0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1,589/59 Given: 1,143/21 |
سلام آقا نیمای عزیز... بله حتما در انتها(هرچند که برای علم انتهایی نیست) حاصل کار رو تبدیل به پی دی اف خواهیم کرد تا همونطور که گفتین همیشگی بشه انشالله... ممنونم به خاطر حضورتون.نوشته اصلی توسط kak_maki_new [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 338/2 Given: 150/0 |
خواهش می کنم. مس دونستم خوشت میاد.نوشته اصلی توسط lakshemi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در 1938 در آمریکا معرفی شد و در مدارس ابتدایی با اون کار می کردند.
من از فردای خود ترسی ندارم
که بر سینه نشانی از تو دارم
ولیکن گر تو خواهی من بسوزم
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
سلام به همگی. بازم خدمت رسیدم با چند ساز زیبا
یوو ساز بادی قدیمی چینی
پاکاواج، پرکاشن سنتی هندوستان
سام وادینی ساز بومی هندوستان... البته فقط قیافه اش شکل پیانوست... صدایی شبیه هارمونیکا دارد!
بی وا ساز سنتی بسیار زیبای ژاپنی
فلوت بومی آمریکایی
یاماتوگوتو ساز سنتی ژاپنی
بوزوکی ساز زخمه ای بومی یونان
اینم بزرگ ترین ویولون جهان!
ویرایش توسط lakshemi : Friday 18 November 2011 در ساعت 06:11 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 63/5 Given: 272/0 |
نوشته اصلی توسط kak_maki_new [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
منم موافقم بهتره مقاله اش هم بزارین ممنون از اطلاعاتتون
منتظر فیلم بچهگیاتون هم هستیم kak_maki_newعزیز! (اصلا نمیتونم شما بچهگی شما رو تصور کنمD:)
من همين يك نفس از جرعه ي جانم باقي استآخرين جرعه اين جام تهي را تو بنوش
Thumbs Up/Down |
سلام بر دوستان خوبم. بریم سراغ چند ساز زیبا
ارگ کلیسا
نوعی اوکارینای چوبی
رباب... سازی که از بس قدیمیه هنوز مشخص نشده متعلق به ایرانه یا هندوستان!
شامی سِن ساز زخمه ای بومی ژاپنی
فلوت استخوانی! این فلوت زیبا و گران قیمت به احتمال زیاد از قدیمی ترین ساخته های دست بشر و متعلق به انسان های غارنشین گذشته بوده است. این فلوت از استخوان پای آهو ساخته می شود و امروزه سازندگان معمولا برای این که قیمت آن را بالاتر هم ببرند آن را خاتم کاری و جواهر نشان می کنند!
سیمبالوم... سنتور یونانی که البته در مجارستان هم شهرت زیادی دارد.
این هم پیانو های فانتزی امروزی
(به خاطر این پیانو ها از سایت [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] ممنونم).
ویرایش توسط lakshemi : Tuesday 22 November 2011 در ساعت 05:56 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
کی دلش میاد با این پیانو ها بزنه؟
:))
Thumbs Up/Down |
سلام
خاستگاه رباب شرق و جنوب شرق ایران قدیم بوده است.
در کل ایرانی محسوب میشه.
اون اوکارینای دومی ترسناکه! یارو دماغشو عمل کرده؟!!!
اون اوکارینا اولیه هم دقیقا هدجوینت ریکوردر هست که انتهاشو بسته و چند تا سوراخ اضافی روی بدنه اضافه کرده.
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
سلام مجتبی عزیزنوشته اصلی توسط M_T [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اما به نظر من این ساز متعلق به هندوستان بوده چون اولا این ساز به نام هندوستان ثبت شده و ثانیا خارجی ها هم ویولون رو از روی رباب هندی ها الهام گرفتن. اما همونطور که گفتم اطلاعات دقیقی در دست نیست و این مسئله هنوز جای بحث و گفتمان زیادی داره.
و اما در مورد اوکارینا هم دقیقا همینطوره که می گی... کلا از این نظرها ساختمان فلوت به نظرم زیبا ترین ،ساده ترین و در عین حال جالب ترین طراحی موسیقایی رو داره. چون می شه از یه فلوت چند فلوت دیگه طراحی کرد... با سرش و بدنه اش! خیلی دوست داشتنیه و هیچ ساز دیگه ای این طراحی منحصر به فرد و عجیب رو نداره.
Thumbs Up/Down |
این تعصب هندیت منو کشته!!!نوشته اصلی توسط lakshemi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
سلام. شب همگی به خیر. سازهای این قسمت عبارتست از:
یک عود عربی زیبا
تمبور هندی ساز زخمه ای بومی هندوستان... این تمبور به سیتار شباهت زیادی دارد ولی نباید آن ها را با هم یکی گرفت.
