0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 149/1 Given: 0/0 |
سلام لاکشمی جاننوشته اصلی توسط lakshemi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تولد یانی مربات مبارک (با تاخیر)
فکر کنم حسی که شما به یانی داری خود یانی به خودش نداره ! خیلی هیجان انگیزه حس و حالت نسبت به یانی.
.Applaud, my friends, the comedy is over
Thumbs Up/Down |
Received: 1,586/59 Given: 1,135/21 |
سلام استاد امیر عزیز و گرامینوشته اصلی توسط amir1055 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خیلیییی ممنون از تبریک تان. خب بله درست می گید حس علاقه و غرور عجیـبــــــــــــی به یانی دارم. علت هم داره. من دارم در عصر بزرگترین موسیقیدان قرن زندگی می کنم!!! اغلب مردم به همچین چیزی فکر نمی کنن. همون طور که زندگی در عصر بزرگ ترین بازیگران قرن، بزرگ ترین فوتبالیست قرن، و سایر بزرگان افتخار و سعادت می خواد. اونایی که 200 سال بعد به دنیا میان می گن خوش به حال کسانی که رونالدو رو دیدن! همون طور که اونایی که 100 سال پیش جناب گاندی بزرگ رو دیدن خوشبخت ترین بودن!
منم همچین طرز فکری دارم! شاید از نزدیک مفتخر به صحبت با یانی نباشم اما همین که در عصری مشترک با او زندگی می کنم بسیااااااااااار خوشحالم. و به نظرم همه باید نسبت به بزرگان عصرشون همین قدر علاقه و هیجان داشته باشند. چون افتخار کمی ندارند! موزارت رو ندیدیم اما یک جانشین خلف او رو که دیدیم! نباید خوشحال باشیم؟! چرا همه خوشحالی نمی کنن؟ نمی دونم؛ شاید تا وقتی نعمتی رو داریم قدرش رو نمی دونیم! اما من سعی می کنم بدونم.
هوش، به ارث برده می شود، دانش، آموخته می شود، بصیرت، کسب می شود،
اما حماقت، تا ابد طول می کشد!
Thumbs Up/Down |
نهلا البی باوی هم یکی از هم-سلیقه ها و هم-روحان منه! بانوی هنرمندی اهل مصر که خودش پیانیست قهّاری به شمار میاد. واقعا قهّار! هچنین کارهای گرافیکی قشنگی هم از یانی می سازه. از این کارش خیلی لذت بردم. فکر کنم اگه هموطن بودیم دوستان خوبی می شدیم!
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 149/1 Given: 0/0 |
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)