0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 4/1 Given: 0/0 |
سلام برای یادگیری نت نویسی که بشه ریتم و ... تنظیم کرد و خروجی نهایت پرینت گرفت. مقاله یا فایل اموزشی پی دی افی میخواستم . ممنون
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
سلام
محیط نرم افزار فاینالی یه جوریه که فکر نکنم نیاز به آموزش داشته باشه. یه کم کار کنین خودتون راحت یاد میگیرین. اگه بخواین با پی دی اف یاد بگیرین هم وقتتون به هدر میره و هم زود از یادتون میره.
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
با برنامه finale نميشه همچين كاري رو كرد... چون اين برنامه براي سبك هاي جهاني ساخته شده و متاسفانه اين قابليت رو نداره...نوشته اصلی توسط Arash-hadian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
شما اگه می خواید نت نویسی کنید به جز Sibleius سراغ هیچ نرم افزار دیگه ای نرید . فوق العاده راحته کار کردن باهاش . در عین حال که بسیار بسیار هم حرفه ایه . من الان شاید بشه گفت یک سال و نیمه که دارم ازش استفاده می کنم . واقعاً هیچ نرم افزار نت نویسی حرفی برای گفتن در مقابلش نداره . خودش هم اجرا می کنه نت ها رو . تمام ساز ها رو هم داره.
آخرین نسخه اش 7 هست. یه سرچ کنید توی همین سایت های دانلود فارسی هستش . البته برای اجرا ، حتماً صداهاش رو نصب کنید وگرنه با کیفیت Midi پخش می کنه که واقعاً افتضاحه . خود سیبلیوس یه پک صدا داره به اسم Sibelius Souns Essentials. اون رو حتماً نصب کنید تا یک اجرای خیلی خوب و با کیفیت و با صداهای طبیعی از نت ها داشته باشید .
--•*[The Life Has no CTRL+Z]*•--
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
sibelius narm afzare khyli khoobi hast vase ini kar be nazar man az finale ham behtare
Thumbs Up/Down |
سلام میشه راهنمایی کنید صدا های Sibleius را از کجا باید نصب کرد.
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط EmadS [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست عزيز اگر امكان داره توضيح دهيد اين پك را چگونه بايد تهيه نمود
وآيا با اين برنامه امكان نوشتن نتهاي ربع پرده (سوري و كرون) هم هست ؟چگونه؟
باتشكر
Thumbs Up/Down |
لطفا به موضوع تاپیک دقت بفرمایید دوستاننوشته اصلی توسط sshmha [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
این تاپیک راجع به برنامه Finale هست. نه Sibelius
ویرایش توسط Honey_Shababi : Sunday 14 April 2013 در ساعت 11:14 AM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 516/81 Given: 452/2 |
چگونه از فینال pdf بگیریم؟
Thumbs Up/Down |
خود برنامه finale به احتمال زیاد در قسمت export یا save as برای pdf باید داشته باشه. من دقیقا یادم نیست. چون روی سیستمم در حال حاضر، نصب نیست.نوشته اصلی توسط ac120 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ولی اگه نداشت، یه راه خیلی ساده بهتون پیشنهاد میکنم.
با یه برنامه مثل DoPDF یا برنامه های مشابه دیگه که صفحات رو از طریق پرینتر مجازی تبدیل به pdf میکنه میتونید به راحتی این کار رو انجام بدید.
به این صورت که بعد از نصب مثلا DoPDF، وارد برنامه finale بشید و از قسمت File و سپس Print پرینتر رو روی DoPDF قرار بدید و دستور پرینت رو اجرا کنید تا صفحه مورد نظر به فایل PDF تبدیل بشه.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 516/81 Given: 452/2 |
save as فینال پی دی اف نداره ولی اون دو پیدی اف فکر عالی بود اخه چند تا میدی دارم که نمیتونستم تبدیل به پی دی افشون کنمنوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلام
آیا کسی فونت sia quarter 5 رو داره یا میدونه از کجا میشه دانلود کرد. این فونت برای سری و کرن ساختن در فیناله خیلی خوبه اما از سیستمم پاک شده و توی گوگل هم پیداش نمیکنم.
سپاس
Thumbs Up/Down |
Received: 72/0 Given: 41/3 |
سلام و درود
نتی که قبلا نوشته شده و فرمت pdf یا jpg داره رو چه جوری میشه وارد نرم افزار کرد و ویرایشش کرد؟
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط vahid65 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
همچین چیزی بعید میدونم با نرم افزار finale امکان پذیر باشه.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
این که البته فقط با فرمت TIFF ساپورت میکنه. ولی فکر میکنم فقط نتهایی که با برنامه finale نوشته شدن رو میتونه تشخیص بده. نه هر نتی که از هر جا پیدا میکنید!نوشته اصلی توسط vahid65 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)