0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
آقا بسیار بسیار ممنون... من خیلی دوست داشتم این مفاعلن ها رو یاد بگیرم...
اما الان رکن ها رو به نشانه ی هجای نشون بدم واسم خیلی راحت تره... تا اینکه واسه نشانه های هجایی رکن فعل بنویسم...
همونطور که خودتون هم گفتید حفظ کردنشون آسون نیست
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
درود بر رامین عزیز ...نوشته اصلی توسط ramin_herfeiy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سپاسگزارم که تلاش می کنید و جوینده اید ... در هر کاری دشواری هایی هست و شما حتمن به یاد دارید که روز نخست که به دبستان رفتید هرگز نمی دانستید بابا را چگونه می نویسند و یا روز نخست که به کلاس موسیقی رفتید نمی دانستید که الفبای موسیقی چه هستند و نمی توانستید این الفبای هفت تایی را پشت سر هم تکرار کنید اما امروز همه ی این کارها را به آسانی انجام می دهید ! ... هر کاری تا سختی نداشته باشه دارای ارزش و پایگاه نخواهد بود ... من تلاش می کنم که رکن های عروض فارسی را نیز بیاورم که بسیار ساده تر از رکن های تازی هستند ... سپاسگزارم
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط karamghalavand [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سپاسگذارم... از زحمت و وقتی که میذارید واسه ی ما... مطمئن باشید مفید خواهد بود...
ا... پس به اینها میگن : رکن های تازی ؟ نمیدونستم... یه توضیحی میدید؟ تازی یعنی کجایی؟
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
یاد موسیقی های اصیل ایرانی به خیر !
Thumbs Up/Down |
Received: 96/0 Given: 0/0 |
سلام ودرود به استادکارگاه پیوندشعروموسیقی بنده تازه به انجمن اومدم ونوشته های شماروازاول دنبال کردم وخوندم
اگه لطف کنید این پست روادامه بدیدتاهمگان استفاده کنیم که بسیارمفیدوسودمنداست باسپاس ازتلاش شما
دوستت دارم ادعای کمی نیست - یاازاین حرفهای دم دستی - کوچه بازار- گفتنش را ازتمام وجودخودت مایه بگذار
Thumbs Up/Down |
درود... ایشون دیگه توی این سایت فعالیت نمیکنن... اما توی فیس بوک میتونید پیداشون کنید و سوالاتتون رو ازشون بپرسیدنوشته اصلی توسط shahparak [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)