ور 400 تومنه
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان
من میخوام درام نوازی رو شروع کنم و الان واسه شروع کردن چه تجهیزاتی لازم دارم و حدود قیمت چنده ؟
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط edvard_dark [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اگه نظر منو بخوای واقعا" یه جفت چوب و یک معلم خوب
ارسلان
پ. ن: البته 99% آدمها این پیشنهاد رو گوش نمیدن از جمله خود من زمانی که شروع کردم همین کارو نکردم و خب اشتباه کردم توی اون زمان.
ویرایش توسط avm : Sunday 16 October 2011 در ساعت 11:09 PM
Thumbs Up/Down |
سلام بچه ها. لطفاً راهنماییم کنید. من حدود 1500000 پول دارم می خوام درام اگوستیک بخرم چی بگیرم که هم صداش خوب باشه هم با بودجم جور در بیاد. بغیر از سیمبال. فقط واسه خوده درام این بودجمه. اگه میشه خیلی فوری راهنماییم کنید. خیلی خیلی ممنون.
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط ashil_4444 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به نظر من یه سری به نمایندگی SONOR و نمایندگی MAPEX بزنین چون غیر از اینا باید خیلی بگردی، احتمال اشتباه زیاده چون نمایندگی های دیگه زیاد فعال نستن، تا حداکثر پولتون ساز رو انتخاب کنین.
ارسلان
Thumbs Up/Down |
ارسلان جان دستت درد نکنه. میشه آدرسه نمایندگی یا شماره تلفونشو بهم بدی. حالا با این قیمت میشه درام خوب گرفت. از راهنماییت ممنونم.
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط ashil_4444 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام
در واقع به علت تبلیغ نبودن نمیتونم توی پست عمومی بگم خواستی پست خصوصی بفرست
ارسلان
Thumbs Up/Down |
سلام. من یه ست سیمبال Alchemy-istanbol میخوام. هرکی میتونه منو راهنمایی کنه که از کجا تهیه کنم،ممنونش میشم. تقریبا کل تهران رو گشتم
Thumbs Up/Down |
سلام پست خصوصي بده آدرس اش رو بدمنوشته اصلی توسط mnmnmn [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ارسلان
ویرایش توسط A_Cops_2 : Saturday 14 January 2012 در ساعت 02:44 AM دلیل: از سایت های فارسی با موضوع مشابه نام نبرید
Thumbs Up/Down |
Salam be hameye dostan man ye drums tama is52 daram az sedaye talgham razi nistam kasi mitone rahnamayim kone! sabkamam rocke. ye soal dg snare man chobie. mikham ye snare felezi tahie konam plz rahnamayi??? mamnonam
Thumbs Up/Down |
bebakhshid ye soal dg ham daram symbal paiste 201 monaseb vase rock? man mobtadiam ostadam nadaram chon to shahre ma ostade khob nist pas plz rahnamayim konid mamnonam.![]()
Thumbs Up/Down |
سلام
ممنون میشم فارسی تایپ کنین
در مورد سازتون، منظور از talgh همون پوسته؟! در هر صورت پوستو باید کوک کنین که اینم احتیاج به تجربه داره!! در مورد سنج هم که البته درستش Cymbal هست نه symbal، paiste 201 انقدر مشقی هست که بهتره فقط به عنوان سنج تمرینی استفاده کنین، چون برای تعیین سبک سنجها مدلهای بالاتر رو باید به فکرش باشین.
بازم سوالی بود بپرسین
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
ممنونم ارسلان جان . اخه من شنیده بودم بوسته های درام حالت سیم تست گیتاره و باید تویض بشه. یه سوال دیگه من استاد ندارم و از روی خود اموز اسکات شرودل تمرین می کنم من ساکن همدانم و اینجا استاد خوب نیست شما نظرتون چیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)