0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
از كليه علاقه مندان به ساز دهني خواهشمندم در صورتي كه آهنگي شنيده اند كه در كنار خواننده قطعه اي نيز با ساز دهني نواخته شده با ذكر هر گونه اطلاعاتي كه بشود به راحتي آن را تهيه كرد در اين تايپيك اعلام نمايند(ايراني يا خارجي) . فكر كنم آرشيو جالبي خواهد شد. نظر شما چي هست؟
آهنگ كافه هاي شلوغ - آلبوم حريس خواننده : محسن چاوشي[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط adostei : Tuesday 20 December 2011 در ساعت 06:42 AM
Thumbs Up/Down |
حضور ذهن ندارم،ولی 1 آهنگ سراغ دارم که خیلی هم زیباس:
Artist: Archive
Tittle: Again
Album: You All Look the Same to Me
Year: 2002
Country: England
Genre: Progressive Rock
Duration: 16:21 min
Tom Brazelle - harmonica
Download Again. mp3 :
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/1 |
Shape of my heart - Sting
سعی کنید موقع شنیدن این آهنگ احساسات خودتون رو کنترل کنید... :دی معروفه بابا همه شنیدن.. اگه نشنیدین عجله کنید و نصف عمر خودتون رو نجات بدید..
از خانه بیرون میزنم اما کجا امشب...
[glow=FFC600]نمونه کارهای من[/glow]
Thumbs Up/Down |
لطفا اگه كسي اجراي والس هاي كلاسيك با سازدهني رو داره بذاره. ممنون
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 3/0 |
آهنگ ولنتاین از علی اصحابی.
Thumbs Up/Down |
Received: 49/2 Given: 1/0 |
نوشته اصلی توسط Mohammad_ngml [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست خوب ممنون از شما
ای کاش ، به جای ساز دهنی از ساکسیفون استفاده می کرد
ای کاش از ابتدای موسیقی حس این ساز رو به شنونده نشون میداد
البته قطعه ای بسیار زیبا هست
برای این تنظیم احترام زیادی قائل هستم
نظر شخصی خودم رو گفتم
آخه عاشق ساکسیفون هستم
[SIGPIC][/SIGPIC]
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/1 |
واقعا گاهی انتخاب ساز کششی برای یه آهنگ واقعا سخته.. ویولن.. و یا حتی نی و فلوت یه آهنگ رو جوری متحول کنه که خود آهنگساز اصلی قطعه هم به ذهنش نمیرسیده..نوشته اصلی توسط alibadi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به هر حال سازدهنی به نظرم یه غم مخصوص به خودش رو داره.. به این آهنگ هم میخورد و این هم در نظر داشته باشید که گیتار و ساز دهنی از دیر باز 2سازه خواهر و برادر برای دوئت محسوب میشدن..
مرسی از نظر با ارزشتون علی عزیز..
از خانه بیرون میزنم اما کجا امشب...
[glow=FFC600]نمونه کارهای من[/glow]
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
تا حدود يك سال پيش هيچ چيز از موزيك و آهنگ نميدونستم و ساز دهني يكي از آرزوهاي كودكي بيش نبود ولي الان پس از اين مدت و تصميم براي رسيدن به يك آرزوي دوران كودكي باعث شد كه الان با اين ساز و سبك تقريبا زندگي كنم و از خدا ميخواهم كه اونقدر كمكم كنه كه بتونم روزي در يك كنسرت ساز بزنم . انشاا...
شما چطور ؟ اگه خواستيد احساس خودتون رو بنويسيد چون مطمئنا به خود و ديگران براي رسيدن به هدف انگيزه ميدهيد.
آرش دوستي.
آهنگ رفتی از فرهاد جواهرکلام
ویرایش توسط adostei : Friday 23 December 2011 در ساعت 11:45 AM
Thumbs Up/Down |
Received: 25/2 Given: 3/1 |
دوستان عزیز ممنون از این کارهای که گذاشتید
انشالله همتون موفق باشید و سعی کنید برای ساز خودتون تبلیغ کنید
روزی به اخرش میرسید
البته اخر برای هر کسی یک جایی هست
زدن در کنسرت یا هنرجو داشتن یا تدریس توی فرهنگ سرا یا نفر اول شدن در یک مسابقه سازدهنی یا . . .1
من همشو تجربه کردم
ولی واقعا اگه می خوایید پیشرفت کنید کارها و کتاب های خارجی ها رو بخونید
و همینطور نوآوری کنید چون این ساز کارش نو اوری و ابتکاره و همه اونایی که روزی نوازنده بزرگی شدن ابتکار داشتن
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان
توي پرتال نمونه كارها قسمت هارمونيكا يه نمونه كار خودم رو گذاشتم به اسم تنهایی
اگه وقت داشتين و شنيدين خوشحال ميشم نظرتون رو بخونم. باتشكر![]()
ویرایش توسط adostei : Friday 13 January 2012 در ساعت 09:44 PM
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان.
پیشنهاد میکنم به این آدرس مراجعه کنید و آخرین مصاحبه با استاد بزرگ سازدهنی ایران آقای منصورپاک نژاد رو بخونید.
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 0/0 |
دوستان بهتان پیشنهاد میکنم حتما آلبوم دوست قدیمی اثر بابک صفرنژاد را تهیه کنید و گوش کنید،ساز اصلی در کلیه قطعات سازدهنی است،واقعا نیازتان را به شنیدم صدای سازدهنی را رفع میکند.
من در اولین کنسرت اجرای این آلبوم هم حظور داشتم،واقعا بابک صفرنژاد یکی از بهترین های آسیاست در سازدهنی.
حتی آن آهنگ کافه ها از محسن چاوشی هم سازدهنیش کار بابک صفرنژاد هست،حتی آهنگ فیلم هزار چهره هم کاری از آنهاست.
دوستانی که در تهران حظور دارند انشاالله اواخر بهمن ماه اگر همه چیز درست پیش بره،یک اجرایی داریم که بیشتر یک کنسرت راک پژوهی است تا کنسرت،اما در آن قطعات خیلی مختلفی با همراهی سازدهنی نیز اجرا میکنیم،نوازنده ساز دهنی هم یکی از شاگردان استاد پاکنژاد هست،اگر تمایل به شرکت در آن داشتید با من از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید.
تموم شد رفت....
الآن که این متن رو میخونید، من دیگه اینجا نیستم
اگر بدی ای از من دیدید، ببخشید
دوستتان دارم، خدانگهدار
مسعود....
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان
چند روز پيش تو شبكه من و تو ديدم در خصوص گروههاي موسيقي و سبكهاي اون داره برنامه پخش ميكنه به اين فكر افتادم كه برم تو سايتشون و از اونها درخواست كنم كه در خصوص گروههاي سازدهني و نمونه فعاليتهاشون نيز برنامه تهيه كنن و اين كار رو هم انجام دادم.
از شما نيز درخواست ميكنم در صورت ممكن كار مشابه منو انجام و در صورتيكه ترتيب اثري در اون شبكه به درخواست ما داده شد يكديگررو درجريان بزاريم شايد بتونيم يه خورده اطلاعات و نمونه كار رو ببينيم. موافقين ؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)