0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
با عرض سلام خدمت همه دوستان هنرمند و هنرجوی عزیز
من مدیتیه که تصمیم دارم یادگیریه اواز سنتی رو شروع کنم میشه گفت که نیم دنگ صدا بیشتر ندارم یا نهایت یک دنگ نتیجتا صدای انچنانی قوی که در خور اواز خوانان سنتی ما هست رو ندارم اما فک کنم حداقل صدا رو با یکم تخفیف داشته باشم . اولا دوستان محبت کنند و راهنمایی بفرمایند که از کجا شروع کنم و ایا به مرور زمان و تحت اموزش قرار گرفتن باعث بهتر شدن و قویتر شدن صدام میشه؟
بخوام ساده تر و خودمونی بگم مثلا میتونم با اموزش و تمرین چه چه بزنم یا این کار فقط مخصوص کسانی هست که صدای خیلی خوب و ذاتی دارند
و دوم اینکه از دوستان اصفهنی خواهش دارم اگر استادی رو میشناسن که هم من رو قبول میکنه و هم اینکه بتونه مطلب رو به خوبی به شاگرد بفهمونه مهرفی کنند. در ضمن من چند واهی هم هست که سه تار میزنم و در حال یادگیری هستم اما به خاطر علاقه ی بسیار زیادم به یاد گیریه اواز سنتی و ردیف میخوام که اینکارو هرچه زودتر شروع کنم
با تشکر پیشاپیش از همه دوستان عزیز
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
درود دوست عزیز...نوشته اصلی توسط mehran_j [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مسلما شما از نیم دانگ صدا بیشتر میتونید بخونید... حداقل یک اکتاو رو همه میتونن بخونن...
بله در صورت تمرین و کلاس رفتن باعث میشه بتونید همون صدای کم محدوده ی خودتون رو هم تقویت کنید و اصولی تر از صداتون استفاده کنید... و اگه در بازه ی صدایی خودتون بخونید... میتونید چه چه هم به قول خودتون بزنید...
و بعدها یک سری تکنیک ها برای صدای زیر خواندن و یکم بم خواندن رو به مرور یاد میگیرید...
استاد هم من چندتا رو معرفی میکنم... هرکدوم رو دوست داشتی میتونید برید :
مجتبی عسگری... سروش دادیار... شهریار بلوچستانی... منصور اعظمی کیا...
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
با تشکر فراوان از شما دوست گرامی بابت اولا کمک و دوما دلگرمیتون که باعث میشه ادم راه رو با قدرت و اعتماد به نفس بیشتری طی کنه. و یه سوال دیگه که ازتون دارم اینه که اصولا اساتید اول روی صدا سازی کار میکنن و بعد سراغ اموز ردیف میرن یا با همون ردیف شروع میکنن به اموزش و در حین اون مسایل و نکات رو اموزش میدن؟
ضمنا رامین جان اگر از اموزشگاه هایی که این اساتید درشون فعالیت میکنند اطلاعاتی داشته باشی و باهام در میون بذاری خیلی ممنونت میشم
ویرایش توسط mehran_j : Monday 13 February 2012 در ساعت 08:13 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
نوشته اصلی توسط mehran_j [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خواهش میکنم... ببینید هرکسی یک متد خاص خودشو داره... نمیشه به طور قطع گفت که کی چطوری تدریس میکنه...
بعضیا اول یک ترم سلفژ باهات کار میکنن و بعد شروع میکنن... بعضیا هم مستقیما با ردیف شروع میکنن
ولی خب بهترین حالت اینه که در حین آموزش همه ی نکات رو بگه و باهات کار کنه
پیشنهادی هم که من یهت میکنم اینه که : بجای اینکه وقتتو صرف این کنی که در اینترنت در باره ی این موضوع اول تحقیق کنی و بعد بری کلاس... بهتره همین الان بری و ثبت نام کنی که هرچه سریعتر همه چیزو یاد بگیری و پیشرفت کنی... خودت به مرور سر کلاس به جواب همه ی سوالاتت میرسی
اساتید هم :
مجتبی عسگری که در منزل شخصیش تدریس میکنه واقع در چهارباغ بالا محله ی سیچان
سروش دادیار فکر کنم در آموزشگاه سپاهان سینا تدریس میکنه (واقع در خیابان مهرداد)
شهریار بلوچستانی هم در آموزشگاه نغمه ی گشایش (واقع در خیابان مطهری)
منصور اعظمی کیا هم در آموزشگاه خودش آموزشگاه مقام (واقع در خیابان فردوسی)
استاد شاهزیدی هم ماهی یکبار مستر کلاس داره در آموزشگاه آوا (در حکیم نظامی ) که البته فکر نکنم شاگرد مبتدی بگیه
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
من در کلاس آواز افراد زیادی را دیدم که صداشون اصلا تحریر(چه چه) نداشت ولی بعد از چند ماه خیلی خوب چه چه میزدند
مجتبی عسگری استادی هست که من به شما پیشنهاد میکنم[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مدیر برنامه هاش:09134346224هاشمی پور
Thumbs Up/Down |
Received: 12/0 Given: 3/0 |
سلام مهران جان من خودم اواز میخونم ... ولی متاسفانه استاد نداشتم ولی به خاطر علاقه ی زیاد دنبال کردم ... ولی ای کاش که استاد میگرفتم چون واقعا نه ردیف میدونم و نه علمی قضیه رو میدونم ... ولی یه اوازی همینجوری میخونم که فایده ای نداره ... و من مشکل دیگه ای که دارم اینه که اعتماد به نفس ضعیفی دارم ... ولی اگه تو اعتماد به نفست قویه حتما برو سراغش که واقعا حیفه ... اگه استعدادشو داری ... نگران صدا هم نباش تمامش ساخته میشه ... تازه نمونه کار از خودم گذاشتم خواستی بیا گوش کن ... موفق باشی
Thumbs Up/Down |
برای آموزش آواز سنتی در اصفهان می توانید با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :
09131072085 ریاحی
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط mehran_j [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
برای آموزش آواز سنتی در اصفهان می توانید با شماره تلفن زیر تماس بگیرید :
09131072085 ریاحی
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
استاد شاه زیدی در منزلشون شاگرد می پذیرند در اصفهان و در تهران هم ماهی یک بار در آموزشگاه آذرنگ کلاس دارند . که در دو سطح مختلف برگزار می شه .
هم کلاس های منزلشون و هم آموزشگاه رو می تونید با شماره های زیر هماهنگ کنید .
02166022655
02166022346
09398030641
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلام. به نظر من بروید پیش استاد رضا میرهادیان. که نه تنها در اصفهان بلکه در ایران بسیار مطرح هستند. شنیده ام علاوه بر تهران روزهایی در ماه را اصفهان کلاس دارند. ایشون مولف کتاب پر فروش میخواهم زیبا آواز بخوانم هستند و کتاب آواز شناسی با مقدمه استاد همایون خرم. از ایشون میتونید فیلم اجرای زنده رکورد اوج خوانی و وسعت صدا ، بدون صدا دزده و بدون فالستو کردن صدا رو در آپارات و یوتیوب با سرچ نامشون ببینید . اجازه ندارم شمارشون رو بدم اما ایمیلشون رو میگذارم عزیز [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)