0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
امروز رفتم بازرگانی واقف
توی کوچه مقصودی، کنار هتل بزرگ تهران
خیلی جای جالبی بود
درامز Sonor Smart Force دیدم که قیمتش حدود 2 و 400 بود
اگه ساز Fernandez یا Sonor میخواین حتماً برین اونجا
راستی
سنچ های Stegg داشتن
مارک خوبیه؟
Trying to reach It
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
والا سنجها رو اصلا نمیشناسم به جز Paiste و Zildjian. اصلا شما با هیچکدوم از این سازها که دیدین زدین ببینین صدا هاشون چه جوریه؟ اینطور که معلومه، همه شون هم در بودجه شما جا میگیرن. اینجا دیگه میرسی به اینکه از صدای کدوم، و یا حتی از قیافه کدوم خوشت اومده بیشتر.
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
اینم لینکش توی سایت Sonor
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من حالیم نمیشه از این چیزا
5 مدل داره
میشه بگین کدومش به درد متال میخوره؟
تفاوتشون ظاهراً توی اندازه ی طبل هاست
- - - Updated - - -
نزدم باهاشون والا
چون چیزی از صداشون نمیفهمم
امیدوارم درامر های بزرگوار سری به این تاپیک بزنن و بگن کدوم از نظر صدا بهتره
ولی با توجه به اینکه Sonor آلمانیه
به نظرم میتونه گزینه بهتری باشه
Trying to reach It
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
سلام فكر كنم گزينه مناسبي باشه در مورد سنج هم چون براي شروع ميخواين زياد سخت نگيرين چون بازم بعدا بايد عوض كنين، من با چندتا stagg زدم، هم خوب هم بدش رو ديدم همونطوري كه zildjian sabian خوب و بد ديدم.
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
خوب خدا رو شکر یه درامر پیدا شد. چون من واقعاً زیاد از درامز حالیم نمیشه. ولی در مورد سایز قطعات، هرچی قطر اونا بیشتر باشه صدای بم تری دارن.
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط FMETAL [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
همونطوری که دوستمون گفتن هر چی قطر بیشتر صدا بم تر و سنگین تر ولی در مورد بخصوص سنجها، هر چی قطر بیشتر هم صدا تیره تر و مید بالا.
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان. به راهنمایی نیاز دارم. همسرم به درامز علاقمنده ولی هیچوقت دوره آموزشی نگذرونده. هیچوقت هم ساز مشابه نداشته. میتونم بگم به اندازه من بی اطلاعه. قصد دارم به مناسبت هدیه تولدش بهش درامز کادو بدم. لطفا راهنماییم کنید با بودجه حدود یک میلیون امکانش هست؟! اگر نه حداقل بودجه لازم چقدره؟درامز و پیشنهاد میدین یا پرکاشن؟؟ چه مارکی و پیشنهاد میدین که بعد از یادگیری نیاز به تعویض ساز نباشه؟ دست دو یا نو؟ من ساکن گیلان هستم. کسی هست که مرکز فروشی در رشت بهم معرفی کنه؟با درنظر گرفتن شرایط ذکر شده ممنون میشم کمکم کنید.![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
سلام
بله با این بودجه می تونین
البته باید بدونین همسرتون چه سبکی می هواد کار کنه ؟
پاپ ؟
راک ؟
متال ؟
جز ؟
بلوز ؟
...
حتی متال و راک هم که بخواد کار کنه باید بدونین دقیقا چه سبکشو می خواد کار کنه ؟
بعد از اینکه فهمیدید می تونید برند هارو به ترتیب کیفیت با هم مقایسه کنید
باید بدونید چه سبکی می خواد کار کنه چون تیکه های درامز خیلی مهمن
من کارم Progrresive Metal هست ست درامزم فرق می کنه تیکه هاش با ست درامز دوستم که فقط Death Metal کار می کنه
Thumbs Up/Down |
دوست من شما برای شروع فقط یه جفت چوب احتیاج دارین و مترونوم، استاد خوب و متد مناسب سپس یه استاندارد کیت باید داشته باشین و تا ۱_۲ سال اول فکر سبک رو نکنین، چون برای مبتدی متدهای مشترک بسیاریرو باید بزنین.
ارسلان
Thumbs Up/Down |
چرا شروع از خود ساز اشتباهه! ؟نوشته اصلی توسط SinCIty [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
من ب حرفت گوش کردم و الان ب نظرم واقعا حرفت درسته
Thumbs Up/Down |
سلام،ببخشید بین دو درام دیجیتال DD-306وDD-305 کدومشون بهتره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)