0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
سلامنوشته اصلی توسط DOB [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بله باید عوض بشه! البته در صورتی تاثیر زیادی داره که خود ساز هم خیلی عالی باشه جنسش
در مورد درس هم تا یه جایی برین جلو متدها و کتابهای دیگه هم بزن
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
MAMNON AZ RAHNAMAYITON
Thumbs Up/Down |
Received: 6/1 Given: 1/0 |
مرسی :(
ویدیو کنسرتهای شادمهر - ویولن :http://www.noteahang.com/forum/showthread.php?t=11081
ویدیو کنسرتهای دیوید گرت:http://www.noteahang.com/forum/showthread.php?t=13314
فول آلبوم دیوید گرت:http://www.noteahang.com/forum/showthread.php?t=11508
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط avm [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام
اگه ممکنه آدرس این نمایندگیها رو هم تو پیام خصوصی برام منم بفرستین منظورم Mapex, Sonor یا اگه نمایندگی دیگری هم هست.
با سپاس.
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط aliaghil [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام
از دوستان کسی نیست کمکی به ما بکنه
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط aliaghil [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
کیست مرا یاری کند؟
Thumbs Up/Down |
پیام خصوصی نمیشه به شما داد، تنظیم اش رو درست کنین تا بشه براتون فرستادنوشته اصلی توسط aliaghil [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط avm [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام
تنظیمات پیام خصوصییم رو چک کردم مشکلی نداره میتونین برام پیغام بفرستین، اگه نمیتونین شاید بخاطر اینه که تعداد پستهای من پایینه چونکه به همین دلیل خودم نمیتونم پیام خصوصی بفرستم.
Thumbs Up/Down |
ارزونترین نوع درام برای شروع یادگیری حدودا چه قیمت هست؟
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط noteahang12 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
راستش با گرون شدن دلار فکر کنم مینیموم 500-600 تومن
ارسلان
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 3/0 |
سلام و درود به تمام کوبه ای نوازان عزیز
بزرگ ترین اشتباه اینه که از ساز شروع به یادگیری کنید، ی پد آموزشی تهیه کنید و شروع کنید
کسانی هم که شیراز باشیند من در خدمتشون هستم می تونم راهنمایی کنم
موفق باشید
Thumbs Up/Down |
سلام
دوست عزیز اگه ممکنه آدرس نمایندگیهای Mapex, Sonor یا هر نمایندگی دیگهایی که میشناسین تو تهران رو هم تو پیام خصوصی برام بفرستین.
با سپاس.
Thumbs Up/Down |
این پد آموزشی چیه؟کجا تهیه کنمش؟
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط Silver123 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام
پد آموزشی چیه؟
لطفا اساتید درامز راهنمایی بفرمایند.
من میخوام درام بگیرم، سبکی هم که میخوام کار کنم راک و متال هستش، از چه برندی درام تهیه کنم بهتره؟
بعد یه مغازه ساز فروشی رفتم صاحب مغازه میگفت تو درام آکوستیک بگیری به خاطر بلندی صداش به مشکل میخوری اول فکر جاشو باید بکنی، میگفت تو که نمیتونی همهش آروم کار کنی برای اینکه دستات سریع و قوی بشه ناچاری با شدت ضربات مختلفی کار کنی و این یعنی تولید اصوات با فرکانسهای مختلف از بلند تا ضعیف، میگفت چند روز که کار کنی هم صدای اعضای خانواده در میاد هم همسایهها، میگفت اگه بخوای مکانی رو که سازتو اونجا میزاری آکوستیک کنی 500 - 600 تومنی هم اون برات هزینه بر میداره، میگفت از این درام های دیجیتالی بگیر چون میتونی روی بلندی صداشون کنترل داشته باشی بعد ببین اصلا خوشت میاد میتونی کار کنی، بعدا هم اگه پشیمون شدی میتونی با ضرر کمتری بفروشی.
نظر اساتید و اهل فن چیه؟ اگه راهنمایی بفرمایید ممنوم میشم در مورد صداش و آکوستیک کردن اتاق.
با سپاس.
Thumbs Up/Down |
سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید، عجله دارم.
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط aliaghil [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
پد یه وسیله ای هست که شما باهاش تمرینهای آمادگی دست یا پا رو انجام میدی که میتونه به صورت تقریبی ست باشه یا تکی که من خودن تکی دارم، در مورد یادگیری درامز بله البته ساز آکوستیک بهتره و حس خوبی میده! ولی واقعا صداش بلند هست و با 500-600 تومن هم نمیتونی صداش رو بگیری به این آسونی، برای شروع همیشه گفتم شما احتیاج به خریدن ساز نداری، شروع کن تمرین بعد از 2-3 ماه اگه دیدی واقعاعلاقه داری و از پس تمرینهای بعضا سختش بر میای برو ساز بخر، برای شروع فقط یه جفت چوب 12 تونمی لازم داری همین!!!
ارسلان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)