0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 23/0 Given: 2/1 |
دوستان من کلا 1 سال دیگه درسم تموم میشه و قصدا داشتم رشته ی موسیقی ادامه تحصیل بدم اما دوستانم میگفتن دانشگاههای ایران یکی افتضاح تر از دیگری ! و گفتن ارزش نداره توی دانشگاههای ایران درس بخونی
فعلا امکان اینکه برم خارج از کشور برای من محیا نیست اما خوب نمیخوام از هدفم عقب بمونم
به نظر شما کلاس خصوصی یا نیمه خصوصی جواب میده ؟
به موسیقی کلاسیک و ارکسترال و ... کلا این چیزها علاقه دارم
و البته ساز تخصصیم گیتار کلاسیک و الکتریک هست
و اینکه من ساکن شیرازم و ممنون میشم فردی رو بهم معرفی کنید که دانش بالایی داشته باشه از شیراز
مرسی
Thumbs Up/Down |
Received: 23/4 Given: 5/3 |
بله کاملا همینطورهمفتش هم گرونه.نوشته اصلی توسط ali_aly [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دیروز گفتم باشد, از فردا یک جور دیگر هستم.
امروز نگفتم باشد, از فردا یک جور دیگر هستم.
تو تا بحال, هیچ, از دست این جورها, کلافه نشده ای؟...
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
دوست عزیز سلامنوشته اصلی توسط akerfeldt [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
البته دانشگاه های علمی کاربردی و ازاد معلومه که بدن اما دانشگاه تهران خیلی خوبه. نه در سطح فوق العاده اما حداقل از کلاس خصوصی بهتره. کلاس خصوصی با استاد خوب هم از دانشگاه علمی کاربردی و آزاد بهتره.
پس اگر بتونید برای دانشگاه تهران اقدام کنید و قبول بشید عالیه. اما اگر نه برید کلاس خصوصی. اگر بخواید توی تئوری موسیقی و سلفژ و هارمونی میتونم کسی رو بهتون معرفی کنم. البته توی تهران ، ندیدم که از شیراز هستید.
موفق باشید
ویرایش توسط behradj : Saturday 2 February 2013 در ساعت 11:28 PM
Thumbs Up/Down |
یکی از دوستان آقای علی رادمان رو بهم معرفی کردن که از هنرجوهای آقای علیرضا مشایخی بودن گویا و اگه اشتباه نکنم رهبر ارکستر نو .
آشنایی دارید از نحوه ی کار ایشون؟
Thumbs Up/Down |
نخیر
اما ببینید اگر میخواید برید خارج حتما استادی رو انتخاب کنید که خارج تحصیل کرده باشه و سیستم اونجا رو بدونه
سیستم تست ورودی و ...
Thumbs Up/Down |
نه دانشگاه تهران از کلاس خصوصی بهتر نیستکلاس خصوصی با یک استار حرفه ای از هر دانشگاهی بهتر هست و پیشرفت چند برابری رو در پیش داره در ضمن خیلی از اساتید حرفه ایه ما حتی دانشگاه تهران رو هم قبول ندارن و بخاطر سطح پایینش حاضر به تدریس در هیچ دانشگاهی نیستن مثل اساتید محسن الهامیان، همایون رحیمیان و...نوشته اصلی توسط behradj [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
افرادی مثل شما که مطمئن نظر میدن معمولا غیر قابل بحث کردن هستننوشته اصلی توسط korutzer [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اما من این نکته رو میگم
که توی دانشگاه رقابت وجود داره اما توی کلاس خصوصی نه.
حالا هر برداشتی که دوست دارید از حرف من داشته باشید.
بعدشم هر دانشگاهی یعنی چی؟؟ یعنی از دانشگاه وین هم بهتره؟!!!
