0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 445/2 Given: 787/1 |
سلام ...
خواهش داداشششششششششش
ترجمه مهران ضیایی ... انتشارات چنگ ...
مطمئنم از خوندنش لذت میبری... به یکی از دوستام که دانشکده موسیقی درس میخونده نشونش دادم گفت فوق العاده کامل و عالیه .. اونم تاییدش کرد ... خیالم راحت شد..
خداحافظ .. همین حالا.. همین حالا که من تنهام
خداحافظ... به شرطی که .... ببینی تر شدن چشمام
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
یه کتاب هست به اسم خلاقیت موسیقی که البته بیشتر برای بچه های کنکوری خوبه
ولی توش مطالب خوبی داره تقریبا در مورد اکثر ضمینه های موسیقی خلاصه توضیح داده.
تئوریش رو واقعا خوب توضیح داده.
بهتون پیشنهاد میکنم.
اسم:خلاقیت موسیقی
مولف:کیوان جعفری نژاد
انتشارات: راه اندیشه
هنر گوش دادن را فرا گیرید
گاهی فرصتها به آرامی در میزنند
Thumbs Up/Down |
Received: 7/0 Given: 1/0 |
دوستِ عزیز هارمونی اصلا مبحثِ خود آموزی نیست :)نوشته اصلی توسط midnight 1 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
یکی از بهترین کتبِ هارمونی که در ایران تدریس میشه کتاب هارمونی دوبفسکی هست که البته اصلا خود آموز نیست :)
Thumbs Up/Down |
Received: 34/0 Given: 21/0 |
سلام سایت ها به زبان انگلیسی بود که...نوشته اصلی توسط Sina_Eftekhari [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام بر دوستان اقا من کتاب درک و دریافت موسیقی کیمی ین رو دارم هر کجا گشتم CD این کتاب گبرم نیومد کسی لینک داره واسه دانلود؟؟
Thumbs Up/Down |
Received: 58/1 Given: 4/0 |
در مورد موسیقی کلاسیک ایرانی به نظر من کتاب تئوری موسیقی استاد علی نقی وزیری خیلی جامع و کامله... بعد از اون هم کتاب تئوری موسیقی روح الله خالقی خیلی مفصله
ولی اگه دنبال یه چیز جمع و جور هستید کتاب تئوری موسیقی استاد حسین علیزاده خیلی جالبه
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
درودنوشته اصلی توسط alimehrabiyan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست عزیز نمیدونم از کدوم شهر هستین... اما سی دی اون در بازار موجوده... من زیاد دیدم
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 242/20 Given: 76/14 |
رامين هست منم ديدم. ولي فكر كنم دوستمون تو مايه هاي سرقت فرهنگي و ايناست.
Thumbs Up/Down |
Received: 154/1 Given: 101/1 |
منم چند جا رفتم دنبال سی دیش نداشتن جایی. یه کمی اگه درک داشتن سی دی رو با خود کتاب عرضه میکردن
از آزادی "یواشکی" زنان
حمایت کنیم
Thumbs Up/Down |
Received: 242/20 Given: 76/14 |
عليرضا هستا. آدرس پستي بدي من برات ميگيرم پست ميكنم اصلا.
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
شاید دلیل اینکه سیدی رو جدا میدن اینه که قیمت کتاب زیاده... قیمت خود سیدی هم 3...4 تومانه... واسه همین شاید دیدن مجموعش زیاد میشه جدا جدا فروختن
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)