0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 384/4 Given: 1,625/1 |
سلام. سوال اول رو خوب متوجه نشدم.نوشته اصلی توسط Fereshteh_Baran [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
برای سوال دوم میتونید از Tools گزینه ی Text رو انتخاب کنید و بعد با دابل کلیک کردن در بالا یا پایین هر نت، شماره ای براش بنویسید.
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 171/0 Given: 161/0 |
همان عکسی که خودتون در تاپیک 33 گذاشته اید، شامل هفت میزان است. اگر تصور کنیم میزان 8 در صفحه بعد قرار دارد، و ما از میزان 5 باید تکرار داشته باشیم تا مثلا میزان 8 که در صفحه بعد قرار دارد. چگونه باید این کار را انجام دهیم؟
البته یک جوابی که خودم به آن رسیدم و دقیقا نمیدانم که درست است یا نه، این است که از میزان 5 تا 8 را یک بار قفل کنم و علامت تکرار را بگذارم ، بعد جای قفل میزان ها را عوض کنم. امیدوارم سوالم را واضح پرسیده باشم. ممنون از پاسخ های کامل شما.
آنجا که سخن به اتمام می رسد موسیقی آغاز می شود. بتهون
Thumbs Up/Down |
منظورتون اینجوریه؟!!نوشته اصلی توسط Fereshteh_Baran [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
بله دقیقا
ویرایش توسط Fereshteh_Baran : Monday 22 June 2015 در ساعت 09:14 AM
Thumbs Up/Down |
اینکه خیلی ساده ست!نوشته اصلی توسط Fereshteh_Baran [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
انتخاب میزانهای مورد نظرتون (روی اولین میزان کلیک کنید، shift رو نگهدارید و روی آخرین میزان کلیک کنید).
راست کلیک روی یکی از میزانهای انتخابی.
Repeats ==> Create Simple Repeat
Thumbs Up/Down |
سلام
این بار دوست دارم تجربه جدیدی که از فاینال پیدا کردم را برای شما بیان کنم
خود برنامه فاینال قسمت PDF دارد ولی من وقتی اسم آهنگهایی را که ایرانی بودند ، به فارسی می نوشتم و آن را پی دی اف میکردم، فونت من عوض میشد. هم برعکس می نوشت و هم حرف به حرف میکرد مثلا سنگ را می نوشت (گ ن س)
الان وقتی صفحه کامل میشود، آن را save میکنم و روی desktop می اندازم بعد روی آن راست کلیک میکنم و گزینه convert to adobe PDF را انتخاب میکنم، این بار فونت تغییر نمیکند.
Thumbs Up/Down |
سلام
میخواستم بدانم آیا امکان دارد که برنامه فاینال را روی تبلت یا گوشی که ویندوز ندارد ریخت؟
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 7/0 |
سلام نرم افزار فیناله ی من وقتی پخش میکنم دیر صدا پخش میشه مثلا من خط زمان رو گذاشتم رو حامل اول،پخش که میکنم وقتی خط زمان اومد رو خط دوم تازه خط اول صدای نتهاش میاد ممنون
Thumbs Up/Down |
سلام. فاینال رو بعید میدونم نسخه ای این چنین داشته باشه. اما برنامه های مشابهی برای اندروید هستند که بتونید در گوشی یا تبلت کار نت نویسی رو انجام بدید.نوشته اصلی توسط Fereshteh_Baran [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 35/0 Given: 79/0 |
درود دوست من، ورژن جدید نرم افزار asio4all رو از سایت خودش [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] دانلود و روی سیستم نصب کن، در بیشتر موارد مشکل تاخیر در اجرای نتها و ترکها بوسیله ی این نرم افزار بر طرف میشه .نوشته اصلی توسط Erfanta [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ای آنکه از دیار من آخر گریختی
چون شد که از تو باز نیامد نشانه ای
Thumbs Up/Down |
Received: 35/0 Given: 79/0 |
درود دوست من، نرم افزار فاینال نسخه ای برای موبایل و تبلت نداره ولی نسخه ی آندرویدی نرم افزار اف ال استودیو برای موبایل و تبلت وجود داره .نوشته اصلی توسط Fereshteh_Baran [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ای آنکه از دیار من آخر گریختی
چون شد که از تو باز نیامد نشانه ای
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 7/0 |
وقتی نتها رو تو فیناله میچینی وقتی گزینه ی پخش رو میزنی خط زمان تو اول خونه یک گیر میکنه لطفا راهنمایی کنید؟
ممنون
Thumbs Up/Down |
Received: 152/0 Given: 70/1 |
نوشته اصلی توسط Fereshteh_Baran [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
درود بر شما.
من از فینال استفاده نمیکنم ولی برای پرسش دومتون کمی جستجو کردم امیدوارم که درست بتونم توضیح بدم .
اینجور که من فهمیدم برای شماره گزاری روی نتها ۲ راه وجود داره.
۱. Articulation Tool
۲. Expression Tool
چنانچه ورژن کامل فینال رو دارید Guitar Articulations library رو به شیوه ی زیر کارگزاری کنید.
File menu>Load Library... Tablature Libraries folder>Guitar Articulations
اینجور که من خوندم با کمک از این Tool میتونید شماره برای نتها بنویسید
یک سایت هم پیدا کردم که داخلش راهنمای استفاده از امکانات این نرمافزار نوشته شده که برایتان آخر پیام خواهم نوشت.
با امید موفقیت شما.
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ما میتونیم هر کدوم یک معجزه باشیم
Thumbs Up/Down |
خیلی ممنون از توضیح و سایت جالبی که گذاشتید.
برای گذاشتن شماره انگشت، راه دیگری نیز وجود دارد که کاربر گرامی آقای یوسف در پست 33 همین قسمت توضیح داده اند.
Thumbs Up/Down |
سلام
میشه توضیح بدید چگونه می توان در این برنامه، روی نت ها علامت استکاتو گذاشت؟
من در قسمت tools گزینه هایی مثل خط اتحاد ، تریل، گلیساندو و ... را پیدا کردم ولی استاکاتو را نه.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام
این تکرار رو چطوری تو finale 2014 رعایت کنم
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)