0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
ببخشین من یه سه چهار خطی که مینویسم دیگه ادامه پیدا نمیکنه انگار ظرفیت صفحه که تموم میشه دیگه نمیره صفحه بعد !
چیکار کنم؟
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 373/0 Given: 166/0 |
تعداد bar (میزان) تموم میشه یا میزان خالی دارین و نمیره صفحه بعد !!! ؟؟؟؟نوشته اصلی توسط parisak1990 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط navid_bikas71 : Tuesday 17 December 2013 در ساعت 12:20 PM
Thumbs Up/Down |
آقا هر کار میکنم نت رو نمیتونم بنویسم یعنی علائم رو خطوط قرار نمیگیرن چراااااااااااا؟
Thumbs Up/Down |
Received: 373/0 Given: 166/0 |
با سلامنوشته اصلی توسط Iman_my_violin [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست من در قسمت راست وبالای صفحه اونجایی که نت ها (سفید،سیاه،چنگ و...) رو انتخاب میکنید تا روی خطوط حامل بنویسید یک حرف N هست وقتی میخوایین نت نویسی کنید باید اون دکمه ی N رو روشن کنید.
یک راه میانبر : در صفحه ی اصلی برنامه وقتی میخوایین نت نویسی کنین قبلش از کیبورد کامپیوتر دکمه N رو بزنید تا فعال بشه.
امبدوارم گفته هام گنگ نباشه
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
سلام اگه بخوام برا سنتور بنویسم رو کدوم ساز باید کلیک کنم؟
Thumbs Up/Down |
سلام و درود بر شما تهمورس عزیز آهنگ مبارک بادا رو با اجازتون دستکاری کردم که حال و هوای ایرانی رو بیشتر بگیره و ربع پرده هار رو تنظیم کردم،احساس کردم اینجوری بهتره با یک دنیا معذرت البته[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلام و درود بر شما تهمورس عزیز آهنگ مبارک بادا رو با اجازتون دستکاری کردم که حال و هوای ایرانی رو بیشتر بگیره و ربع پرده هار رو تنظیم کردم،احساس کردم اینجوری بهتره با یک دنیا معذرت البته[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 49/10 Given: 59/7 |
چرا اینقدر روند ترجمه کند است ؟
همش خرافات ... ذهن های پوچ و گنگ و بسته ...
بس کن دیگه
به خودت بیا ... چند ثانیه دیگه بیشتر شاید نباشی
------
وبسایت من برای دانلود آهنگ های بیکلام : http://bikalamha.com
Thumbs Up/Down |
با عرض سلام وتشکر از زحماتتون گزیینه مایکرتون تو کدوم منو هست وابزار پا کن کجا قرار دارد من احساس میکنم کرن وسری بعد از انتخاب و پلی خوب صدا نمیدن
Thumbs Up/Down |
سلام من هر کاری کردم نتونستم نسب کنم
Thumbs Up/Down |
با عرض سلام و تشکر از شما...
من هر کاری میکنم موفق نمیشم فارسی این نرم افزار را پیدا کنم. میشه لطفا یکبار دیگه لینکش را بگذارید
ممنون میشم
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 4/0 |
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط shilat [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
توی قسمت Edit بعدش preferences که بری توی زبونه General کادر سمت راست یه خط قرمز نوشته . بالای همون خط قرمز یه زبونه هست نوشته System روی همون بزن یه منوی کرکره ای باز میشه بعدش فارسی رو انتخاب کن
- - - Updated - - -
سلام خدمت دوستان
یه نفر زحمت بکشه بگه علامت هایی که توی سنتور داریم برای مشخص کردن دست چپ و راست رو چجوری توی این نرم افزار بذارم هر چی گشتم پیدا نشد . ممنون میشم راهنمایی کنین
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 4/0 |
سلام دوستان من یه نت توی ورژن 1.1 نوشتم اما زمان اجرا تکرار میزان ها رو اجرا نمیکرد . اما همون فایل رو توی ورژن 2 بازش کردم تمام تکرار ها رو اجرا کرد . چه دلیلی می تونه داشته باشه به نظر دوستان .
یه مطلب دیگه اینکه علام تکرار د میزان رو نداره چجوری می تونم تکرار دو میزان قبل رو اونجا بذارم . ممنون میشم راهنمایی کنین .
Thumbs Up/Down |
من میخوام نت نویسی ردیف رو برای تار و سه تار انجام بدم جهت چاپ کتاب..
همانطور که میدونید ردیف، کسر میزان نداره و همه نتها در یک میزان نوشته میشه...چطور میتونم کسر میزان نداشته باشم و فقط یک میزان داشته باشم که بطور نامحدود بشه نتها را در آن جا داد؟؟؟؟؟؟
خیلی کارم گیر پیدا کرده... لطفا توضیح بدین... ممنون میشم..
ویرایش توسط shilat : Thursday 23 July 2015 در ساعت 09:18 AM
Thumbs Up/Down |
دوستان کسی نمیتونه کمکی کنه؟؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید...
Thumbs Up/Down |
با سلام خدمت دوستان...
من چجوری میتونم ساز های مثل تنبک یا دف و تار و این چیزا ک تو خودِ برنامه میوزاسکور نیست رو بهش اضافه کنم؟
اصلا ایا این کار ممکن هست؟!
- - - Updated - - -
Dulcimer
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)