Thumbs Up/Down |
خواهش میکنم عصبی نشیدمن حتما یه چیز میدونم که میگممن دانشگاه موسیقی درس خوندم دیپلم موسیقی هم دارم اساتید بزرگی هم داشتم و دارم و حرفایی که میزنم از روی احساسات نیست. بله در دانشگاه رقابت وجود داره اما هنرجوی خصوصی هم میتونه واسه خودش فضای رقابتی رو خیلی خوب ایجاد کنه ، با نوازندگی در ارکستر و شرکت در مسابقه های نوازندگی و اهنگسازیدلیل اینکه میگم خصوصی بهتره اینه که وقتی سر کلاس میشینی و شاگرد قوی هستی و استعداد بالایی هم داری و میبینی استاد بخاطر 4 تا دانشجوی مبتدی و سطح پایین سطح درسو میاره پایین و همه چیزایی رو میگه که بلدی کلاس برات هیچ معنی نداره و رقابت هم معنی نمیده، اینارو نشنیدما ، دیدم که میگم، اما در کلاس خصوصی استاد به اندازه استعداد و علمی که داری درس میده تمرکزش هم روی 1 یا 2 یا 3 هنرجوست و مجبور نیست 40 نفرو ساکت کنه. در ضمن مجبور نیستی مثل دانشگاه وقتت رو رو درسای فارسی دینی زبانو این چیزا بزاری، بعد هم کی گفته تو کلاسهای ازاد 2 یا 3 نفری حس رقابت وجود نداره؟؟؟؟ مثلا کلاسهای استاد محسن الهامیان، در ضمن در پست قبلیتون شما گفتید دانشکده های علمی کاربردی و دانشگاه تهران من هم گفتم از هر دانشگاهی کلاس خصوصی بهتره،(منظورم دانشگاه های ایران بود) ، البته مطمعن باشید که اگر هزینه مهم نباشه شرکت در کلاسهای خصوصی ((تمام)) اساتید کنسرواتوار وین بهتر از شرکت در خود کنسرواتوار هست، به همون دلایلی که برای دانشگاه ایران گفتم، با این تفاوت که در کنسرواتوارها دروس دینی و فارسی وجود ندارد. عصبی شدن درست نیست، یادمون نره که خنده بر هر درد بی درمان دواست. موفق باشید دوست عزیز.نوشته اصلی توسط behradj [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
من قراره كلاسهام رو با آقاي رادمان شروع كنم كلاسهاشون گروهيه چون گفتن اينجوري رقابت بوجود مياد و پيشرفت بهتري حاصل ميشه علاوه بر اين مشكلات ديگران ميتونه مشكلات ما هم باشه كه خودمون ندونيم و وقتي اونها مطرح ميكنن مشكل رو اينجوري مشكل ما هم بهتر ميشه
مرسي براي راهنمايي دوستان
Thumbs Up/Down |
دوستان کسی هست که الان کنسرواتوار درس بخونه؟
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
من ترم3 کنسرواتوار هستم کسی سوالی داشت در خدمتم
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط alimetallica_2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خونواده منم این بلا رو سرم آوردن و از بد روزگار من مهندس شدم با افکار نوازنده!
- - - Updated - - -
آدرس و شماره تلفن از هنرستان دختران و پسران دارین؟
Thumbs Up/Down |
چه جالب
پس شما هم خانوادتون تعصبات بیچا دارند!!!
برای این همه ناآگاهی و جهل متاسفم
فقط یادتون باشه وقتی خودتون پدر یا مادر شدید خوب حواستون باشه چه می کنید با فرزندانتون...
این مطرب از کجاست که بر گفت نام دوست
تا جان و جامه بذل کنم بر پیام دوست
Thumbs Up/Down |
پسرم فروردین به دنیا میاد و از الان تنبورش آمادس و گذاشتم گوشه اتاقشنوشته اصلی توسط dangsho [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
- - - Updated - - -
آدرس و شماره هنرستانم واسه همون می خوام که اگر یه موقع دوس داشت ادامه بده حسرت به دل نمونه و مثل باباش با گریه از هنرستان نکشنش بیرون!
Thumbs Up/Down |
زنده باد
این مطرب از کجاست که بر گفت نام دوست
تا جان و جامه بذل کنم بر پیام دوست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)