ایچی گِن کین قانون ژاپنی(به انگشتان دقت کنید)
شِنگ ساز بادی عجیب چینی
کمانچه ی ترکی... بسیــــــــــــار زیباست!
فلوت کلید داری بسیار گران قیمت ،آلیاژی از نیکل و مس... برق کلیداش چشمو می زنه!
این هم فلوت کلیددار آبنوس! مخصوص فلوتیست های مایه دار! پایینی هم از چوب بلسان بنفشه (نوعي اقاقياي بلند) بسیار زیباست!
قَراقِب ساز عربی که نوعی از ساز قاشقک می باشد
ویولون های الکتریک عجیب و رنگارنگ... این آبیه رو دلم می خواد بخورم بس که مث ژله س!!!
![]()
ویرایش توسط lakshemi : Monday 28 November 2011 در ساعت 10:39 AM
Thumbs Up/Down |
سلام لاکشمی جان
ممنون از زحماتت.
اون فلوت اولیه فکر کنم روکش طلا باشه یعنی همون آب طلای خودمون.
اون گن کین هم Guqin هست. جزء سازهای اصیل چین هست. معمولا توی فیلم های چینی دیده میشه.
خودمونیم اون عود هم خیلی خوشگل نیستا، چقدر روش امضا یادگاری کردند!
فرصت کنم یه عود خوشگل نشونت میدم.
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
سلام لاکشمی جان ممنون از زحماتت.
اون گن کین هم Guqin هست. جزء سازهای اصیل چین هست. معمولا توی فیلم های چینی دیده میشه.
سلام مجتبی عزیز... خواهش می کنم لطف داری
نه مجتبی این طور نیست... ببین من، ایچی گن کین (ichigenkin) رو نام بردم. که قانون ژاپنیه... اما چیزی که تو گفتی ساز کوشین یا همون Guqin بود که یه قانون چینیه...
اما این دو ساز اصلا یکی نیستن و کاملا با هم فرق دارن... هم اندازه و تعداد سیم ها... هم جنس و ضخامت چوب ساز و هم شیوه ی نواختنشون همه با هم فرق داره. برای همین گفتم به انگشتان دقت کنید... ایچی گن کین جزء معدود قانون هایی هست که باید حتما در نواختنش از انگشت دونه یا محافظ انگشت استفاده کرد.
اتفاقا من از همین امضاهای یادگاریش خوشم اومد و تصمیم گرفتم این عکسو برای عود عربی انتخاب کنم. از سازایی که روش امضا می کنن خیلی خوشم میاد!!! خورشیدهای روش و حفره های بزرگش خیلی برام جالب بود... اما حتما اگه دوس داشتی یه عود خوب نشونمون بده.خودمونیم اون عود هم خیلی خوشگل نیستا، چقدر روش امضا یادگاری کردند! فرصت کنم یه عود خوشگل نشونت میدم.
ممنونم از این که همیشه مطالب منو با دقت دنبال می کنی و راجع بهشون نظر می دی...
سپاسگذارم از نظرات و ایده های خوبت.
Thumbs Up/Down |
سلام
در مورد Guqin حق با شماست.
اما عود:
اون عودی که شما گذاشتی، شمسه هاش با کیفیت نیست.
این ها رو ببین:
بعضی از عود ها پشت کاسه شون هم طراحی منبت کاری داره که خیلی شکیل هست، عکس با کیفیت ازش فعلا ندارم.
ویرایش توسط M_T : Monday 28 November 2011 در ساعت 08:49 PM
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 18/1 |
سلام/پيشينه و اطلاعاتي راجع به چنگ هم دارين؟/منظورم يونيك و بكرشه/ممنون از تاپيك زيبا/
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
خیلی جالب بود راستش با دیدن اون تخته رخت شویی رفتم به دوران دبیرستان که با لبه اتود (rotring) میکشیدیم به لبه میز تا معلم رو اذیت کنیم .
در اجاقی طمع شعله نمیبندم ....خردک شرری هست هنوز
Thumbs Up/Down |
سلام مجتبینوشته اصلی توسط M_T [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به به... خیلی قشنگه... بسیار چشم نوازه... چنین عود هایی با این همه ریزه کاری حتما باید خیلی گرون قیمت باشن... من کلا عود خیلی دوست دارم ... چرا؟ طبق معمول چون صدای بمی داره! به خصوص توو سریال یوسف پیامبر خیلی با صدای عود کیفور می شدم . ولی شرایط جسمانیم طوری نیست که بتونم با سازهایی که با گردن یا کتف ارتباط مستقیم دارن کار کنم(به عبارتی با هیچ ساز دیگه ای به جز ساز خودم!!!)
به هر حال ممنون مجتبی. پیر شی فرزندم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)