0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان عزیز
بچه ها من چند سال میخوام درامز بخرم کار کنم، فعلا که جور نشده، ولی میخوام به زورم که شده جورش کنم!
ساده میپرسم که ساده جواب بدین:
1- با چه ستی از درامز شروع کنم؟
2- قیمت این ست حدود چه قدره الان؟
3- من خرم آباد هستم، استاد هم موجود نیست :دی، راهنمایی کنید واسه خودآموز چی بگیرم؟
4- ویدئوی Mike Michalkow: Drumming System DVD 01~ DVD 05 رو دارم دانلود می کنم، به کارم میاد؟
5- انگلیسیم خوبه، پس اگه آموزش انگلیسی هم باشه بهم معرفیش کنید لطفا (درخواست بود :))
6- ست رو از کجا تهیه کنم؟
پ. ن.
مقداری هم تمبک کار کردم
ممنون
رضــا
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
سلامنوشته اصلی توسط Redone [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بزار دانلود بشه، ولی اگه واقعا میخوای شروع کنی میتونی فقط فعلا یه پد تمرینی و یه جفت چوب بخری و کم کم شروع کنی به متدهای خیلی حیلی ساده حداقل میتونی تا 2-3 ماه ساز نخری
مرسی ارسلان
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
ممنون ارسلان جان از لطفت...
چه نوع پد تمرینی؟ اکترونیکی های مترونوم دار مثلا؟
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط Redone [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام
راستش نه پد تمرینی ساده، یه پایه، یه جفت چوب، یه پایه نت، مترونوم، ساعت
این تمام چیزی هست که من همیشه به کسانی که میخوان شروع کنن پیشنهاد دادم، چون وقتی با ساز کاملتر آشنا میشین، ساز بهتر با دیدگاه بالاتری میتونین انتخاب کنین. کلا با عجله موافق نیستم.
ارسلان
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام میشه لطفا"بگین اینا چقدر آب می خوره و یکم راجع به پد توضیح می دین؟نوشته اصلی توسط avm [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط aria13 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام
راستش قیمت ندارم، پد تمرینی توضیح خاصی نداره چه صفحه ای هست برای تمرین مثل این:
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام، می خواستم اگه میشه یه آموزشگاه تو تهران اگه بشه تو منطقه 1 بهم معرفی کنین و اگه نشد جاهای دیگه توی تهران که آموزش درامز باشه. به قول دوستمون منم می خوام تازه شروع کنم واقعا از صفر صفر که خیلی خوب بیام بالا واثعا عاشق دارمم اگه میشه بهم کمک کنین که چکارا کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)