0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 6/0 |
اولش کاردانی(مثه فوق دیپلم) میدن بعدش میتونی ادامه بدی اما به نظر من حداقل در چند سال اخیر وبا رفتن اساتید روسی و اروپای شرقی ازین موسسه تحصیل درونجا فایده ای نداره هزینه بالایی هم داره کلا چیز خیلی خاصی نیس که به خاطرش خودتون رو به ابو آتیش بزنید من الان دوستان لیسانسه و حتی فوق لیسانس دارم از دانشگاه ازاد موسیقی همگی متفق القول هستن که تحصیلات آکادمیک در موزیک ایران خنده دار و وقت تلف کرنه به خصوص در زمینه موزیک جهانی و راک و غیره...نوشته اصلی توسط alimetallica_2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
حالا واسه موزیک ایرانی و کلاسیک کمی وضعیت بهتره...![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
مدرک پایان تحصیلی مورد تایید و تحت نظارت وزارت علوم
وقابل ترجمه وادامه تحصیل توی کنسرواتوار موسیقی برخی از کشورهای دیگه
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
بازم ممنون از یادگاری عزیز. 1 سوال برای درس پیانو عمومی باید پیانو داشته باشم یا فقط تئوری چون ساز تخصصیم ویولن.
سنگي که طاقت ضربه هاي تيشه را ندارد تنديس زيبايي نخواهد شد از زخم تيشه خسته نشو که وجودت شايسته تنديسي زيباست.
Thumbs Up/Down |
Received: 293/5 Given: 244/7 |
غیر کنسرواتوار دیگه از چه راهی میشه تحصیل موسیقی کرد؟
ویرایش توسط Untouchable : Thursday 15 March 2012 در ساعت 12:33 PM
Thumbs Up/Down |
عزیزم راه های زیادی هست. اموزشگاه های معتبر- هنرستان -دانشگاه و..
سنگي که طاقت ضربه هاي تيشه را ندارد تنديس زيبايي نخواهد شد از زخم تيشه خسته نشو که وجودت شايسته تنديسي زيباست.
Thumbs Up/Down |
Received: 49/2 Given: 0/0 |
نه بابا، من که دانشگاه چند بار قبول شدم اما نرفتم تا به خانوادم بگنم که وقتی در سن 15 ساگی نگذاشید من برم هنرستان گند زدید به زندگی من و حالا هم من بخاطر شما حاضر نیستم برم دنبال مدرک. (کنکورم دادم که بگم اگر نمیرم دانشگاه از خنگی نیست)نوشته اصلی توسط rezaranjbaraan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اما حالا که میبنم مدرک خاصی ندارم گفتم اگر مدرکش مدرکه بریم یک مدرکی بگیریم یک روزی روزگای پول دستمون آمد خواستیم ازواج کنیم مدرک داشته باشیم.
فقط گفتم ببنم یک وقت مدرکش مثل مدرک آشپزی نباشه یا مثلا مثل مدرکی که الان دارم.(مدریت رستوران از پدر خوب)
همو که به نبرد با اهریمن برمیخیزد، باید برحذر باشد که در این فرایند خود به اهریمنی مبدل نگردد و آنگاه که تو به مغاک منگری، مغاک نیز به تو مینگرد.
Thumbs Up/Down |
برای پیانو عمومی الزاما احتیاج به پیانو شخصی ندارین چون تمرینات پیانو عمومی تا حدی ساده هستش که بتونید با پیانو خود کنسرواتوار سر کلاس یادش بگیرین اما اگر کنار ساز ویولونتون علاقه مند به پیانو هستین تهیه کنید بهتره...
قربان شما![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
هزینش چقدر هست برای هر ترم به طور متوسط؟
Thumbs Up/Down |
من که برای ترم اول رفتم ثبت نام ششصد و هشتاد هزار تومان میشه برای دوره ساز جهانی ترمای دیگه رو نمیدونم.
Thumbs Up/Down |
مرسی اقا کامران .
Thumbs Up/Down |
Received: 21/44 Given: 5/10 |
چه خبره بابا ! حالا امتحان ورودیش سخته یا آسون ؟نوشته اصلی توسط sheydaii [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
امتحان نداره فقط مصاحبه که چندتا سوال میپرسه که در چه سطحی هستی و به چه رشته ای علاقه داری همین.
Thumbs Up/Down |
خواهش میکنم sheydaii عزیز
امیدوارم هر جا هستین موفق باشین
Thumbs Up/Down |
Received: 65/2 Given: 17/0 |
شیدا جون اگر واقعا به موسیقی علاقه داری هدفت تحصیل تو این زمینه و کسب اطلاعات بیشتر بت پیشنهاد میکنم که بری ...!!!
اگر کنسرواتور نشد حتما آزاد یا دولتی را برو .. به کسانی که ناامید میکنند گوش نده ... چون اوضاع هیچ وقت اینجوری نمیمونه بنابراین فقط به خودت و علاقت فکر کن ... و به دنبال علاقه و هدفت برو ...!!! تحصیل کن و مدارج عالی را تو زمینه موسیقی کسب کن . به خودت افتخار کن ... و اصلا برات مهم نباشه که کی میگه تحصیل بده تو زمینه موسیقی ...!!!
کسب علم و دانش در همه رشته ها خوبه...!!! دیگه بستگی به خودت داره ...!!! هزینش هم برای 1 ترم خوب
بنابراین بیشتر تحقیق کن از کسانی که صاحب سبکند تو زمینه موسیقی و علمشو دارند بپرس و گزینه درست را انتخاب کن و ... پیشششش به سمت موفقیتتتتتتت![]()
.: درود بر کسانی که...ارزش واقعی در زندگی برای آنها ... سالم زیستن است ... نه رسیدن به موفقیت :.
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 6/0 |
نوشته اصلی توسط rezaranjbaraan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست عزیزم اول تشکر میکنم از راهنمایی خیلی خوبی که کردی..نوشته اصلی توسط RaziYeH [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در ضمن بگم اگه منظورت پست من بود من خیلی هم تحصیلات موسیقی و بخصوص کارهای تحقیقی و تئوریکی رو اول به خودم ثانیا به دیگران پیشنهاد میکنم اما منظور حرف من نا امید کردن دوستمون نبود من توضیحی از وضعیت موجود دادم که واقعا هم این چنین هست منو شما هم باعث و بانی این کاستی ها نیستیم فقط خواستم اون دوستمون با اون ذوق وشوق وارد اونجا نشه و بعد ببینه نخیر قضیه چیز دیگریست...!!!
به دوستان علاقه مند به تحصیل در این زمینه هم پیشنهاد میکنم کمی بیشتر تحقیق کنن چرا که وضعیت در کشور ما به شکل دیگریست این پست رو هم ازین جهت میزنم که تجربه شخصیم نیست حرف دل 5 تا از دوستان تحصیل کرده و در حال تحصیل درین سیستمه...
به هر صورت من باز هم میگم که قصدم نا امید کردن دوستان عزیز نبوده چه بسا برای من موزیک و هرانچه درو هست از همه چی ارزشمند تره...
![]()
ویرایش توسط rezaranjbaraan : Thursday 15 March 2012 در ساعت 08:42 AM
Thumbs Up/Down |
دبیرستان بهتره بریم هنرستان ویا از دانشگاه موسیقی را ادامه بدیم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)