0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 169/4 Given: 162/6 |
درامز دیجیتال از آکوستیک گرون تره؟
قیمت دیجیتال از چقد شروع میشه؟
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
سلامنوشته اصلی توسط ehsan_golshan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
هم درامز آکوستیک میتونه از دیجیتال گرونتر باشه هم دیجیتال از آکوستیک گرون تر بستگی داره چه آکوستیکی و چه دیجیتالی
ارسلان
Thumbs Up/Down |
Received: 169/4 Given: 162/6 |
حدود قیمت دیجینال ارزون ترینش از چند شروع میشه؟
Thumbs Up/Down |
سلام
راستش من فروشنده ساز نیستم باید برین بازار یا مراکز فروش ساز و قیمت بگیرین چون قیمتها همش در حال تغییر هست
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط avm [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
چوب که بگیرم روی چی تمرین کنم؟
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط aliaghil [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
روی بالش که دست حالت بگیره و مچ ات قوی بشه، برای این که ریباند وجود نداشته باشه
ارسلان
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
من یه مدتی میشه درام اکوستیک گرفتم (قبلا v drum داشتم)
سنح هاش از نوع meinl MCS ه اما واقعا ارتعاشش بیش از حده .. تو نت سرچ کردم یه ویدیو بود دقیقا سنج هاش از مال من بود ولی اصلا در این حد ارتعاش نداشت... کاریش نمیشه کرد ؟
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط idahadi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
راستش دفعه اوله شنیدم کسی با این قضیه مشکلی داره، سنجها بر اساس سایز و مدل و ... ساستینهای متفاوت دارم در مورد مدل سنج شما و اونی که تو نت دیدن شاید موقع ضبط شدن صدا رو تغییر دادن و کم و زیاد کردن یا میکروفن دستگاه اینطوری ضبط کردن وگرنه دو سنج مثل هم تقریبا صدای مشابه دارن، حالا برای کم کردن رزنانس سنج میتونین از پد سنج استفاده کنین که صدای سنج رو خفه میکنه و اگه به این شدت نمیخواین میتونین دستمال کاغذی زیر سنج بچسبونین، دستمال بیشتر رزنانس کمتر
مرسی ارسلان
پ. ن: راستی با سفت و شل کردن پیچ پایه سنج هم میتونین تغیییرات ایجاد کنین
Thumbs Up/Down |
ممنون از جوابتون ...نوشته اصلی توسط avm [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
واقعیتش صدا هاشون بدجور اذیتم میکنه ... یک ضربه کوچیک به ride میزنی ارتعاشش قطع نمیشه به این راحتی ها ... نمیدونم چیکارشون کنم ... با شل و سفت کردن هم تغییر نمیکنه ...
عوضشون هم نمیشه کرد به قیمت بالا هم خریداری شده ... کلی رو اعصابمه ...
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط idahadi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
شما برای ضربه زدن به راید از سر استیک استفاده میکنین یا بدنه ؟! ؟! یا روی راید میزنین یا لبه سنج؟!
ارسلان
Thumbs Up/Down |
با سر استیک به روی ride میزنم ... مسئله اینه که با جزئی ترین ضربه هم صداش به این راحتی ها قطع نمیشه!
Thumbs Up/Down |
راستش درست هم میزنین!! عجیبه! کاش یه نمونه صدا میزاشتین گوش کنم ببینم غیر عادی هست یا شما عادت ندارین؟!
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
دوستان من تازه میخوام شرو کنم ! تصمیم گرفتم یه imperial star تاما بگیرم با یه ست zildjian ZHT. نظر شما چیه ؟! این تقریبا چه قیمتی در میاد ؟
Thumbs Up/Down |
من میگم مربوط به مکانی هست که تمرین می کنید که صدا خیلی برگشت داره و میپیچهنوشته اصلی توسط idahadi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
سلام. من می خوام 4 شنبه بیام تهران. می شه یکی منو راهنمایی کنه؟ می خوام بدونم این پد درام چنده؟ و این که روی پد می زنی صدا می ده؟ می شه باهاش درام زد؟
Thumbs Up/Down |
من پوست evans از كجا مي تونم گير بيارم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)